Klart han måtte feires.

 

Da er årets farsdag forbi,gårsdagens farsdag ble klart feiret med kake og gave til pappen her i huset. Og jammen er han heldig denne pappen som har så mange fine gutter og jenter å være pappa til. Men så kan vi og snu på det. Jammen er det mange gutter og jenter her i huset som er så heldig å ha pappen  her til far og. Ja da er vi i allefall enig om at de er alle heldig. ha-ha

 

Uansett som jeg har sagt før,så synes jeg det er viktig å sette pris og hedre alle fedre og pappaer. Ja hva skulle vi gjort uten de,de er absolutt god å ha (..iallefall noen ganger da…ha ha ) Men ikke minst ta barna med på dette,for pappaene er klart viktige å feire. !!! Nei det er klart ikke bare bare å verken være pappaer,mammaer,eller barn noen gang. Men tror nok ved å ikke stille alt for store krav til foreldre rollen,så holder man seg ganske på linja. Alle foreldre og barn gjør feil,men godt å kunne begynne på nytt og legge alt dumt en kan gjøre bak seg.Både store og små. Og her er vi veldig god på det…!!

Husker alltid mormor sa (min mamma)  -‘jag etter å holde fred med hverandre’- Og det var uansett forhold. Både mellom fedre (mødre) og barn,og barn og foreldre.Men ellers og mot alle mennesker.  Det skaper ikke kaos og uro ,men at man i familier kan være venner med hverandre selv om det oppstår både konflikter,diskusjoner,krangler og uenigheter. Vi er alle ulike med ulike meninger. Så man må og bare respektere at man er forskjellig og har ulike syn på ting. Fedre skal og være de største og første forbildene og for sine barn på det meste. Og her i huset er pappen veldig flink å innrømme at han kan gjøre,si eller handle feil ,men samtidig  be og om unnskyldning om det er noe som støter eller sårer  andre,selv sine barn.Og det er en veldig god egenskap. Uansett mormor var klok hun,og det var alltid en spesiell fred over henne og den smittet og til de rundt. Hun ville jeg personlig gitt en egen poersonlig fredspris.!!! Nei livet er for kort og dyrebart til å brukes til ufred og uro. Og vi har og sagt det før at bare etter pappen var syk her og fikk kreft i magesekken,der han måtte fjerne den,så har vi blitt enda mer bevisst på å sette pris på og være glad for at vi har pappen vår. Det gjelder klart alle,er  nok ofte lett å glemme i hverdagens mas og jag,men at en kan ‘hente’ seg inn igjen til tider og være bare takknemlig !!!

Så Gratulere med Farsdagen alle fedre,og gratulere til alle morfarer og farfarer .

 

 

 

Her i huset sier vi og gratulere så mye med farsdagen til vår alles beste Pappa,den beste pappen våres 11 barn kunne fått, ingen er som akkurat DU for oss !!!!! Du er snill,God,morsom (tror det iallefall…) og temmelig irriterende til tider…men hvem er ikke det…Og  selv med alle dine feil og svakheter,men at gjengen her betyr utrolig mye for deg,overgår alle misstag man gjør. We love You All !!!!

ja vi måtte jo ut en tur for et bilde sammen med pappen. Og selv om de to store/eldste jentene ikke er med på bilde,så er de enig i alt som sies om deg Papps !!!

Det er litt av en flott gjeng pappen er far til,selv om de alle er skikkelig gode,samtidig skikkelig irriterende til tider,så har alle ,en spesiell plass i pappans store hjerte. Og der er de alle godt bevart og gjemt. Bare sånn at de vet det en annen gang han er sur på en av ungen for at de har ikke helt hørt etter,eller gjort noe dumt…. Han er utrolig stolt av gjengen sin. Og det har han all grunn til å være.

 

 

 

 

  💙 Sisters 💙

 

 

 

❄⛄Her er snøen og vinteren kommet for fullt,noe gjengen her er glad for. Akebrettene er og allerede testet ut. Så mer akeliv her vil det og bli etterhvert

 

 

 

 

Og kake hører jo med til farsdag. Selv om pappen ikke er kakemenneske og enda mindre nå etter han fjernet magesekken,måtte vi ha en likevell.Det er jo Ingen farsdag uten…!!!!

 

 

 

 

Men det er jo ikke nytt da at det er bare en kake her når noe skal feires. Med 10 unger i hus går det det en del av det søte og gode. Så da ble det i tillegg til pavalovaen en bunke med gode lapper,og en god del sjokolade cupcakes. ‘Og alt fikk selvfølgelig bein å gå på her.

 

 

 

Når man har en surmelk som går ut på dato,og noen ‘slappe blåbær’ i kjøleskapet,så er en stabel lapper veldig greit å lage. Og her er det veldig populært med ‘lapper’ eller som vi sier på vestlandet iallefall ,’sveler’. Og det var absolutt ikke dumt  å ha sammen med kake på farsdagen.

 

 

 

 

Gode myke og smaksfulle cupcakes ble det og. Med en god sjokolade krem og  blåbær på toppen,så skal jeg love deg at de her forsvant fort bland mange ivrige barnehender…(ja det var flere store hender og altså…  )

 

 

 

 

 

sjokolade og blåbær er jo og  en veldig god kombinasjon

 

 

 

 

 

Jeg er ikke noe flink eller noe mester på å lage cupcakes,har alltid vært veldig facinert over de som kan det. Øvelse gjør nok mester,garantert,skulle gjerne kunnet det. Men de var god på smak da,det er jo og viktig…

Iallefall her i huset bryr de seg ikke om det er så fint og flott,for her går omtrent alt ned uansett…

 

 

 

 

 

Og så ble det farsdagsgave,kort fra barna og farsdagssang til pappen.Og et annet ønske pappen hadde på farsdagen sin var å se en julefilm. Han er,og egentlig alle i familien her er julemennesker,men vi liker ikke at butikker m.f.l. startet alt for tidlig med juleforberedelsene. Då blir den liksom oppbrukt når julen kommer. Men nå,snart halvveis uti november synes vi at vi hadde lov å begynne å se ‘en’ julefilm. Og alle her var klart enig i det. he-he

Ellers ble det og en liten tjuvstart på ‘julemiddagen. Vi fikk juleribbe på ukestilbud, kålrot og poteter m.m så da var det enstemmig vedtatt her da,at det ble det til farsdagsmiddag.

 

 

 

 

 

Da er vi kommet halvveis i feiringene her før jul,bare 3 bursdager  gjenstår…

Vi kommer vel til å ‘trille’ hele gjengen her når jula kommer i år, Neida…altså,når vi er 12 stk,så er det ikke de store kakestykkene på et fat til hver. Uansett har de fleste av oss,iallefall barna ‘løpt kaloriene av seg allerede, ,og vi andre henger tett bak… ha ha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook:

‘Huset med de 11 Barna’

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg