Pappen ble vinneren

 

 

Da kan vi legge bak oss en fin og solfylt pinsehelg. Planen var å ta en liten tur i pinsehelgen  siden det var en ekstra fridag,og når det i tillegg  var meldt fint vær måtte vi ta en tur vekk.  Og det ble absolutt en fin  tur selv om det ikke ble så mange dager. Men litt mer om den turen blir det altså i neste innlegg.

For bare dagen før vi dro en tur  fikk vi melding om at det atter igjen kom en pakke i posten.Ikke bare en ,men to pakker. En stor og en liten. Ja dette synes vi var  stort. For Igjen var vi så heldig at vel en uke før, fikk vi  melding om at ‘ vi var  vinneren’.

.Vel, i dette tilfelle var det  egentlig  bare pappen da  som ble vinneren.For det er bare pappen her i huset som bruker denne premien som ble vunnet,ellers stod alt og i hans navn.Men men, her er vi så sammensveiset at vi sier ‘vi’-ha-ha.  Men artig var det.

Men la oss starte på begynnelsen.

Altså Noen dager før  !7.mai kom vi over en konkurranse som  butikk kjeden Meny hadde. Man skulle skrive hvor mange kopper  kaffe man drikker på 17.mai. Det viser seg slik at 17.mai er den dagen i året nordmenn drikker mest kaffe.

OG her i huset er pappen en stor kaffedrikker. Det har han vært siden han var liten faktisk. Han var ikke store gutten før han fikk smaken på kaffe . Så for han pr i dag er noen kopper kaffe pr dag alt for lite. når det snakkes om iallefall to kanner kaffe,da begynner det å ligne på noe.

Iallefall skrev vi at pappen her i huset drakk et par kanner kaffe for dagen og har fikk smaken på det første  gang når han var en liten gutt.

Bare en tilfeldig vinner  skulle bli trukket ut dagen før 17.mai. Og  Premien var altså  kaffe. Og det var jo siden dette var tema om kaffe. Men det var ikke bare kaffe som var premien,men i tillegg en annen premie. Så dette var en  veldig flott gave til kaffedrikkere.

Og på dagen før 17.mai om kvelden tikket altså meldingen inn at selveste pappen her i huset ble trukket ut som vinner. Og det var jo klart. stor,stor  stas. Alle her i huset synes jo dette var veldig artig,men pappen selv var nok aller mest ‘happy’.

 

 

 

 

 

Han fikk melding om å sende adressen sin,så skulle gaven sendes. Og så kom meldingen om at pakken var på vei. Så  Igjen ble det tur på postkontoret  for noen i gjengen og en stor pakke stod og ventet.i tillegg en liten

Selv om dette ikke er noe ‘gave’ som resten av gjengen her tar så mye del i akkuratt nå da,så synes det klart at det var kjekt fordet.Alltid spennende med pakker i posten.

Den store esken fikk pappen bære,den litt mindre fikk de andre bære.

 

 

 

 

 

Det var jo ikke vanskelig å skjønne hva som stod utenpå den store esken,men det visste ikke helt de yngste,de måtte klart åpne og se hva som var inni.

 

og i den lille esken var det mange pakker med evergood kaffe.

Og så var det full action med å pakke ut og se hva som var inni…

 

 

 

 

 

og gutta  sette sammen delene på denne mocca masteren.

 

 

 

 

 

yeeee…veldig stas å vinne dette synes pappen…

no har han kaffe en tid fremover iallefall. Så må jo klart dette prøves og testes.

 

 

 

 

 

 

absolutt en fin premie,det var enda flere pakker med kaffe,men han tjuvstartet på noen…:)

 

 

 

 

 

Så tusen takk Meny for flott gave,tusen takk at det var akkurat vi som ble trukket ut, (selv om det var tilfeldig da…) det var iallefall noe pappen her ble veldig,veldig  glad for –

“Ja dette kom absolutt  godt med,og dette gjorde seg sier han” smilende…

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg