Pappen vår har et talent !!!

 

 

 

Da er det kommet et nytt innlegg på You tube kanalen vår.For de som er interessert selvfølgelig da.  Men samtidig skriver jeg her,for at de som ikke er der å ser,kan lese det. Jeg for min del sier ja takk til  begge deler.Men først av alt. Vi glemte å si at det var litt dårlig lyd på den første presentasjonen som vi hadde,da barna her skulle si navnene sine.  Men det vil altså bedre seg,vi skal investere i en liten mikrofon,så da vil lyde bli mye bedre etterhvert. Vi prøver ellers å si til barna her,eller de som snakker at de må snakke høyt og tydelig. Men det er jo ikke alltid like lett å huske på. Men det blir altså bedre!!!

Det som vi denne gangen vil vise,er at pappen her i huset har et talent. Jeg vil  vel nok si et ‘medfødt’ talent,for dette talentet kunne han allerede da han var rundt 4 år. Det bare kom av seg selv,som et naturtalent omtrent.

Men det hele begynte med att fetteren hans spurte om han kunne lage en kvakke lyd,som en gås,eller som en and. Og det klarte han på strak arm. Samtidig synes han at dette var veldig artig og øvet innimellom på denne stemmen og utviklet etter hvert et ‘språk’ utav det. I dag er nok det språket mest kjent for figuren Donald Duck og hans sin stemme. Og Donald er jo klart en figur som ‘er opptatt’. Det er Walt Disney som har patent på både Donald og alle andre figurene i Andeby. Men stemmen,den kan hvem som helst ha. Bare den ikke knyttes til Donald. Derfor er stemmen til pappen her i huset en stemme som er han sin,en stemme som han kan og har utviklet selv til et språk.

Her i huset er jo alle barna vokset opp med at pappen har den stemmen,og de er vandt til å høre han bruke den.Og det synes de klart er morsomt.

Oppover årene er stemmen brukt i ulike sammenhenger,underholdning i ulike selskaper og settinger. Og det har bare vært på gøy. Men en slik stemme med et språk er det ikke så veldig mange som har som er god nok, derfor vil vi si at det er et talent, det er noe spesielt og unikt. Og som sagt,det kan brukes til mangt.

Og i lengre tid,sånn mer eller mindre over mange år så har pappen ønsket at denne stemmen kunne bli brukt til noe.Et talent bør ikke bli gravd ned.Men det har ikke vært helt lett å vite hvor en skal henvende seg,hvor det kan finnes noe som kan hjelpe videre. Så derfor vil han prøve igjen,på denne måten og se om det er noe ‘napp’ å få.

Men først vil han lage seg en identitet som stemmen er knyttet til. En figur.

Så her i huset ville noen av gjengen finne på et navn,et  navn denne figuren heter.Og for å kunne det måtte de ha en avstemming. Mange ulike forslag ble det,og til slutt skulle det trekkes hva navnet ble.

Og dette har vi altså laget et innlegg om,filmet og lagt ut på kanalen. Men poenget er og at kanskje ‘noen’ der ute kan ‘bruke’ denne stemmen til noe. Det kan være både innom musikk,remix,sang,ringetone,dubbing,underholdning for barn,voksne,eldre,skole,barnehage m.m Ellers  i selskaper,jubileumer ,teater,skuespill osv… forslagene og ideene er mange.

 

 

 

 

 

Først skulle altså noen i  gjengen her finne på et navn til pappen sin stemme.Og da måtte de klart ha en avstemming. Og da skulle de komme med ulike forslag som de skrev ned på lapper.

 

 

 

 

Etterpå skulle vi ut en tur,og da skulle pappen trekke hvilket navn det ble.

 

 

 

 

Og det var jo klart litt spennende,for alle var jo spent på om det ble ‘deres’ forslag han trakk.

 

 

 

 

 

Og det var altså Benjamin sitt forslag som ble trukket,og han hadde foreslått ‘gåsen Ben’,som er oppkalt etter seg selv… ha ha  Så da er det vedtatt, pappen sin stemme og figur heter ‘gåsen Ben’. Og så måtte klart pappen snakke litt med de med den stemmen.

 

 

 

 

Pappen har jo og en’ venn’ med seg,som er altså ‘gåsen Ben’,men den gåsen må vi få hilse på litt seinere.

Iallefall budskapet er at er det noen som vet,har kontakter eller kjenner noen m.m som har ønske om å kunne bruke denne stemmen til noe,lage noe,ta innspilling/opptak eller ha besøk av denne figuren ‘gåsen Ben’,så er det bare å ta kontakt på epost  :  tvabo@start.no

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’ og ‘You tube’ på ‘Vabofamily’- ‘Gåsen Ben’

 

 

 

2 kommentarer
  1. Nei,så artig 😁
   Gåsen Ben kommer nok til å få oppdrag etterhvert. Haha ,festlig.
   Håper dere legger ut noe med jevne mellomrom. Dette var gøy!

   1. ja blir spennende dette. for håpe det blir noen som kan bruke stemmen til noe. Og joda vi har planer om noen innlegg om det. håper bare folk har interesse. noen kan se på det som kjedelig og barnslig…men,men vi synes og barna at det er veldig artig…!!! veldig kjekt at du og synes det. fortsatt fin uke. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg