“tradisjonen tro”

 

Da nærmer julen seg virkelig med stormskritt,og her i huset har gjengen hatt nedtelling den siste tiden. Selv om det har vært en amputert førjuls tid på alle måter,med avik på både den vanlige julebaksten,julepyntingen,og andre juleforberedelser,så blir jo det jul allikevell. Og vi har no prøvd på noen enkle måter å få det i allefall ‘litt’ julekoslig her,selv om alt er pakket ned og umulig å finne igjen. Men det skal vi heller komme litt mer tilbake til seinere.

For nå er altså tiden kommet for å ønske alle våre flotte,trofaste og hengivne følgere en gledelig jul. Og her er det tradisjon,og det gjelder bare uansett hvor dårlig det er med jul og juleforberedelser,så hører Julekort med til hver en jul. Og det er altså noe jeg ikke kommer til å slutte med. Alt er greit med digitale julekort, der folk gjør på en enkel,lettvint og rask måte å dele bilder og julehilsener på sosiale medier. (Altså det gjør vi og,ikke noe galt i det synes jeg….)Men jeg er så gammeldags enda at jeg holder OG fortsatt fast på den gamle julekort skrivingen og hilsener…ha ha  Men altså, ingenting slår det å få et koselig julekort med julehilsen i posten. Jeg husker mamma  satt i alle år når det nærmet seg jul,hun begynte gjerne i november for å bli ferdig, og skrev minst 40+ julekort.  Her i huset har det variert litt hvor mange julekort som blir skrevet,men noen blir det,og det skulle så gjerne ha vært enda flere som skulle fått. Men den tiden nå før jul synes jeg er kortere enn ellers i året…ha ha

Tradisjonen tro,så ble det et julekort i år og herfra til kjente og nære. Det er jo koselig da å få julekort i posten….

Jeg synes iallefall og at det er koselig med bilde på julekortene. Og her  med denne gjengen i hus,så bare vet de at mammen skal sende julekort,og hun skal ha bilder av de på. Så de blir dratt med både her og der,og protester…neida det er det ikke.Og vi har mange minner oppover alle år hvor de ulike julekortene er blitt tatt hvert år. Alle på mange ulike plasser.Selv denne gangen, når det var over – 10 og fryktelig kaldt,var det ikke før helt på slutten at noen kommenterte at nå må det vel være et bilde som var bra nok,for nå var det så kaldt at de knapt hadde følelser igjen i bein og fingrer,ikke minst nestetippen…stakkars…alt de må være med på. . ja ja uansett det gikk bra,men jeg selv var ikke helt fornøyd med bildene,men,men et ble sånn noelunde dugenes og det var det vi gikk for.

Og som nevnt i et tidligere innlegg tok vi altså turen i nærområdet her til et museum,der det var mange gamle koselig bygninger. Og jeg synes altså at en bakgrunn eller et miljø for et julekort betyr en del. Da kommer og ‘det’ som skal vises mye bedre frem. Enn at det er mye forstyrrelser i bakgrunnen.

Troppene skal samles,og det psykes opp til å ta av jakkene…det er over minus 10 og skikkelig kaldt uten yttertøy på.
Det er skikkelig koselig dette museumet her,og mange fine,gamle bygninger. Da vi var her og tok bilde hadde ikke snøen kommet enda,men no er det mye snø her.
vel ,da forsøker vi oss på et bilde eller 20…Neeeei…noen her så litt rare ut…det hopper vi over…og ser på neste.
jaja,største jenta og minste jenta var i allefall fine….såååå koselig bilde av de….
Da prøver vi igjen….nei Benjamin då…du såg jo  til siden….ja ja vi får prøve ett til da…
Og utav altså x-antall bilder var det ett som så sånn noelunde ok og…helt bra blir det vel ikke,sånn er det med unger, og så var det så kaldt,og ikke minst så var det ‘mange’ unger…ha ha     uansett når vi først hadde de her foran kamera,ble det et og’bare’ et jente bilde….
Og intet unntak for ‘gutta….’
Og da ble det omsider et og  julekort i år og da….
Da var det altså Dette bilde som ble  årets julekort…. Og Sånn er liksom gjengen her og…De er seg mest lik…

 Så da er det bare for oss å sende årets Julehilsen til alle dere flotte folk der ute.

Vi vil ønske dere alle en velsignet Julehøytid og et nytt fredfylt år. Tusen hjertelig takk alle dere som støtter og heier på oss,som har kommet med alle gode og hjertevarme ord,det betyr mye og det setter vi stor,stor pris på. Mange juleklemmer fra en takknemlig Familie…

 

 

                         Følg oss Gjerne på  på facebook : ‘Huset med de 11 barna’

2 kommentarer
   1. Tusen takk for gode ord. Ja helt enig. veldig koselig med julekort. Tusen takk for hilsen. så staselig med flere vestlendinger her øst…ha ha og pappen ble veldig glad for enda en ‘radværing,som har forvillet seg nedover her…ha ha fortsatt god jul til deg og dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg