Han er jo så søt…!!!

 

 

No har vi altså vært så heldig å hatt besøk to ganger av den lille søte hundevalpen til storesøster Caroline, som heter Linus. En gang har den og overnattet her. Og her i huset var jo klart  det virkelig stor stas når den kommer. Alle skal klappe,kose,leke,holde osv. Men Linus selv…nei han vil bare leke og tulle med hunden  som vi har, Jemima . Og hunden Jemima hun vil bare ha ro og fred hun,ligge på sofaen,eller i en stol og ‘bare’ være tilstede i storfamilien med alle sine kjente og kjære rundt seg. Det er slik hun liker det og er vant med. Sove,leke og spise når hun vil. Altså hun leker og er ute å løper hun og altså,men etter slik hun vil.

Og så kommer altså dette valpe dyret som er til tider rett og slett hyper og skal leke og være plagsom,og valpens lek inneholder altså hoppe,bite,glefse,bjeffe,ule,rullerundt,løpe etter osv Og den utvalgte er altså Jemima…. Ha-Ha  og vi må bare le vi.

Og ungene her…ja de vil jo leke ,kose,klappe og løpe etter Linus de,men det vil jo ikke den. Så da kan vi kalle begge de her besøkene for ganske kaotiske…men på en morsom og veldig artig måte da

Og unger er unger de,og de løper  etter Linus  uansett om den vil eller  ikke .  Men det er jo en bra ting da,alle,både to og firbeinte får god trim,mye frisk luft og trimmet lattermusklene. For den valpen er bare morsom,den gjør så mye sprell og attpå til er så søt,så da må vi bare le.

Men iallefall første besøket var alle spent og de gledet seg. Sist gang de såg Linus var da vi hentet han i Halden. Og her er jo alle veldig glad i dyr så  det var stor stas da han kom.

Men for at alle skal få klappe,holde  og kose,må de bare sette seg på bakken og la valpen gå på rundgang. Det er en vilter valp,så det ble ikke mange sekunder på hver før den ville bare løpe rundt og sjekke alt,ikke minst løpe etter hunden vår.

Men poenget er og at Linus skal  tidlig og som liten bli vant til både mange unger,katter og hund og ikke minst oss som familie. Så den må bare tidlig krøkes.Men til nå ser det ut som den trives veldig godt med storfamilie,katter og hund…

 

 

 

 

For å få en liten klappe og kose stund med Linus, er det bare å sette eg ned og vente på tur,en om gangen,ellers blir valpen helt forvirret om alle står over den samtidig.

 

 

 

 

 

 

 

Og etter en del utetid  måtte vi inn for å ‘roe’ ned litt . Valper er jo som små barn og trenger og ro og hvile. Men det skal ikke mer enn 10 minutter tid før den skal utforske og leke igjen. Men den er altså veldig gira på hunden Jemima. Og han vil hele tiden oppi den og leke med den….

 

 

 

…..” å kom’an da  Jemima…ikke vær så kjedelig da…kom’an kompis…lek litt da….hallo…halllo…er du døv eller…?… ha ha

 

 

 

 

men neida,den hunden er nok ikke døv,men overhode ikke interessert,og minstemor synes jo de der to er skikkelig morsomme….

 

” hallo…voff,voff…kom’an da…lek litt da…bare litt,bitte litt…ørrende lite…….please…”

 

 

 

Men neidu…Jemima hun setter seg bare enda nærmere storesøster hun,liksom at det hjelper…for den andre henger seg  bare på den og setter seg og nærmere sin matmor…og der sitter de da og glor…og vi må bare le av de…

 

 

 

 

Men etter litt pause,litt mat,drikke ,så må vi ut en tur til.For Linus elsker å være ute. Og i Oslo har han ikke hatt de  samme muligheter til å løpe rundt som han kan her ute. Og det har vært delvis pga den hundesykdommen som har pågått en tid. Da har hun unngått de fleste steder der det ferdes en del hunder.

Så i full fart går det,og til slutt lar Jemima seg rive med…Men husk…hun bestemmer…!!!!

 

 

 

 

 

og her går det virkelig unna,nå fikk de fart på seg…rundt og rundt,oppover,bortover….pes…pes.

 

 

 

 

 

 

og her henger ungene med…bortover,nedover,oppover….ja de får virkelig kjørt seg. Men de har det så veldig kjekt sammen…

 

 

 

 

Men seinere når det blir mørkt må desverre både Linus og storesøster reise tilbake til Oslo med toget.

 

 

 

Ikke så veldig lenge etter, så var vi så heldig å få besøk igjen nå her en dag av de begge to,og da sovet de t.o.m over. Og da ble det enda mer klapp og kos .

Og minstemor,ja hun har virkelig lagt seg elsk på denne søte valpen.

 

 

 

aaaaaaaaa aaaaa

 

 

 

 

og de har virkelig  funnet tonen,for den kan ta det rolig denne hunden og. Klart det kan bli slitsomt innimellom og bare løpe og leke…Så litt ro ,klapp å kos, hvile og søvn blir det og tid til.De er jo søte da…

 

 

 

 

og så er det tilbake til Oslo,og storesøster har gjort noe med denne valpen. Hun har opprettet en egen instagram konto for Linus,med mange søte bilde av han,og mange flere vil det komme etterhvert.Så vi kan vel si  da at her kjøres en liten ‘reklame’ for denne valpen…ha ha

 

 

 

 

 

En nydusjet Linus..

og ikke så veldig glad for det akkurat,for den liker overhode ikke å dusje seg…ha ha

Men han er jo søt da !

 

 

 

 

Ja da er lille Linus dratt,og hva sitter vi igjen med…. joda våres egne dyr….

 

“ja ja Bamse pus…skal vi spørre om Jemima vil komme å sitte på fanget litt da….sammen med oss ? ” spør minstemor

 

 

 

 

 

 

 

Å joda hunden kom den….utrolig nok…

 

 

 

 

“ja ja da får vi bare sitte her da å vente på neste gang Linus kommer på besøk igjen . Alt var så mye mer gøyt og ‘livat’ som trønderne sier, når han var her…

“Dere to…ja dere to er bare kjedelige dere…skikkelig dårlig humor har dere og….,

nei det er Linus som er både søt ,kul og morsom

å dere…dere  er skikkelig gammeldagse dere næmlig….”

 

 

 

 

og da har minstemor talt Ha-ha

og vi gleder oss igjen til neste gang Linus kommer…Imens kan vi se på bilder av den da….

 

og instagram kontoen til ‘linus’ heter altså    @linus_thecocker. Å følg gjerne den de som  har instagram og er hundeinteressert. Så kommer det altså nok mange koselige bilder der etterhvert.    Og ikke minst en får et lite innblikk i livet til Linus.

 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook ; ‘Huset med de 11 Barna’

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg