Hurra for den lille Prinsessa vår !!!

 

 

Noen ganger sitter vi med ulike ‘klypemerker’ på armen,ha-ha  for vi må til tider ‘klype’ oss i armen,for å sjekke at ulike situasjoner er realistiske. Bare turen til Spania måtte vi klype oss i armen,men det ble ikke bare den ene gangen vi måtte det,for mens vi var der ble altså vår alles lille prinsesse  2 år. Og det er bare helt utrolig å tenke på hvor fort tiden både går og har gått. Det virker som bare dager og noen uker siden hun ble født,og kom inn i vår familie. Heldige oss som akkurat fikk den lille gode og skjønne prinsessa. Men for all del ,vi har 5 andre flotte prinsesser i familien og 5 flotte prinser. Så hun er ikke alene om prinsesse tittelen altså.Men hun er alene om å være ‘den Lille Prinsessa vår,’ for hun er familiens minstemor og minstejenta. Og hipp hipp hurra for henne. Rart å tenke på at hun allerede er blitt 2 år. Nedover til Spania var hun ‘baby’ og satt på fanget. 4 dager etter var hun liten jente med eget flysete og sele på. Men altså lite vet hun,og ingenting vil hun nok huske fra verken  turen eller 2 års dagen. Men vi har iallefall bilder og gode minner å vise seinere. Vi har jo og sett blant resten av gjengen her hvor kjekt de synes det er å bla i albumer og bilder fra da de var små. Det er så lett å glemme,så det er godt vi har slike fine minner.

 

 

 

 

 

Så hipp hurra og gratulere så hjertelig med 2 års dagen til vår alles Super gode,skjønne,smilende,stae,rampete,sjarmerende,vår gledesspreder,lillesøster og minstemor Talitha Amelia. Vi er så utrolig takknemlig og glad for vår lille velsignelse. For det er hun.Vi er utrolig heldig å ha deg i vår familie . We love You!!!

 

 

 

 

Det er i de siste tider at minstemor synes det er stas å bli tatt bilde av,og hun smiler,eller skal vi si gliiiiser når vi sier ‘smil…!!! ha ha

 

 

 

joda hun kan absolutt smiler fra øre til øre og de andre synes hun er veldig morsom og sjarmerende… ha -ha

 

 

 

Men siden hun er  minstemor i flokken her,så er det jo slik at ser som oftes på de som er eldre og kan kopiere det de gjør.Så hun kan fint vise hva hun vil,hun tåler og et basketak fra de andre søskene,og hun kan fint være litt rampete og til tider. Ellers gjør hun som alle andre på hennes alder,liker å ‘gjøre selv’- ikke minst prøve å kle på seg,ikke bare hennes kler,men både søskene og pappens,og det spiller ingen rolle om det er for stort.

 

 

 

 

Og selv om denne lille jenta hadde bursdag når vi var i Spania,så må jo hun klart feires for det.Det er jo stort å bli 2 år….

 

 

 

 

 

Hipp Hurra for Talitha… !!! Og jeg tror nok at hun skjønte at denne dagen skulle hun få myye oppmerksomhet!!!

 

 

 

 

Og det var dumt at 2 tallet skulle bare henge der på veggen.Ballonger er nemlig noe av det kjekkeste hun vet å leke med.

 

 

 

Og har vi bursdag,ja da har vi bursdag. Og da hører selvfølgelig  med et bursdagsselskap. Og denne jenta liker og godt pølse m/ brød,så da ble det det.

 

 

 

 

Og selv om det er barnebursdag,då kan en klart pynte og lage fin borddekking…Og rosa er jo tidløst det…

 

 

 

 

 

Og selv om ikke minstemor skjønner alt dette,så synes iallefall de andre søskena at det er stor stas å feire hun. Og de to nest minste spør hele tiden  hvor lenge det er til de har bursdag.

 

 

 

 

Og i et bursdagsselskap hører jo det alltid godsaker til. Og selv om vi er i spania kan vi lage ulike ting. Så det ble popcornkake og hjemmelaget brownies med is og myyye bær. Ellers fruktfat og litt gotteri. Hovedkaken kjøpte vi,for den var veldig morsom og spesiell.

 

 

 

 

En totalkake kjøpte vi og i en matbutikk.

 

 

 

Og her er hovedkaka,det var en peppa gris sjokolade kake,og minstemor liker veldig godt dyr,og spesielt peppa gris. Og da måtte det bli en slik kake til henne.

 

 

 

 

 

Og med to tallet på toppen av kaka,er vi klar til å både tenne lys og synge.

 

 

 

 

” Happy Birthday to you,happy birthday to you….”…lallla,llla tralla la…hurra….

 

 

 

 

og så var det å blåse ut lyset,og det klarte hun med glans.

 

 

 

 

Men det aller beste var jo å spise kaka,og den var veldig god…mmmmmm

 

 

 

 

og samme med to tallet,eller tror pynten oppå var aller best…ha ha

 

 

 

 

og etter at alle hadde fått kake,frukt,og alt det andre,så var det klart for gaven. Og selv om hun ikke helt skjønner hva alt dette går ut på,så var det spennende å se hva som skjulte seg under papiret. Og det er aldri manko på hjelp iallefall.

 

 

 

og dette var absolutt spennende,for her var det både peppa gris kopp/fat,dukke og trillevogn…og hun var ikke sein med å prøve den iallefall…

 

 

 

 

tut å kjør…Og to bak som følger spent med

 

 

 

hun har knapt tid å stå i ro,for denne trillen falt virkelig i smak,og den suste hun av sted med nedover veien. Og like populær er den og like mye nå tiden etterpå.

 

 

 

 

 

Ja hun er artig denne frøkna,og det er aldri en kjedelig dag med henne i hus. Og 2 års alderen er en veldig fin alder,der hun prøver stadig på nye ord,kommuniserer og skal fortelle alt mulig.Ikke minst teste ut og prøve alt mulig.  Alle søskena er veldig glad for denne lille jenta,og hun vet å være god,men og å finne på sprell, og vi har ledd godt av henne mange ganger. Ja det er rart,men  de vokser til,sånn er det bare,men alle aldre har hver sin sjarm heter det,og det har vi og fått erfare. Vi er veldig takknemlig iallefall at vi har ulike aldre på gjengen her,både store og små.

 

 

Ei god jente alle er glad i,hun er tillitsfull og hun deler gjerne klemmer ut til de som vil ha.

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook :’ Huset med de 11 barna’

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg