Et stort engasjement gav resultat.

 

Det er jo ikke noe nytt  da at familien her er ganske gira på konkurranser til tider. Vi har vel funnet ut at  vi har vel nok et snev av konkurranse instinktet i oss, de fleste av oss iallefall. Ha-ha Men klart det er jo ikke alt da som gir mening å være med på. Vi ‘ser’ vel ut om det er noe hensikt å være med på ‘noe’ eller ikke. Men kommer vi over noe interessant,så henger vi oss  på vi. Og som er nevnt før så har vi ved flere anledninger vunnet flere fine premier. Men så må jo en se an hva premier det er snakk om og da. Det er jo ikke alt som har noe hensikt å være med på heller.

Iallefall like ved her , noen minutter med bil og ca 15 minutter å gå,så ligger det en kiwi butikk. Den pleier vi å svinge innom av og til om det er  noe vi trenger å handle.

Altså nå er vel egentlig offisielt  julen forbi,og dette er mer eller mindre et jule innlegg,men synes at  vi måtte ta det med  likevel. De pågikk nemlig  et veldig engasjemang av gjengen her før jul ,og  resultatet var klart veldig kjekt.Ikke minst veldig koselig da.

 

Hver dag frem til jul skulle kiwibutikken her prøve ut noe nytt. For å kanskje trekke kunder,skape engasjemang og litt førjuls kos, så gjemte de hver dag fra 1. des til 24. des en julenisse i butikken på ulike steder hver dag. De som fant nissen skulle ta et bilde og legge det inn på facebook siden til kiwi, Og hver dag trakk de en heldig vinner som fikk en grønn tøypose fra kiwi fylt med ulik mat/julegotteri m.m

 

 

Denne karen ble gjemt hver dag

 

 

 

Samtidig hadde de  en mindre konkurranse gående. Den som skrev navnet sitt på kvitteringen ,var og med i trekningen av 10 kg kasse med  mandariner hver dag .

 

 

 

 

 

Og begge de her to konkurransene synes vi kunne være artig å være med på.Og gjengen var helt med de. Hver dag ,så langt det var mulig gikk de inn på kiwi for å leite etter denne lille julenissen som var gjemt. Det var nesten som en skattejakt. Og hver gang fant de den. En gang gjemt i fruktavdelingen,en gang i brødavdelingen,en gang ved melken og kjøttet osv…. hvor som helst. Var bare å leite det.  Etter funnet skulle man ta bilde av hvor den var gjemt og legge det inn på siden deres. Hver kveld trakk de en vinner av de som hadde bidratt,og den fikk dagens grønne kiwi pose fylt med ulike varer.

Og her var de altså veldig engasjert,store som små. Hadde jo vært veldig kjekt å blitt trukket ut da.

Og samme var det med kvitteringen.Om vi var innom for å kjøpe noe,skrev vi på navn og puttet i en postkasse som stod der.

 

 

 

 

Her var gjengen veldig engasjert og leitet hver mulighet til å finne hvor den lille julenissen var gjemt. En dag var den der og en dag der, Og om ikke noen i gjengen var å leitet,nei da var pappen innom å leitet.

 

 

 

 

 

Alle de grønne kiwi posene hang oppunder taket med nr fra 1-24 og hver dag ble en pose trukket ut fylt med ulike godsaker. En dag hadde t.o.m julenissen blitt gjemt oppi en av de grønne posene,og den fant pappen en gang han var innom. Dette var den 17.desember.Vi tok dette bildet og la det ut på siden deres.

 

 

 

 

Og dagen etter ble han altså oppringt….

Gratulere Trond Helge ,vi har trukket deg ut som vinner av gaveposen nr 17, du hadde funnet julenissen gjemt i en grøn pose.

Åååååå så stas da…hurra!!!

Og gjett om de ble glad her i huset….

 

 

 

 

 

 

Og så var de innom etter skolen og hentet gaveposen. Og de var klart spent på hva som var oppi denne gaveposen…

 

 

 

 

 

 

 

Å joda,dette ser jo lovende ut…ha ha  Mye gotterier her….

 

 

 

 

 

 

 

Og den ene etter den andre måtte jo sjekke hva som var oppi her. Det var nesten som en forundringspakke…

‘Mamma se’…gotteri jo…

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja her var det litt av hvert oppi, både det ene og det andre. Men det er jo snart jul,så de  fra kiwi har vært raus med  gotteri  og andre ting kan en si…

Og så måtte det jo smakes litt på innholdet  da.Resten gjemte vi til juledagene.

 

 

 

 

 

 

 

Her var det meste som var oppi kiwi posen.Litt forskjellig kan en si

 

 

 

 

 

 

Og gjengen her var jo glad for dette,de følte jo at de fikk premie for ‘strevet’. De har jo leitet nesten hver dag i butikken for å se hvor julenissen befant seg. Noen ganger gikk de til butikken,noen syklet m.m Og det ble lagt et bra engasjement i dette. Så det var jo klart stas da å vinne noe.

Men ikke nok med det. To dager etterpå får Pappen igjen en telefon fra Kiwi.

” Det var veldig så vinnerlykke du hadde da,ler de.” Denne gangen har vi trukket deg ut på kvittering,og du har vunnet 10 kg mandariner/klementiner”

åååå så stas då…

 

 

 

 

 

 

Og dermed ble det en ny tur inn på kiwi for å hente enda en premie,og her i huset ble det og like godt mottatt. Alle liker godt mandariner.

Så det var absolutt veldig kjekt !!!!

 

 

 

 

 

Pappen navn kom opp som vinnernavn

 

 

 

 

 Ja no kan de virkelig kose seg med både rødbrus,mandariner og annet godt i julen. Og det var ingen som sa neitakk til. Og ikke minst,så synes vi det er veldig kjekt med slike hverdagsglimt.

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook. ‘Huset med  de 11 Barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg