Første vårmåned går mot slutten 🌷🌿

 

 

Tenk at vi allerede nærmer oss April måned og kan snart legge bak oss mars måned. Her begynte iallefall mars måned med at vi dro på en liten båttur til Kiel,for da var det vinterferien for skolebarna.  Men da vi kom igjen, og en ny skoleuke  begynte,hadde en til her i gjengen vår  bursdag.

Og t.o. m en fjortis ble han. Det er jo litt ekstra stas å bli fjorten år,for man er liksom ikke så veldig barnslig og liten lenger da…men klart som foreldre synes man at det er like vemodig at alle de yngste blir så fort store… men,men man kan ikke gjøre så mye med det heller.

Det ble bare en liten feiring for 14 åringen siden det var på en hverdag og skoledag han hadde bursdag. Men, men  litt kake, gave og bursdagssang, så  ble det bra det. 

 

Ellers har vi og sett litt vårtegn her og der, og klart stas når snøen nesten var borte, for da var det noen som fant frem både sykkelen og rulleskøytene. Men det har og vært kaldt, og så kom og snøen igjen for fult.  Men slik kan både mars og april måned være. 

En liten skogs/fjelltur hadde vi og en av dagene, selv om det var litt surt og kaldt. Det er alltid godt å komme seg ut sammen. 

Eldstejenta og nest eldstemann var og en tur vestover. Hun skulle hjelpe morfaren med litt handling, vasking ,rydding m.m  Og tok med seg lillebroren og for å hjelpe litt. Men de skulle Og  hjelpe han med å få bilen hans på  et verksted for eu kontroll, få den godkjent m.m  Og nest eldste mann er veldig bilkyndig, så det klarer han veldig fint å ordne.

 

 

 

 

 

 

 

13 – åringen som hadde bursdag no i mars og blitt fjortis… da måtte det klart bli en hilsen og litt kake, gave og bursdagssang…

 

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En lillesøster som hadde veldig lyst til å blåse ut lysene, men det var jo ikke hun som hadde bursdag.

 

 

 

 

 

 Og noen bursdagshilsener fra Søstrene…

 

 

 

 

 

Å så var det storesøster da som hadde lyst på en skogstur og  videre opp på en topp en eller annen plass  som hun ikke hadde vært før. Og lurte på om vi andre ville være med . Joda vi henger oss selvfølgelig på vi.  Alle her er veldig glad i å ferdes i skog og mark. 

 

 Oppi høyden var det enda en god del snø, men det gjorde jo ingenting. Så la vi i vei oppover. Først skulle vi gå på en ‘grusvei, for deretter å ta av innpå en sti.

 

 

 

 

 

Og som alltid så er det alt mulig rart å se og oppdage på veien…

og på et sted var det mange lange istapper som hang ned fra fjellsiden. Og det måtte jo klart de yngste i gjengen utforske mer…

 

 

 

 

 

 

Pinner er alltid noe som man har med på tur …

etter en god stund såg vi tårnet eldstejenta  hadde snakket om. For fra der skulle vi innover og nedover i skogen et godt stykke…

 

 

 

 

 

 

 

Oppe ved det store tårnet var det en annen utkikkspost.Og der kunne man gå opp. Og det var en flott utsikt utover.

 

 

 

 

 

 

Oppe ved tårnet gikk veien videre en retning,men man kunne og velge en annen vei. Det var der vi skulle gå. I og gjennom skogen.

 

 

 

 

 

 

En gutt som koser seg veldig . Han elsker å gå på tur. Og spesielt i skog og fjell.

 

 

 

 

 

Og gjengen de suser av sted de, og noen ‘henger’ lenger  bak. Hunden vil selvfølgelig være først av alle…..Så han og mammen løper gjennom hele skogen…

 

 

 

 

 

Å så endelig kom man ned fra skogen. Og da var det godt med en liten pust i bakken.Og rett ved var det og skiløype der noen gikk på ski,og noen gikk på tur med beina. Og der fikk Linus hilse på noen andre hunder som var på tur…

 

 

 

 

Men vi skal altså gå enda lenger. For planen var å stoppe ved et vann,for der kunne man tenne bål og grille. På vannet var det fortsatt tjukk is. 

 

 

 

 

 

Omsider fant vi et sted vi kunne tenne et bål. Og fyr ble det omsider, for her ved det vannet var det skikkelig sur vind…

 

 

 

 

Å så var det å få frem pølsene, å se om de blir steikt..

 

 

 

 

 Pølser ble det, med deig rundt. Og de smakte visst veldig godt de…

 

 

 

 

 

Det er skikkelig sosialt å gå på tur og grille sammen. Da blir det alltid fortalt noen gode historier, vitser, eller andre morsomme ting.

 

 

 

 

Men det ble ganske kjølig etterhvert ,og når t.o.m Linus begynte å fryse, han som har pels, da var det tid for å gå videre.

 

 

 

 

Og da var det gjennom skogen en annen vei og videre nedover,helt til vi kom ned igjen til grusveien og bilen. Vi fant ut at vi hadde gått ca 5 km. Og det var ikke så ille det da.

En fin tur, tross litt surt og kaldt ved vannet, men fint  ellers i i skogen. 

 

 

 

 

Og så ble gjengen glad for at mye av snøen var vekke mange plasser, og man kjente solen kom og varmet i ansiktet. Da var gjengen rask med  å finne frem både sykler hjelmer, rulleskøyter, og spade i sandkassen

 

 

 

 

 

Og så måtte selvfølgelig de jentene jakte på årets  søteste ‘pusekatter’. Og de fant mange greiner,som fikk plass i en vase

 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

 

 

 

 

 De søteste ‘gås unger’- absolutt et sikkert vårtegn

 

 

 

 

og litt gåsunger sammen med noen roser som vi fikk, ble det en søt blomsterbukett

 

 

 

 

 

 

Flere steder ligger snøen enda, men andre plasser smelter den og renner vekk….

 

 

 

 

Og så var det eldste jenta som tok tog med Linus til Bergen til morfaren. Det ble noen timer på toget, men det gikk fint. Han er godt vandt å reise med tog. 

 

 

 

 

Hos morfaren skulle de lage litt mat til han,vaske og rydde litt m.m  Nest eldste mann ble og med. Men han satt på med en lastebil sjåfør over fjellet. Han kjenner utrolig mange sjåfører. Sånn er et innom den bransjen. 

En av dagene var de innom ulike butikker for å handle inn noe mat til morfaren. Og der var det b.l.a smaksprøver på ulike ting. Og da måtte eldstejenta få lillebroren til å teste ut blåmuggost…

ha ha … vel var ikke det beste han hadde smakt akkurat…

 

 

 

 

 

En av dagene fikk hun bake ånden over seg…Hun synes at kjøkken maskinen til morfar ble alt for lite brukt. Så hun blandet litt mjøl som han og hadde stående, og fikk laget et par deiger til både horn og boller…

Joda slikt liker han…Ingenting er bedre en hjemmebakt…

 

 

 

 

 

 Og utrolig nok var det noen  fine dager i  Bergen akkuratt når de var der. Og det ville de klart utnytte. Så en dag planla de en Ulriken tur. De gikk opp og tok banen ned igjen. Det er ca 1500 trappesteg opp og turen tar ca 1.5 timer. 

 

 

 

De trappene gir skikkelig god trim i bein og lår. det er sikkert og visst. Men opp kom de og en vakker utsikt over byen møtte de….

 

 

 

 

Det var et flott skue. Ikke ofte det er slike fine dager i Bergen…

 

 

 

 

En liten pause i solveggen,før de tok Ulriks banen ned igjen.

 

 

 

 

 

Men det var altså vår tegn i Bergen. For der fant de b.l.a krokuser når de var på tur til andedammen m.m 

🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻

 

 

 

 

Og mens solen skinte i Bergen,å de skrøt så veldig av det fine været, den varme solen de hadde, så våknet østlandet til noe helt annet enn blå himmel iallefall. 

Nei der var det full snøstorm og snøkav som hadde pågått hele natta. Og de få vårtegnene som hadde dukket frem var nå dekket med det hvite og kalde,lag på lag , mer og mer. Det var et skikkelig snø uvær som holdt på i time etter time. Til hele naturen var atter igjen hvit, hvit og atter hvit. 

Denne morgenen skulle minstejenta i et bursdags selskap til en jente i klassen. Og tross at vi startet ganske tidlig å kjøre kom hun alt for seint til bursdagen. Det var kø og kaos fullstendig på veiene. Det snødde og blåste så mye at trafikken gikk i 20-30 km/t. i tillegg var det tjukk tåke mange steder. Og nesten ingen veier måket. Men vi kom frem omsider, og denne frøkna var godt fornøyd hun ,både for å få gå i selskap, men og for at snøen kom. 

 

☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️

 

 

 og vel tilbake seinere var de yngste ute og laget  en liten snømann…

 

 

 

 

Men etter en ukes tid med skikkelig vinter wonderland begynte snøen sakte men sikkert å gå vekk igjen. Det var noen regndager og innemllom som tok en del. Og så ble det atter noen fine vår og sol dager,og det ble noen dager  så fine at de yngste kunne leke ute uten vinterdress og tjukk jakke.  

 

 

 

 

 

Og når t.o.m det ble en is ute,ja da må vel våren ha kommet…

 

 

 

 

 

 

 

og igjen hadde de to jentene vært på en liten skogstur og funnet noen vårblomster som hadde kikket opp av jorden…Så kanskje blir det mer stabilt fremover…

 

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

 

 

 

Og så må vi skryte litt av noen av de store i gjengen her.

17 åringen som går 2. året på helsefag linjen på vidergående,var den eneste sammen med en annen jente i klassen som meldte seg til et mesterskap blandt flere andre  helsefag elever. Det var  mot en annen skole og deres  helsefag elever.  To elever skulle konkurrere mot to andre elever fra den andre skolen. De skulle løse en  oppgave fra A til Å gjennom et skuespill og tenke tverrfaglig. De fikk en sak omhandlet en eldre dame som bodde hjemme. De skulle altså være ‘hjemme sykepleie elever ‘ som skulle hjem til denne eldre damen og hjelpe hun. En Dame som trengte hjelp på ulike områder, hadde og mange andre utfordringer og problemer som de skulle hjelpe og løse på best mulig måte. 

Den skolen som løste oppgaven best fikk et gave kort som premie. Og  klart heder og ære… ha ha 

Og man er klart nervøs  foran flere hundre elever og dyktige lærere.Men det mest nervepirrende var sensorer/dommer panel som skulle bedømme oppgaven.

For å gjøre  historien  kort, gikk altså 17 åringen og hun andre eleven og vant suverent over den andre skolen,og de gikk seirende ut med full pott. Og de sa at nesten ingen hadde vunnet over den andre skolen tidligere. 

Så det var en ganske stolt 17 åring som kom hjem .

Og premien skal de visst klassen bruke til en dag i Tusenfryd fornøyelse park litt seinere.

 

JUHUUU vi Vant !!!!!

 

 

 

 

Men og litt tidligere,da pappen hadde snakket med eldstemann som er i Trondheim, var den  gutten og ganske stolt. Han hadde næmlig for litt siden begynt på utvidet førerkort på stor bil, altså vogntog,lastebil,semitrailer o.l i militæret han jobber.

Fra før har han klart buss,og har kjørt en del store biler på øvelser som de har i militæret der oppe.

Og den dagen pappen snakket med han,hadde han nettopp hatt teoriprøven og besto. Han sa at kommende onsdagen hadde han oppkjøring,og ‘grugledet’ seg litt til det. Han var ferdig med de timene med øvelsekjøring som det kreves.

 

Så kom onsdagen, og han kunne stolt vise frem en ekstra bokstav i førerkortet sitt. Han besto med glans.  Og det visste vi jo selvfølgelig. For han var det rett og slett ikke noe  annet alternativ… ha ha 

Han har selvfølgelig all grunn til å være stolt da….

 

 

 

 

 

Eller står han på der oppe nord. Og står på å lede de nye som kommer.Og de er veldig mye ute i feltet, på øvinger,trening osv..

Men snart kommer han en tur,for da har de påske ferie. 

 

 

 

 

 

 

 

Og så helt til slutt….

Her en dag kom det opp et par minner i bildebanken på denne årstid..

Tema var litt vårfølelse på kjøkkenet‘.🌷🌿

Og det var fra kjøkkenet vi hadde i Bergen.

Og slike bilder med tulipaner på blir man  alltid veldig glad av.

 

🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿

 

 

 

 

Her gleder gjengen seg over at det er påskeferie, og vi får se om det blir en liten tur vestover på oss noen dager. 

 

Og Vi er veldig takknemlig for hvorfor vi faktisk har påske. At Jesus døde og stod opp, og lever i dag for oss. 

Vi ønsker alle en god og fin  Påske .          

 

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

Gjengens vinterferie uke

 

 

Ja her flyr både dager og uker i et forrykende tempo som vanlig. Men må bare få med vinterferie uka som noen i gjengen hadde her sist uka.

For det var noen dager i den uka de gledet seg til.

 Egentlig hadde vi ikke tenkt på noe spesielt å gjøre akkurat den vinterferieuka, for pappen skulle jobbe hele uka, og han har ikke fri. Ene storesøster på 17  som går på vidergående skole hadde vinterferie uka før de andre skolebarna, siden de går i ulike fylker/kommune. Og de to eldste storesøstrene jobber, og storebror i Trondheim har ikke noe fri noe før rundt påsketider.

Men så fikk vi et tilbud da, som vi har fått noen ganger før, og som vi og har tidligere  benyttet oss av og dratt på. Og det var på en liten båttur noen dager med Color line, der alle barn går gratis i ferier. Og da gjengen hørte det, hadde de veldig lyst å ta en liten tur. Og her er gjengen veldig fornøyd med  bare en liten tur de, selv om det er kun på noen få dager, og tross at vi og har vært på den tidligere  De bryr seg ikke om det. Bare det å komme seg vekk litt er stas. Det skal ikke alltid så mye til. Å så skulle jo de få bade på båten ,og det elsker de. Så da hadde de klart all grunn å glede seg.

 

Og når vi sjekket tidene, var det faktisk ledig om helgen . Fredag til søndag .Og det passet jo fint, for da kunne jo både pappen, og to storesøstre være med likevel da. Så da ble det til at vi dro 10 pers over havet en liten tur.

 

Men så ble det et par andre småturer før det ble båttur. Og det var b.l.a  på et museum som vi ikke hadde vært på før. Og der var det mye artig å spennende å se. Det var et som var mye likt det som de va på i Bergen i julen, men så utrolig mye annet og så mye mer å se. Veldig artig.

 Så da ble det en fin vinterferie uke.

 

 

 

 

 

 

 

 

På vei til et museum vi ikke har vært på før…

 

 

 

 

 

 

Når de andre er på jobb og skole, ble det bare de 6 som ble med. Vi venter på bussen, den stopper rett utenfor museumet.

 

 

 

 

 

 

Og så er det alltid litt venting på bussen, og da skal jo jentene ‘vise seg frem litt’…

 

 

 

 

 

Å så kom omsider den bussen..

 

 

 

 

 

 

Da er vi klar for en liten tur på teknisk museum..

 

 

 

 

 

 

Et ganske stort område med  både musikkinstrumenter og musikkhistorie.. Og det var noe gutta her spesielt liker godt. Det var veldig mye ulikt der å se og lese om,absolutt mye interessant. 

 

 

 

 

 

Det var flere musikk instrumenter som man kunne øve på og. Og spesielt gutta her  har stor interesse for spesielt piano/keyboard og litt gitar. 

 

 

 

 

 Lenger borte kom vi til en avdeling med  masse ulikt utstyr og historie fra trykkeri og hvordan man lager papir, aviser,bøker osv. før i tiden. Mye facinerende 

 

 

 

 

 

Så var det mange  ulike modeller av ulike ting. B.l.a av ‘byer’ og alt det inneholder. veier, biler, hus, næringsbygg, kollektivtrafikk osv. Urolig artig. Trykket man på en knapp, så kjørte tog gjennom modell ‘byene’

 

 

 

 

Så gikk vi videre og kom forbi alt mulig annet spennende og interessant, men stoppet lenger fremme med alt som omhandler helse, kropp, sykdommer og dets historie m.m 

 

 

 

 

En gammel pustemaskin b.l.a og annet gammelt utstyr og ulike behandlings former som ble brukt før i ulike røngten apparat,stråling,medisin,sykdommer, behandlinger m.m

 

 

 

 

 

Morsom uniform laget av kun munnbinn… 

Det ble gjort en del feilmedisinering og feilbehandling, før i tiden, men og i seinere tid. En av de var en ung jente ….

 

 

 

 

 

 

Det var og  skjelett og en gammel menneskelevning fra 1853. I dag kan man finne ut hvor gammelt skjelett er m.m ,ellers mye annet omhandler helse og menneske...

 

 

 

 

Gikk man opp var det mange ulike transport kjøretøy. Mange ulike fly, gamle biler, gamle tog, trikk ,motorsykler,sykler osv…

 

 

 

 

 

 

 

veldig mye artig å staselig å se. Den første bilen som kom i Norge b.l.a

andre gamle veteranbiler m.m 

 

 

 

 

gamle tog og biler…

 

 

 

En typisk bensin stasjon før i tiden.  

På 30 tallet lå bensinprisen på rundt 40  – 50 øre literen , På 50 tallet ca 80 øre….

 

 

 

 

Den første trikken i Oslo.  1875… det var nok stas når den kom… og veldig fin trikk..

 

 

 

 

 

 

 gikk man videre opp en trapp kom man til mye elektronikk fra gamle dager… ulike apparat, datamaskiner, telefoner, spillautomat osv

 

 

 

 

 

 

og det måtte jo klart testes ut…

Det var flere ulike ting man kunne prøve…

 

 

 

 

 

 

Og så gikk man videre,og det var utrolig mye ulikt å se på . Og både under og over vann. Både retro,og antikk Vi gikk forbi mange ulike klokker. Det første uret,gamle,nye,store små osv og hvordan de virker, også en urmakers arbeid.   

 

 

 

 

 

 

Og så var det alt innom tv og radio… fra retro til antikk…Og alle husker nok en eller annet apparat. Og et fjernsyn kunne man lage egen tv sending gjennom…

 

 

 

 

Etter mye annet som lages og gjøres under vann, i rør,på olje plattform,energi,vann osv så kom vi helt ned. Og der var det mye artig for barn å gjøre. man kunne prøvesitte,styre,gire m.m en mini porsche, en mini motorsykkel, minifly osv

 

 

 

 

Det var stas. 

 

 

 

 

 

 Ellers ulike energi kilder, som vint, luft, tyngdekraft, sol,verdensrom,planeter…

 

 

 

 

Kanskje det blir motorsykkel lappen på denne frøkna når hun blir større… 

Hun likte å være eksos rype iallefall ha ha 

 

 

 

 

De første sykler som kom, og hvem husker vel ikke de gamle bensin pumpene…

 

 

 

 

 

Ja her kunne de gått og vært hele dagen. Det var så mye ulikt å se, lese, oppdage,studere og prøve…Og veldig bra at barn i dag får både se og lære hvordan ting var før. Ellers hvordan ulike maskiner og apparater fungere. 

Men no stengte museumet,så da kunne vi ikke være lenger. Men det var absolutt et kunnskapsrikt besøk,og her kunne man fint kommet igjen og lært enda mer. For mn får aldri med oss alt på slike steder. 

 

 

 

 

Så kom endelig fredagen da det var klart for en liten båttur over havet.

 

 

 

 

 

Snart klar til ombordstigning. Vi ventet bare på nest store søster. Hun kom like etter,så hun  ble ikke med på bilde…

 

 

 

 

 Båt modellen er skikkelig lang. Så ble biletter hentet ,og snart klar til innskjekk

 

 

 

 

Så var det bare å vente da til de åpnet dørene inn…

 

 

 

 

joda kosebamsene ble med denne gangen og…

 

 

 

 

 

 

Å så kunne vi endelig gå om bord og finne rommene vi skulle ha. 

Å så måtte vi oppå taket å se når båten gikk fra land…

 

 

 

Det var litt grått og overskyet,men ikke noe regn. Men det blåste skikkelig mye .

Å så såg vi noen andre båter som også var ute på sjøen


 

 

Det ble litt surt og kaldt etterhvert oppå taket. Så vi måtte gå inn. Men det gjorde ingenting,for like etterpå skulle  det  være noe teater oppvisning med selveste kaptein Kid… Og etter det så kunne man gå rundt i båten å leite etter poster med ulike spørsmål å få premie…

 

 

 

 

 

 

å så fikk de ansiktsmaling…

sommerfugl jente og blomsterpiker…

 

 

Og litt mat hører med, og det ble det inne på ene rommet med pappen og bamse gjengen……. vi spør hver gang… hva skal dere med alle de bamsene…? jo de skal bare være med de ,enkelt og greit…!!!!

 

 

 

 

Etter en natt søvn i køyseng våkna gjengen med at det nærmet seg land. Så ble det sol og blå himmel og faktisk oppi 12 grader. Det føltes som skikkelig vår. 

 

 

 

 

 Det var mye å se i ulike butikker….

 

 

 

 

Det ble og noen turer innom noen butikker og et kjøpesenter, ellers var det et yrende folkeliv denne lørdagen, og mye ulikt som skjedde på torget og i gågaten…

 

 

 

 

På torget var det marked, og der var det mange som solgte håndlagdede varer. b.l.a tre skjæring og håndarbeid. Noen laget og solgte mat

 

 

 

 

Treskjæringen var facinerende å se på…

En hadde flott utstilling og hadde laget mye flott b.l.a  et veldig fint sjakkbrett med figurer for hånd…

 

 

 

 

 

Og så måtte vi kjøpe med oss noen mat og rundstykker m.m tilbake. Og jentene ville så gjerne ha noen donuts  som de kunne dele med de andre…

 

 

 

 

Å så møtte vi de andre, de store jentene hadde selvfølgelig vært å kjøpt noe klær. Gutta hadde vært med pappen og sett på ulike ting og tang…

 

Klokken går fort når man er på tur, så det var tid for å  begynne å returnere tilbake til båten…

 

 

 

 

 

Minstejenta såg en sykebil som  stod like ved der vi gikk, og måtte kommentere at den lignet ikke på de som var i Norge.

 

 

 

 

 Ved båt havnen…

 

 

 

 Da rusler vi hånd i hånd  tilbake til båten.. Takk for denne gang !!!!

 

 

15 åringen som tok bilde då båten la dra kai…

 

 

 

 

Også måtte vi jo stå oppå dekk å se når båten dro fra land. Og denne dagen som det var så fin temperatur var det veldig fint å stå ute

 

 

 

 

Det var absolutt mye spennende å se på

 

 

 

 

 et fyrtårn passerte vi også…

 

 

 

 

Det var en veldig fin badestrand der fyrtårnet stod

 

 

 

 

Også denne veien tilbake var det et annet artig barne show med kapteinen Kid.

 

 

 

 

 

Å så endelig var tiden kommet for  at gjengen skulle  bade. Og det hadde de gledet seg til. Og der tok de seg virkelig ut….

 

 

 

 

Å etter å ha badet og hatt det gøyt, blir man alltid sulten. Da trengst det litt påfyll innimellom..

 

 

 

 

Det var mange folk på båten. Og alltid noe å gjøre på. Det ble og noen turer på lekerommet, de yngste lekte og med andre barn,ellers kunne man se i butikker, høre musikk eller være på rommet..

 

 

 

 

Og tenk ,plutselig skinte solen forbi litt tåke som lå på vannoverflaten… 

så da fikk vi med oss en solnedgang også på turen tilbake….

 

 

 

 Og så leste kapteinen opp på høytaleren at no innen kort tid  passerte båten broen som går gjennom  Danmark.  En bro som er 1.8 km lang og vedens nest lengste hengebro. Og der broen gikk var og det høyeste Punktet  i Danmark.  Ca 250 m over havet.    Det var  ganske rart å tenke på at det ikke er høyere. Men Danmark er et ganske flat land

 

 

 

Det var fortsatt tåke,men absolutt en fin bro…

 

 

 

 

 

 

 

 

Etterhvert ble det sengetid for de yngste,og da gikk de store å kjøpte seg pizza som de skulle kose seg med til kveldsmat…

 

 

 

 

 

 

Og neste morgen  begynte båten å nærme seg fastlandet og turen er over for denne gang. Da var det  bare å pakke ned ting og tang. Ikke minst  noen bamser måtte krype nedi den ‘lille rosa trille’ til lillesøster.

 

 

 

 

 

Og så var det bare å vente til båten hadde lagt helt til  kai,og avstigningen skjedde. 

 

 

 

 

 

 

En litt trøtt bamse og gutt vel på land igjen……

Men med flere fine opplevelser og noen nye minner å ta med seg i ryggsekken 

 

 

 

 

 

Neste dag var det atter en ny dag og en ny uke på skolen…på arbeid…en hverdag

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : “Huset med de 11 Barna”