Noe tilbakeblikk

 

Nei nå er det altså virkelig  på  høy tide med noe oppdateringer herfra. Tiden renner så alt for fort av sted, og her på fjellet er det som vanlig full fart fra morgen til kveld. Og selv om vi legger bak oss  ganske så intense uker med  både vinterferie og påskeferie og godt uti mai, som vi og har begynt på, så er det ikke noe grunn for å roe ned for det. For her er det alltid noe å gjøre. Og det er akkuratt slik vi ønsker at det skal være.Det er folk som kommer og går,noen reiser og  nye folk kommer etterhvert . I de siste tider har det vært flere grupper med mennesker. Når mange  drar skal alle rom tas av sengetøy på, det skal sorteres,noe skal sendes på vask på vaskeri like ved her og noe går i kjelleren på vaskerommet. Og så skal alle rom vaskes og legges på nytt tøy, for det er bare å lade opp til  nye gjester ,og spesielt i helgene ,men ikke  minst også mot neste arrangement. Og det var en organisasjon  som skulle ha årsmøte og vel 20 stykker var påmeldt til det.  Alle rom som tv stue, peisestue, spisesal, kjøkken, ganger , felles toalett. osv må og støvsuges og vaskes.  Samtidig oppi alt er det daglig hjemmeskole med gjengen her, og i tillegg har vi  rom som vi holder på å pusse opp. Så man er langt i fra arbeidsledig her iallefall. Men det er absolutt givende å få gjøre noe, få tilbakemelding fra folk at de trives og har det bra her og vil gjerne komme igjen. Det er alltid kjekt å høre. Og akkurat slik er målet vårt mens vi er her og.

I de ulike ferier og annet var det folk her som kom fra ulike plasser,  de stod på ski, gikk på turer i fjellet og hadde mange fine og  flotte, avslappede dager på fjellet. Men på en av dagene hadde vi en gutt her som fylte et nytt år. Og det var egentlig ganske så kjedelig at han hadde bursdag akkurat den dagen, for det var en del folk her for det ble dårlig med både oppmerksomhet, gave, kake ,sang m.m fra oss . Men vi skulle ta det igjen en anna dag. Og det klarte vi å¨ få til litt av en dag der vi fikk feiret litt bursdagsbarnet.

Bare et par uker  senere var det pappen som hadde bursdag, og nå i april mnd hadde nest største jenta bursdag. Så det har blitt litt kaker innimllom alle andre kaker og desserter til gjester som er her.  Tiden går veldig fort og det skjer noe stadig vekk her. Men vinter og snø er det enda her oppe,men lite rundt husene. Der har omtrent alt smeltet vekk. Innimellom kan det enda  og være minus grader om natta. men vi merker på dagtid at det er varmt i selve sola. Og våren kommer mer og mer.   Så Vi kjenner absolutt at  det er  begynt å bli vår i lufta,og snøen smelter litt etter litt og det er alle glad for . Men noe vårtegn  som feks vår blomster ser vi bare på bilder fra de to store jentene i Oslo. Her er ingenting av det enda. Men kommer vi mer ned i lavlandet blir det knopper på trær og løvetannen kikker fram. gjengen begynner å dra frem syklene sine og det synes de er veldig kjekt. Ellers er trampolinen godt i bruk om dagene.  Det er ofte mye snø her oppe og den ligger lenge, så veldig greit når den smelter nå og våren er her i anmarsj. Absolutt en flott tid vi  har fremover nå.

Det er iallefall  veldig fint her på fjellet nå, selv om det er snø flere steder. det er t.o.m  is på vannet enda.  Men  bakken kommer  heldigvis mer og mer frem flere steder.

 

Så da får det komme noe oppsummerings bilder herfra fra den siste tiden. Både fra det ene og det andre-

 

 

 

 

 Selv om det er neste på null grader om natta enda og det er fortsatt snø  på fjellet,men man ser  bakken komme mer og mer til syne og snøen smelter mer og mer. Fortsatt er det  is på vannet, men det er jo bare fint det.Så mer vårtegn satser vi på titter snart enda mer frem .

 

 

 

 

 solen skinner fra blå himmel mye her opp,så det er varmt å fint i solen og luften på dagtid,men kaldt på kveld og natt

 

 

 

 

 

 

 

 Det er og stor stas å kunne  legge helt vekk vinterklær nå. 

To blide jenter som har absolutt har settet stor pris på all snøen  som det har vært i vinter, og takker fint for denne gang. Nå er det frem med joggesko og sykler. 

 

 

 

 

 

 

 Men så innimellom snø,vinterferie,påskeferie osv som har vært her, Så hadde altså 10 åringen vår blitt plutselig 11 år. sukk,sukk. Vår snille gode Aron har blitt et år eldre. Så en bursdagshilsen ble det klart på han.

 

💙💙🎁🎈🎈Hurra for at enda en i gjengen her i huset fyller et nytt år.
Denne gangen er det vår gode og skjønne Aron gutt.
Gratulerer

og hjertelig

tillykke

med 11 års dagen din flinke og snille Aron Nicolai….Vi er alle så glad for å ha akkuratt DEG.Vi ønsker deg alt godt, det aller beste. VI ER ALLE KJÆMPEGLAD I DEG.

HUNDREVIS AV KLEMMER FRA hele gjengen.🥰🥰

 

 

 

 

 

Og som vanlig har han noen storesøstre som er flink å gi gode ord og hilsener til lillebroren sin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og selv om det er travle tider her,så fikk vi til en liten feiring i all enkelhet. Største jenta var her akkurat noen dager, så da fikk hun være med på en liten bursdagsfeiring av broren. Det ble iallefall både gave,sang og kake. 

.

 

 

 

 

 

 

Og vi tok det virkelig enkelt til middag. For det ønsket bursdagsbarnet. Selv om alt av butikker og annet var helt nedstengt her oppe på den tiden,så fikk vi bestille noen pizza på Peppes Pizza. Ring og hent.

Aron var veldig fornøyd i allefall med det. (og de andre 🙂 )

 

 

 

 

og klart ingen bursdag uten kaken da .Og Aron hadde valgt  helt enkelt bløtekake, popcornkake og brownies

 

 

 

 

 

Hipp hurra, tenk  11 År

 

 

 

 

 

ja de vokser fort de her barna ,dessverre lite å gjøre med det. Men vi får bare henge oss med så godt vi kan. En ekstra Bursdags sang fikk han av lillesøster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bare dager etterpå var det pappen sin tur å ha bursdag. Noen hilsener fra de store jentene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klart han også måtte få både kake,sang og gave,han og

 

 

 

 

 

 

 

Men så ikke så alt for lang tid etterpå er det storesøster Rebekka som fyller et nytt år.

en hilsen fra oss måtte hun også få….

 

 

 

💞🌿❤ Hipp Hurra for vår alles gode, snille , hjelpsomme og Beste Rebekka Danielle Vabø .Igjen fyller altså de her store jentene våres et nytt år.Vi må nesten frem med kalkulator får å tro at de har blitt så mange år allerede..og….. ‘thats real life’….
Men en stor, stor gratulasjon og hurra rop skal Rebekka få.
Gratulere så hjertelig med 22 års dagen din.Vi er alle veldig glad i deg.Du er unik, enestående, dyktig, verdifull og elsket.

Vi er alle veldig glad for at vi har akkuratt deg.

du er den beste

Rebekka for oss.vi ønsker deg ALT Godt- det aller beste for Deg. Hele gjengen er glad i Deg.hundrevis av klemmer fra Alle oss 🥰💞

 

 

 

 

og selvfølgelig hilsener fra søskena…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hun hadde fri noen dager og da var hun her på fjellet med oss og vi kunne både synge,lage kake og gi gave. 

 

 

 

 

 

 

 

ja det har blitt mye kake siste tiden.

Det er ikke bare når noen i vår familie har bursdag,men det blir kake både til gjester og  andre folk som har bursdagsselskap her opp.

Og det har det og vært noen som har hatt. Så det har blitt så mange  kake og blomster bilder herfra  at det må kommer etterhvert i et eget innlegg …ha ha 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Så kom påsken her og det var folk hele tiden som kom ,de gikk på ski i fjellet,åt god mat og slappet av.Alle var godt fornøyd og det liker vi. Noe påskepynt ble det i stua ,spisesalen m.m 

 

 

 

 

 

 

 

og så ble det til slutt Morfar sin bursdag…tenk 80 år har han blitt. Helt utrolig.Så en liten minifeiring ble det av han og. Ble iallefall både kake,gave og sang til han da.Bare dumt ikke resten av gjengen hadde mulighet for å komme. 

 

 

 

 

🎈🇧🇻Da må vi få Gratulere så hjertelig vår verdens beste og snilleste morfar Rolf Jørgen Hatletvedt som har blitt utrolig 80 år.Han selv mener at det er bare å snu på tallet…Så han blir ung igjen og 8 år…🤪haha
Vi er alle veldig takknemlig for at akkurat du er vår morfar. Vi er alle veldig glad i deg. Vær velsignet og alt det beste ønsker vi deg.💗💗
Hundretusen klemmer fra vabø gjengen.🥰i tillegg både klemmer og hilsener fra Rebekka Danielle VabøCaroline Mikaela Vabø ~ Ruben Natanael Vabø ~ Emilie Linnea Vabø ~ Joachim Leonard Vabø

 

 

 

 

 

 

 

ellers har vi fått,eller pusen vår har fått to søte små kattunger siden sist. De er noen uker allerede blitt  og hopper/danser over alt. Supersøte er de.

En guttepus og en jentepus.Pusemoren fikk en unge til,helt hvit,men den døde bare timer etter fødselen.

 

 

 

 

 

 

 

 

En liten søt puse familie på 3. 

 

 

 

 

 

 

Og minstejenta Talitha er en liten dame som liker både å snakke med folk,liker oppmerksomhet og er veldig veslevoksen til tider. Men alltid smilende og blid .

Hun ville her en dag så gjerne bli tatt bilde av… hun og bamsen…

 

 

 

 

 

 

Og så får vi bare satse på at det ikke går så alt for lang tid før det kommer et nytt innlegg herfra. Det blir jo både 17. mai nå og pinse, ikke minst er det like før mange  rom her er pusset opp i to etasjer,

bortimot 25 rom har vi kommet gjennom) og de må vi jo klart skryte litt av og i et innlegg… he he

Noe maling gjenstår enda.

Ellers  må vi ønske alle en fin 17. mai. Her blir det absolutt en veldig annerledes feiring, ikke minst halve ungeflokken blir i Oslo mens vi er på fjellet. Men feiring blir det. !!!! hipp hurra 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna ‘