Her går det unna !!!

 

Nå er det er litt over en mnd siden vi fikk en 11 åring her i huset. Og vi har som for et par år siden ,fortsatt en opplevelse,eller en overraskelse som vi gir i gave til barna her. Vi har sett at dette er veldig stort, populært og settes virkelig pris på å få oppleve blant barna her. Så derfor har vi fortsatt med det. De er like spent hver gang noen har bursdag,men ikke bare for sin egen del,men for søskena og, for de vet at noen ganger kan de og få ta del i opplevelsen.

Så før noen har bursdag spør de…”hva er opplevelsen?  å, så  vi gleder oss til opplevelsen og det er det beste med hele bursdagen,det er opplevelsen”.  Og det er klart kjekt å høre.

Så slik var det og denne gangen for vel 1 mnd siden nå. Ikke bare 11 åringen gledet seg,men og de andre. Klart det er kjedelig for de som ikke har bursdag de ganger bare opplevelsen er for bursdagsbarnet,men sånn er det bare noen ganger. Det er ikke alltid det gir mulighet for alle å gjøre den samme opplevelsen. Og slik ble det denne gang. Denne opplevelsen vet vi at bursdagsbarnet likte veldig godt. For det har noe med fart å gjøre,og det har noe med å kjøre. Og begge deler liker guttungen veldig godt. Så da har vi ikke fått muligheten før nå,en mnd etter å la gutten få den. Og han er veldig glad,gleder seg mye og dette var absolutt stor stas.

Så da  la vi i vei,for resten av gjengen skulle selvfølgelig være med å se på.  Målet er utendørsbane for kjøring av Gokart.

Og klart dette er noe mange av de andre søskena kunne tenke seg. Så det vil nok bli en mulighet for de og en annen gang. Da har de noe å glede seg til iallefall. Men er jo gøyt å være med å se på og da.

 

 

 

Da vi ankommer stedet var det bare å gå opp en trapp og finne en passelig dress og hjelm. Når alt er klart er det bare å vente litt,for det er allerede 4 mann på banen som kjører.

En gutt som gleder seg veldig mye og er virkelig klar for en stor opplevelse på banen. Han har ikke kjørt Gokart før på en slik stor bane,så dette er en drøm for han og veldig stort.

 

 

 

 

 

Det stod en bil like ved banen som de fikk prøvesitte mens de ventet på tur,og den var de alle her rask med å prøve,både den ene etter den andre.

William øvet seg likegodt med plassering i forhold til  pedaler m.m Greit å vite hva som er bremse og gass.

 

 

 

 

 

 

selvfølgelig ingen jenter er unntak…

” mamma jeg vil og kjøre gokart..” ja det tviler jeg ikke på,men det er 8 års alders grense,så da må en vente til en blir iallefall så stor.

 

 

 

 

 

 

 

prøvesitting har ingen aldersgrense,vel,denne tøtta må nok vokse litt mer ja,bør iallefall rekke frem til pedalene før en kan begynne å kjøre. ha-ha Men hu var godt fornøyd med å bare sitte hun…

 

 

 

 

 

 

og så endelig var banen ledig,og det var endelig  denne ‘veldig klare gutten sin tur’ !!!

viktig med div. info fra instruktøren før kjøring

 

 

 

 

 

 

og så, klar ferdig – GO !!! Tenk han fikk hele banen for seg selv. For no hadde de andre pause.

 

 

 

 

 

 

 

og så var det bare å følge med…Her går det unna !!!

“Mamma se der kommer han…” !!!

Og etter så og så mange runder med hvinende dekk,store drønn når bilen passerte,så klarte ikke de to store brødrene her i huset å holde seg på pinebenken lenger…

 

” Mamma,vi vil kjøre og. Ruben har jo prøvd dette før da han var på klasse tur til Kreta,men Joachim har ikke prøvd det,så de hadde veldig lyst. Så da gikk de og fikk seg både dresser og hjelm,og betalte sine egne biletter.

 

 

 

og så etter x-antall runder,ble det ny pause og da skulle de store  gutta inn på banen,i mellomtiden hadde det og kommet enda flere folk,voksne,barn og ungdommer til. Og da var det bare å gasse på. Lurer på om konkurranse instinktet er med på bildet,det går så det suser iallefall,og dette var visst virkelig stor stas.

 

 

Viktig med en Heia gjeng når storebrødrene kjører!!!

Når ungdommene kjørte hadde William pause,etter ungdommene skulle de voksne utpå banen,og etter det  så skulle barn inn på igjen . Det var økter på 10 minutter.

 

 

 

 

 

 

men alvorlig talt,hvor kjedelig er det ikke  for småjenter å se på noen biler som kjører så det hviner i dekka og drønnene er som 20 harley davidson på en gang,rundt og rundt,og rundt og rundt…… Nei da er det mye kjekkere å finne fine hvite steiner.

 

 

 

 

og de fine hvite steinen måtte klart vises til storesøster,så får de andre kjøre med de orker

 

 

 

ja så var det denne karen da,Noen ganger er det overhode ikke noe gøyt å bare være 5 år. Han ville såååååå utrolig,veldig,fryktelig,enormt,sååå supermasse lyst til å kjøre… ååå det ser sååå gøyt ut…åå bare han var større,bare i dag,denne ene gangen…

“ÅÅÅ mamma,kan du ikke spørre om jeg kan kjøre bittelitt,bare en gang….vææær så snill…. ” Jeg kan sitte på fanget til Joachim….vær så snill….”

ha-ha Han er jo bare god og morsom da, stakkar,han måtte nok bare nøye seg med å prøve sitte han og. Men det var ikke så aller verst det heller da,det kom frem et lite smil omsider.

 

 

 

 

Og så omsider etter alle runder og all kjøringen ble de ferdig,William hadde t.o.m en runde økt tilgode,som han kan bruke en annen gang,og det ville han. For her er det minst 5 andre søsken som har ‘bestilt’ kjøring . ha ha  Så var det spørsmålet da om hvem som skulle på ‘pallen’…ser ut som det er ei lita jente som ønsker å stå der… ha-ha

 

 

 

Nei det er nok denne flinke og storfornøyde gutten,som får 1.plass denne gangen.Godt kjørt William. Du kresja ikke en eneste gang,heller ikke kjørte utafor,men sladdet det gjorde du noen gang,men det var bare med vilje det,og bare noe du synes var gøyt.

 

 

 

 

  William måtte bare bortom til meg. ” Mamma,tusen tusen tusen millioner takk for denne kjæmpeflotte opplevelsen til bursdagen min. Det var veldig gøyt,og en av de beste opplevelsene jeg hadde fått. Tusen takk “

Og gutten smilte fra øre til øre svett i håret, etter hjelmen som hadde sittet  på en god stund. Han var iallefall veldig,veldig fornøyd. Og det gjør absolutt et mammahjerte både glad og varmt. Joda det var akkurat dette det skulle være,en fin opplevelse,og det ble det.

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg