Det er vår i luften

    Det er virkelig blitt vår her,med lysere morgener og kvelder,solen skinner og varmer – en flott tid. Det er og en tid der nytt liv spirer og gror. Og det er en av de fineste tidene i året. Man har så mye å takke for,og det kan man aldri bli ferdig med .Det kan det aldri bli nok av .Og etter forrige uke av mye spenning her i huset  og en pappa som har vært på sykehuset og var  ganske dårlig  så blir man veldig takknemlig  på en helt annen måte – takknemlig for livet ,man ser og på livet på en helt annen måte. Livet er en gave . Alt i naturen som spirer og gror no er og et mirakel…av ingenting,av en mørk jord ,fra små grønne frø plopper det opp de vakreste blomster i regnbuensfarger…helt fantastisk. Og trærne har begynt å skyte friske skudd – naturens under. og det kan aldri fornektes att det finnes en Gud som står bak alt dette vakre som skjer i naturen….det kan umulig finnes til av ett smell !!!! det er alt for komplisert til å være det….

Vi var en tur her en dag og fant de vakreste blåveis i skogen…å de er så fine…

De har fått en plass på kjøkkenet i en gammel salt krukke

 

Vi er mye ute no når det er så fint vær. Og vi savner virkelig ett eget hus vi kan rote og rydde i hagen,eller gjøre noe…Så vi både tror og håper att det snart må ordne seg med eget hus.

Men vi har gjort noen andre småting her ,bæret b.l.a alle skiene,skisko og skøyter på låven,for det er der mye  annet av tingene våres står for no har vi ikke bruk for det mer…og her er  både store og små er med å hjelper….

 

 

 

 

 

ha ha …..lurer på om denne karer klarer å kjøre storebroren…..det er lov å prøve seg…

Behovet for en bilryddig meldte seg og plutselig.vårrengjøringen…..Og det er det som er så bra med å være mange att når alle hjelper til, så blir jobbene fort gjort.

 

 

 

og etter all is og snø er smeltet kan man spille fotball på enden av åkrene.Det er det som er artig å være mange og,att det er alltid noen å spille fotball med…ha ha …men her spiller de med en nabogutt i tillegg.Det er en flott tid no og man kan være masse ute.

Vi var en tur å hentet skole barna på skolen  og pappen var nedom arbeidsplassen sin med sykemeldingen ( fra da han låg på sykehuset )  Og da vi kom hjem igjen låg den vakreste bukett utenfor huset og mye god frukt ….da var det en tante av meg som var her østover og  skulle forbi som ville stikke innom med en hilsen….åååå så koselig det er å få slike overraskelser….sååå tusen tusen takk  Inga karin.De vakreste fargerike roser….fantastisk. vi har og fått andre fine hilsener og t.o.m  matvarer fra andre mennesker som ønsker å gi oss det.Det er en stor velsignelse og det er vi veldig takknemlig for og setter vi stor pris på  – og det betyr mye for oss. 

 

man blir glad av friske farger.

 

 

 

Følg Oss Gjerne på Facebook; ‘Huset med de 10 barna’

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg