Her er altså noe nytt på gang.

 

 

Ja no har vi virkelig gjort noe nytt og kanskje noe totalt sprøtt og crazy i noens øyne. Men pyttsann, vi tar oss selv ikke sånn super høytidelig,så derfor gjør vi altså ‘dette’…ha ha

Uansett så er vi i kategorien for de som ‘velger å gjøre litt sprøe ting’  uansett,så da går det like greit å bare  hoppe i det og kjøre løpet ut….og så vågale er vi faktisk !!!

Iallefall dette ‘sprøe påfunnet’ er noe vi har tenkt på lenge,iallefall over 1 år. Men så har vi liksom bare utsatt det,for vi vet ikke helt hvordan vi helt skulle gå frem og gjøre det. Vi må uansett ha med oss resten av gjengen her i huset på dette og . Ikke minst så er det bare ikke ‘å gjøre det’ heller ,for jeg er litt sær av meg på en del ting,liker at det skal være bra,se bra og gjøres bra. Og da må en bruke litt tid på planlegging og gjøre litt forarbeid. Noen ting kan jeg absolutt være litt perfektsjonist på… ha-ha  Samtidig har vi og noen flinke store gutter her i huset som er god på data og mange andre slik tekniske ting.

Jeg har og egentlig ventet på litt rett tid,kanskje når vi får flyttet,får oss et eget bosted m.m for alt blir sååå mye lettere da og mange ideer vil komme bare rundt det.

Men nå får vi bare ‘bruke’ det vi har,lage løsninger,andre vinklinger og ta det derfra. Så er vi sikker på at det andre vil  nok komme etterhvert,vi får bare være  positive,løsningorientert og kreative.

No når vi har tenkt på dette en stund ,så har vi ikke helt våget det ,for det kan og samtidig tenkes ulike tanker av andre:

At ‘se på de’, ‘nå skal de vise seg frem’ osv. Men det er ikke verken hensikten eller planen vår. Vi er ikke noe ‘høy på pæra folk’,men vi vil gjerne vise folk hvem vi er,hvordan en storfamilie er,hva vi gjør på,våres interesser,kanskje hvordan vi gjør ting,kanskje etterhvert hva vi skal,ønsker og tenker å gjøre osv. Mulighetene er mange. Men vi begynner bare en plass og så får vi nå bare se hvor dette ender.

Vi er og flere her i huset som synes dette er faktisk veldig flaut,vi er ikke sånn super komfortable med denne settingen sånn at det er sagt. Men vi får bare være oss selv og svelge stolthet og noen kameler… Folk vil jo alltid ha meninger og synspunkter,men vi har bare valgt å ikke bry oss så mye om det. Vi gjør det vi har hatt ønske om å gjøre,og kan og være med på å oppfordre og oppmuntre andre til å gjøre det samme,om de tenker på det da. Bare å hopp i det… !!

Og så synes vi det er faktisk veldig kjekt å gjøre ‘dette’,og det er noe resten…iallefall nesten da…(noen av ungdommene synes jo det er litt ‘kleint da’…som de sier på ungdomsspråket..) alle de andre og.

Iallefall det er flere som har spurt oss om dette ganske lenge,så da er det er noen som blir glad iallefall ..

Og så håper vi da at den flotte gjengen som dere er,som følger oss  trofast her inne,vi følge oss på dette også. Det hadde vært veldig artig iallefall  og et stort privilegium.Ikke minst dele det videre…. (joda vi er frimodig vi…)

Så da må vi bare røpe  herved hva vi har gjort !!!!

 

 

  Vi har altså laget oss en ‘You Tube’ kanal som heter vabofamily !!!!!     wæææææææ

Som sagt skikkelig flaut må en si,men det er fordi man er så mye mer komfortabel bak kamera enn foran, og jeg er sikker på at noen skal bare ikke være foran…ha ha

Så da er nyheten sluppet ut.  igjen , dette er ikke for å vise oss frem,”se på oss”,for da har vi druknet for lengst  blant alle andre millioner mennesker,men vi ønsker bare  å dele med de som er interessert i ‘hvem vi er’ . Første innlegget som akkurat nå ligger ute,link kommer lenger nede,er først en enkel liten presentasjon av oss,hvem vi er m.m .  Etterhvert vil det nok  bli et nytt video innlegg innimellom.

For de som ikke vet hva ‘You tube’ er,så er  YouTube  verdens største nettsted for opplastning, visning og deling av videoklipp.Det meste av innholdet på YouTube lastes opp av privatpersoner, og inkluderer hjemmelagde videoklipp og videblogger , men også musikkvideoer og klipp fra filmer og TV-programmer m.m

Og no er vi altså en av snart 4 millioner brukere i Norge som har laget en egen side, og det er bare vi som går under navnet ‘vabofamily’.

 

Og for å lage en presentasjon video av oss,må vi samles for å gjøre det. Så da tok vi turen ut og ned til de koselige gamle bygningene like ved her (et museumssted…) og der ble det noen filmklipp som vi har satt sammen til en liten presentasjon av oss.

 

 

 

Her gjør vi oss klar til å rope …’ vi er vabofamily !!!’

 

 

 

Og her gjør vi oss klar til en presentasjon av hver enkel…

 

 

 

 

 

det blir tatt noen bilder av hver før endelig ett  bilde er bra nok. … litt uklart dette og litt for mye ‘glis’…ha ha, men vi prøver igjen…

 

 

 

 

 

Vel dette ble  det beste,men,men sånn er det bare…Noen anger må en ta mange bilder for at noen blir bra. og de små har ikke alltid tid til å sitte i ro. Men sånn er det bare – Litt ‘liv’ i bildene hører med.

 

 

 

 

men dette ble bra da…

 

 

 

 

 

så skal navnet på hver enkel legges på….ting skal klippes til…andre snutter skal limes til,litt musikk skal legges på osv… Men tilslutt så ble  vi sånn noelunde fornøyd da,så får du nesten bare gå inn der å se… 🙂

 

 

 

 

 

 

det ble og litt tid innimellom til å kikke på området rundt… et  fantastisk fint sted,og fargene som er nå om høsten er jo bare så fine.

 

 

 

 

 

Siden det har regnet litt her,så har elven her lenger ned  blitt  stor…

 

 

 

 

 

 

og så endelig kan vi presentere ‘logoen’ vår.

 

 

 

 

Vi hadde att stor pris på om du tok turen innom ‘You tube og kikket på vår lille presentasjon. Og så er det bare å følge med,så kommer det etterhvert flere klipp fra oss.

Husk å begynne på begynnelsen….

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 barna’

 Men nå kan du også følge oss på You Tube,der du søker  på ‘Vabofamily’

4 kommentarer
  1. Vad kul o Grattis!! Fin logga och bra när en bild på barnen o deras namn kom upp på slutet då det kunde vara lite svårt att höra när de presenterade sig själva (används mikrofon?) Ja då väntar jag bara ett inlägg som visar när du BAKAR o hur du dekorerar (lite behind-the scenes…)😀🍰🎂…
   Blir kul att följa er på era äventyr även i rörligt format!

   1. ååå tusen takk til deg og…takk for gode ord,det varmer hjertet …:) 🙂 Ja det var litt dårlig lyd,og det kommer til å bli bedre.så absolutt…. Vi skal investere i et kamera stativ og en mikrofon etterhvert,så det kommer. poenget var vel at vi ville bare ‘komme i gang’ ,om du forstår… Ja vi vil nok både ta baking og dekorering med,og mye annet…. vi håper bare vi kunne fått et hus,da er alt så mye enklere. Så vi håper det ordner seg snart. Tusen takk igjen ,og takk for at du vil følge oss kjære deg…det betyr myyyyye….:))))

  2. Så sprekt av dere å lage en kanal på YouTube 👍
   Den skal jeg følge,men håper dere fortsetter med bloggen også 😊

   1. ååå tusen tusen takk for gode ord.
    Vel,sprekt og sprekt… ha ha 🙂 sikkert en dose galskap…men,men vi er vel en smule litt sprø… ha ha så det er liksom rette folka sånn sett. absolutt flaut,men,men vi får håpe at det kan føre noe positivt med seg,det hadde vært supert i allefall. Har vært en del som har spurt om nettopp dette. Blir alltid noe annet å se ‘live’ og.
    Men kan absolutt love at det blir ikke slutt med bloggen iallefall,men de vil sikkert ‘samarbeide’ litt. Så håper ikke folk blir ‘lei’…ja ja i dag må folk se og følge med det de vil,godt med en slik frihet. Vi er uansett veldig,veldig glad for alle som fortsatt henger seg med oss. Det betyr absolutt mye. Tusen takk igjen for alltid gode ord fra deg,det varmer. Fin uke videre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg