9 barn på skolen

Vel da er skolen godt i gang her i huset og,som hos de fleste andre med skolebarn. Men i år er det første gang vi har så mange barn på skolen samtidig,9 stk.

Og t.o.m 5 åringen her Leah har endelig blitt skolejente…

Ellers har jo de andre hoppet opp et skoletrinn,en i 2,4,6,8 ,9 klasse og 2 jenter 2. året på vidergående og størstejenta 2.året på sykepleien.

Så hver dag no skal 8 barn utav huset  på skolen,og de to minste er hjemme.

Men de dager vi har åpen bruktbutikk, så skal alle 11 ut.minstemor og 3 åringen er da med oss .Og det synes 3 åringen er stas.Bare det å få være med mammen er helt topp. Men vi er faktisk ute hver dag og gjør noe i forbindelse med bruktbutikken.

Tror faktisk gjengen her synes det var veldig greit å begynne igjen på skolen. Klart det er alltid kjekt å ha fri og ferie,men det er og godt å komme tilbake til hverdagen igjen. 

Og ikke minst treffe andre elever og lærere, og lære nye ting . 

Gjengen her som er klar til skolestart.

Leah i 1.klasse – Aron i 2.klasse – William i 4.klasse – Emilie 6.klasse  – Joachim i 8. klasse – Ruben i 9.klasse og Miriam 2. året på vidergående

Rebekka på 18 år, som tok et friår fra skolen i fjor, begynte 2.året på vidergående i oslo i år og tar toget hver dag. så hun må opp litt tidligere enn de andre for å ta toget. 

skolen hennes…

Og så var det en litt spent Leah her da som hadde nok litt sommerfugler i magen første skoledag. 

Men samtidig var hun klart en ganske stolt og litt kry jente da som begynte i 1.klasse. 

Men her på denne skolen pleier de å møtes ettermiddagen/kvelden før med både elever,lærere og foreldre.

og etter en storsamling møtes foreldre og elever klassevis for litt info,valg av klassekontakt m.m 

Leah er kjempe heldig ,for hun får gå i klasse sammen med Aron,for 1.kl og 2. kl er slått sammen. Det synes i alle fall hun var veldig kjekt. 

Aron er klar han, klar til å lære mer

 

Leah er og ganske klar…

vel spurte hun om det var kjekt å begynne på skole…

jooo,men noen ganger var det litt kjedelig og…ha ha 

1 og 2 klasse møttes i klasserommet først,etterpå var det storsamling for alle ,der lærere og 1.klassinger ble presentert.

Åpningen ble en artig sang…

Etterpå fikk 1. klasse komme frem til  rektor  for hun skulle fortelle er morsom historie om en hund…og etterpå fikk alle i 1 klasse utdelt hver sin søt liten hund.

og den ble Leah veldig glad for, hun er veldig glad i kosedyr,og denne var ekstra søt og myk..

3 åringen Benjamin ville jo og være med  gjengen her på første skolestart. Men det var nok lekene i skolegården som var mest interessanne..ha ha 

 Og klart minstemor ble med, og hun fikk lov å passe på den søte hunden Leah hadde fått. ….selv om hun sov seg gjennom omtrent alt…ha ha 

…og Emilie var skikkelig stolt over lillesøsteren sin…og viste hun frem til klassen sin og andre jenter og lærere på skolen…

De synes klart hun var heldig som hadde fått en sånn søt lillesøster..

og jammen santen kom den koselige læreren til Emilie med en liten håndlaget gave…

en kjempe søt og fin strikke lue…med den fineste tekst…på.

Tusen hjertelig takk Gro…det rører virkelig med slike gaver.

 

 

Og klart de minste her måtte ‘ grave litt i sandkassa. 

vi måtte vente på pappen likevel,for han var til hundefrisøren for å klippe hunden her…

så da er denne uken straks over, og det har vært en fin og myk skolestart der skolebarna  b.l.a har vært på skoletur, og her i huset fikk noen av barna og  være med å  gjøre litt skole innkjøp…som fargeblyanter,viskelær m.m 

mye å se på…

det er alltid noe man finner her på søstrene grene…mye dill dall…ha ha 

og no står det bare en meter i høyden med bøker som skal ha bokbind på…men det er jo ingen sak for en mor med ti tusen tommel totter…ha ha

 

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK : ‘ Huset med de 11 Barna ‘

15 kommentarer
  1. Hei! Så kult med så mange barn! Det ville jeg også gjerne hatt, men jeg har da 3. Alle har gått minimum 3 år på samme skole som din Rebekka. En super skole! Den eldste og den yngste gikk både ungdomsskolen og videregående der. Jeg ønsker Rebekka lykke til på den fine skolen. Skjønner godt det valget. 🙂 Lykke til med de andre barna på skolen også:)
   Håper du vil ta en titt på min blogg også.
   acsalvorligetulleside.blogg.no
   Mvh Anne

  2. åååå tusen takk Tiril Sørensen: takk for gode ord. så koselig at du kikket innom til oss.det setter vi stor pris på. ha en fin helg du og dine…klem herfra

  3. Vurderer på det sterkeste at du fjerner informasjonen om hvilke skoler barna dine går på. Sånn informasjon bør dere holde for dere selv, man vet aldri hvilke avskum som leser bloggen din. Ikke vondt ment, tenker bare på sikkerheten til barna.

  4. det går så fint så kosekaos: blir en vane etterhvert og en til og i fra merkes lite…viktig med regler og rutiner så blir det meste ganske naturlig…

  5. hei du Marte: ja det er absolutt mange rare folk der ute i den ganske gale verden. men vi bekymrer oss ikke for barna. det er nok en av nøklene for å ha mange barn. og det går helt greit både for oss,barna og skolen at det publiseres offentlig. og det er en flott og trygg skole som vi og barna er stolt over.

  6. ååå så artig da Anne: ja hun ville gå der i fjor og,men var så skolelei at hun tok et friår…men begynte igjen i år…og hun synes det er en flott skole. men no har hun plutselig gått i tenkeboksen og vil mulig forandre linje….så vi får se hva hun bestemmer seg for.
   skal absolutt kikke innom bloggen din…
   ha wn fin helg du og dine…klemmer herfra

  7. hei du Katrine: har egentlig laget tidligere et som ligner.men det er om hverdagen…
   ligger en tid tibake…hverdagen med 10 barn.legger ved linken

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg