Vi prøver oss litt vi

 

Det er ikke sånn veldig lenge siden pappen her i huset var med på b.l a  noe reklameinnspilling for VM fotball for kvinner. Det å være med på slike innspillinger synes han er veldig kjekt. Han følger med til tider om de trenger flere folk til andre innspillinger m.m Og hele tiden dukker det opp søknader der de trenger folk til alt mulig. Men Ikke  bare til reklame,men og statister til serier,tv innslag og mange ulike program som skal gå på tv m.m  Det er heller ikke bare voksne de søker. Innimellom trenger de både eldre, barn og ungdommer. Både jenter,gutter,kvinner og menn.  Og han søker innimellom på ting som kan passe,eller passe inn ellers i hverdagen med alt annet som skjer her. Men det er heller ikke bare lett å få napp,for det er veldig mange som og søker. Uansett det meste foregår i Oslo og der er det mye folk som melder seg til slike oppdrag.

Men så er det noen ganger da at det kommer tilbakemeldinger på at de trenger nettopp ‘Deg’.Og da er det bare å hive seg på.

Og her for ikke så lenge siden trengte et filmselskap  flere statister,ikke bare menn og kvinner,men og ungdommer som skulle være med på en innspilling til et tv program.

Så her i huset meldte vi på de som kunne og i den aldresgruppen som det søktes etter. m.m  Og vi fikk svar at vi kunne møte,då og då.

Så da dro vi foreldre  med to av ungdommene,og det var absolutt en artig opplevelse. Det eneste kravet de hadde var at en måtte tåle litt vann i ansiktet. Da vi kom frem,ble det snakk om noe helt annet enn vann,men det skal vi komme mer tilbake til.

 

 

Men ikke så veldig lenge etterpå ble det enda en mulighet for å være statist. Denne gangen for en reklame. Og den reklamen går pr. i dag på både tv2, tv Norge ,Facebook og alle butikker som har norsk tipping (lite tv på veggen ved tippekupongene…) Og da er det altså en reklame for norsk tipping. Ikke det at vi er noe tilhenger av norsk tipping, og iallefall ikke rekalme,men artig å være med likevel og ikke minst det gir noen ekstra kroner å være med på  statistjobber .  Vi er og en sånn familie  som liker å holde på med litt slike ting. skuespill,drama,foto,film m.m Og har og gjort en del av det og oppover årene. Både enkeltvis og som familie. Gutta i familien har og gått filmkurs, kan en del om det og redigering,og er ellers godt  tekninsk anlagt . Så det kan vel sees på som en felles ‘hobby’ dette… ha ha

 

Og bare her nylig fikk vi enda et oppdrag. Da var det innspilling for en serie som skal gå på Nrk neste høst.

Men noen av barna har og fått prøvet seg litt,( 7 og 9 åringen) da de var på innspilling for noe Barnetv. Og de to eldste er blitt kontakter for og noe innspilling i Oslo.

 

Og i nærmeste dager og uker  blir det mulig enda mer,for det søkes stadig etter både familier,barn,ungdommer ,voksne,unge som gamle så noe flere napp vil det absolutt bli. Men vi hopper ikke på hva som helst. Vi er ikke med på noe som strider mot våres meninger og synspunkter m.m Det har vi ikke noe ønske om å støtte oppunder. Og det er absolutt innimellom mye rart som skal spilles inn.

Men til nå har det vært bare kjekke og artige ting.

 

 

 absolutt artig og spennende med film innspilling

 

 

 

 

Og så over til hvert enkelt av de her innspillingene,for klart vi har tatt noen bilder fra de ulike opplevelsene og. Det positive er at en får mer erfaring med film,ved å være statist,så holder en seg mest mulig ‘bak’ og ikke er så synlig. Og det er jo noe som passer helt supert…ha ha Men likevel er de som er ‘bak’ og viktige i en innspilling..

 

Altså den ene innspillingen der vi hadde med to av ungdommene her foregikk i Oslo en hverdag.

Vi dro dit og registrerte oss. Og det som er typisk med alle slike innspillinger er at en må ha en god dose tid og tålmodighet. For det er alltid mye venting. Men vi er både god på tålmodighet og venting så dette passer oss veldig bra. Ha ha

altså dette vi skulle være med på  skulle spilles inn som klipp i et nytt program som kommer på Tv Norge i november. Her er litt om programmet

 

 

“Denne høsten inviterer Anne Rimmen noen av Norges mest kjente og folkekjære til en kveld i studio, med intervjuer og tilbakeblikk på deres fantastiske liv og karrierer. De som inviteres har til felles at de har oppnådd noe helt ekstraordinært, enten det er i idretten, i arbeidslivet eller på andre måter. I salen sitter venner og familie, og hvert program vil være fylt med overraskelser. Kvelden er min er et bredt underholdningsprogram for hele familien – med en twist som det er litt for tidlig å avsløre nå …”

programmet heter “kvelden er min på tv”og kommer i november sesong 1-Tv Norge

 

 

 

 

 

Alltid når en er med på ulike innspillinger er det  mye venting for  tar alt tid. Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet… og hva gjør vi mens vi venter…? enten kan man kikke ut og ned på Oslo’s travle gater…

 

 

 

….eller ta noen bilder med kamera… ha ha  kikke litt rundt om kring

 

 

 

 

her vi venter er nok mest sannsynlig  noe studio som tv 2 bruker til innspilling av noen av programmene deres,for vi såg noen tegn på det.(senkveld b.l.a ) Men ellers var det innredet med litt rustikk og retro stil, og en gammel sykkel stod der b.l.a Er vel slik ungdommer liker…

 

 

 

 

ikke det at jeg pleier eller synes toalett er noe å ta bilder av,men faktisk der og hadde de innredet med minste detaljer  i en rustikk og retro stil…

 

 

 

 

 

og t.o.m bildet på veggen var i en artig retro stil… og det ‘måtte ‘ jeg bare ta med… ha ha  ganske så komisk…

 

 

 

 

Det var mange før oss og etter oss,men endelig ble vi oppropt. Det var vår tur. Og så bar det i vei,vi skulle ned på gata. Pappen var førstemann ut. Han skulle spørreulike spørsmål

 

 

 

 

og etterpå ble det en type ‘suprise’…..og det var en bløtekake i ansiktet…. ha ha Men ikke hvilke som helst. For alle kakene var fylt med alt annet enn krem…

 

 

 

 

Så var det joachim sin tur…Han fikk og  spørsmål han måtte stille Samme med han,bløtekake i ansiktet. Men de her kakene var altså ikke fylt med bare krem nei,men med joikakake,lapskaus,ketchup,sennep,sursild,råe egg og mye annet uegnet i en kake….nam,nam

 

 

 

 

Og så var det Emilie sin tur,hun fikk og flere spørsmål,etterpå stod hun klar for å få kaken i ansiktet…

 

 

 

 

ha ha … splesj….den kaka var fylt med sennep og mange rå egg… og etter henne var det min tur, artigopplevelse med å få kake med diverse usmakelige ting i ansiktet…ha ha vi måtte bare le alle av det etterpå. Godt med en storesøster boende i Oslo,så en kunne få gå der å  vasket seg skikkelig etterpå.

jaja det blir spennende å se åssen dette blir når det sendes, så da er det bare å følge med. vi vet ikke helt selv hvordan dette blir…eller hva tanken bak er….

Men hva er det ikke vi og ungdommen gjør for litt ekstrapenger…ha ha

uansett veldig artig å være med

 

 

 

 

 

På innspilling til den reklame filmen som går pr no som er altså en innspilling for norsk tipping,så foregikk den i en stor idrettshall. Og dette var et større prosjekt. Men en hel arbeidsdag,og over 30  som jobbet med dette film/innspillings  prosjektet…

Veldig artig å se hvordan de jobber,og at oppi 7 timers innspilling gir max halvt til 1 minutt reklamesnutt til slutt.

 

 

og den foregikk  altså i en stor idrettshall og vi skulle være publikum som satt på tribunen og heiet på en ‘liksom ‘ håndballkamp.

 

 

 

også her var det mye  mye venting og innspillinger om og om igjen.  Han som sitter fremme var hovedpersonen i reklame filmen,og han skulle spise både vafler og pølse . Og det ble nok servert minst 20 av hver før de var fornøyd. Ellers skulle vi ‘heie og reise oss og juble,for vi hadde vunnet…’

 

 

 

 

Og vi hadde fått beskjed om å kle oss litt sommerlig…så då var det på med t-skjorte og solbriller,selv om regnet auste ned ute og det var surt og kaldt. Og så er det bare å vente og vente og vente…

 

Dette er reklamefilmen som nå kjøres flere steder. Og kanskje noen har sett den allerede. Ser en nøye etter,så er pappen bak på den reklamefilmen,men ikke på akkurat dette bildet. Jeg sitter helt til venstre,men kommer ikke med på verken bildet eller reklamen,de hadde kuttet der…ha – ha   Passer meg helt utmerket det..

Men uansett veldig artig å være med og gjøre noe annet i hverdagen og attpå til tjene noen kroner på det.(selv om en ikke kom med på reklamesnuttet.

 

 

 

 

 

 

Den vi nylig var på nå var altså for en seie som skal gå neste høst på Nrk. Og innspillingen skjedde på en bensinstasjon. Vi skulle kun være kunder som kom inn på bensinstasjonen. Egentlig skulle vi komme syklende,men de kortet ned,så vi kom gående.  hovedpersonene var to damer,kassadamen på bensinstasjonen og en dame fra bygda,der de snakket. Men bare denne scenen på 3-4 minutter tok over 4 timer med innspilling. Men så måtte de ta på nytt minst 15 ganger før regissøren var fornøyd.Oog bare her var det oppi 15 filmfolk. Igjen ganske interessant å se . Ikke rart det er dyrt å produsere film og tv programmer når det er så mye folk i bildet,og ting tar tid.

 

 

Halve dagen måtte omtrent bensinstasjonen stenges av fra vanlige kunder…

 

 

 

 

Her ble det og mye venting og vi stod ute for det meste,for så å komme inn som kunder. Så det ble noen timer ute,men det går bra om en kler seg godt.Absolutt en artig setting og.

 

 

 

Etterpå mot slutten ble det igjen og igjen,og igjen spilt inn scenen på nytt. Da stod vi inne.

Men igjen absolutt kjekt å se og være med på.

 

 

 

 

 

 

Så da må vi bare si igjen. Vi prøver oss bare litt vi , på ulike ting. Men igjen,veldig kjekt med litt variasjon i hverdagen.

Og når det først nevnes film og innspillinger her i dette innlegget,så er det og samtidig noe annet spennende vi holder på med  nå pr nå, men det kommer altså i neste innlegg.

 

 

 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg