Siste denne måneden

 

 

Da går denne måneden raskt  mot slutten,og dagene mot jul raser av sted. Vi har feiret siste bursdagsbarnet her i huset denne måneden,men har enda to til i desember. Og  de to som har dag i desember  klarer nesten ikke å vente på at de skal ha bursdag. Egentlig har de ventet hele året,og det er jo rett,for desember er liksom aller siste måned i året,og desidert den kjedeligste måneden å ha bursdag på…ha ha i allefall i følge de to små. Men denne gangen var de ei større jente her som fylte år. Og vi må jo bare si igjen som vi sier til alle de andre at de vokser så fort de her barna at vi må bare prøve så godt vi kan å henge oss med.

Iallefall alt av middag,kaker m.m er ønsket på forhånd og laget klart til bursdagen. Det som ofte er kjedelig å ha bursdag på en hverdag, er selvfølgelig at dagen føles så kort,og det blir så fort mørkt,og da føles og bursdagen så kort. Men vi får bare ferie så godt vi kan,og utnytte hvert minutt.

Her i huset prøver jeg noen ganger å oppfordre kakeønskene til noen andre vrier…’hallo…det er jo såååå mange gode og flotte kaker å lage..’ .Men niks,her i huset er de blitt ganske tradisjonelle av seg  og mange av barna ønsker ofte de samme kakene.  Men,men det er deres ønsker og de liker de kakene så godt at de må bare velge de igjen og igjen. Men pyttsann,det viktigste er jo at bursdagsbarnet er fornøyd og da blir  jo vi andre fornøyd og  🙂

 

 

 

Da må vi bare si  Hipp Hurra og gratulere så mye med dagen til snille og flinke Miriam Mariell. Vi ønsker deg alt godt,vi er alle veldig glad i deg.

 

 

 

 

 

Miriam er ei jente som er veldig glad i familien sin og har alltid vært liksom glad i de aller minste. Så lillesøster er absolutt favoritten nå.Og minstemor synes det er veldig kjekt å være med ‘Mi’ som hun kaller henne.

 

 

 

 

 

 

Miriam og storesøster

 

 

 

 

 

Og som tradisjonen tro så får alltid bursdagsbarnet velge både middagsmat og kaker på dagen sin. Og Miriam ville gjerne ha raspeballer til middag,eller noen kaller det raspekaker,ball,komle,klubb m.m mange navn på det. Men veldig godt er det og alle liker det her.

Kake var det oreokake og brownies.

Da ble det først en brownies med sjokoladefrosting ,hakket sjokolade og bær på.

 

 

 

 

 

 

Den var veldig god…’

 

 

 

 

 

 

Og så var det oreokake som ble valgt,den er jo alltid en slager her i huset….

 

 

 

 

 

Et fat med jordbær og pikekyss er veldig enkelt,søtt og godt å ha i en bursdag

 

 

 

 

 

Noen barn som koser seg. Her synes alle det er stas når noen har bursdag i hus. Då blir det sang og kake og det liker de godt.

 

 

 

 

 

Happy Birthday to Miriam…..

Og en liten gave hører jo og med da,selv om alle her i huset får og en opplevelse  til bursdagen sin. Og det fikk klart Miriam og. Men den vil vi komme tilbake til seinere med.

 

 

 

 

 

 

Så da er denne bursdagen over og siste denne måned,så er det bare å tenke litt på de to neste som kommer i desember,før vi begynner på nytt i januar.Og her sitter en av de jentene som virkelig synes at tiden går veldig seint til hun skal ha bursdag neste måned.

 

 

 

 

 

 og både bursdagsbarnet og alle de andre var fornøyd og det er jo det aller viktigste !!!!

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘ Huset med  de 11 barna’

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg