Et lite hverdags glimt

 

 

Noen ganger mitt i hverdagslivet der ting noen ganger er kjedelig og noen ganger er kjekt,så kan det dukke opp noen glimt,som kalles rett og slett ‘hverdags glim’t. Og slike synes vi er verdt å sette pris på og gi iallefall litt oppmerksomhet til . Og et slikt ekstra o hverdags glimt fikk vi gleden av å oppleve her en dag.

For noen trenger ikke ikke en slik opplevelse bety så mye akkurat,men her synes iallefall gjengen at det var stas.

Det hele begynte med at de kom en hentelapp i posten…og det viser jo  at det er en pakke på vei. En pakke som er alt for stor til at den får plass i postkassa. Dermed må den altså hentes på post i butikk. Men så var det ei storesøster her i huset da som visste hvilken pakke dette var,for det var noe hun hadde forårsaket at den kom. I forrige uke hadde hun altså vært med på konkurranse hos et tivoli på nettsiden deres. Dette tivoliet synes det var veldig kjedelig at de måtte ha stengt no pga viruset,ikke minst dumt og kjedelig for mange barn/unge og familier som synes tivoli er kjekt å gå på. Hvert år pleier tivoli å begynne å åpne /reise rundt april,påske tider og mai og utover mot høsten. Tivoliet ville iallefall gi et lite ‘plaster på såret ‘ og arrangerte en liten konkurranse på nettsiden deres der man kunne vinne en premie. En som var litt sånn ‘typisk’ tivoli premie.Og storesøster hadde iallefall hengt seg på denne konkurransen og fikk da en melding om at hun var trukket ut som vinner.Tror det var et pr andre  som og  ble trukket ut. Så da kom altså  denne hentelappen og der stod det at en pakke måtte hentes Storesøster visste sånn noelunde hva det var,men de andre her hadde bare fått noe hint om hva det var. Så de var klart spent på hva som var inni denne pakken og  premien var.

 

 

 

 

spennende å finne melding i postkassa om en  pakke med premie i

 

 

 

 

 

Så da var det bare å gjøre en ting,å legge i vei til posten for å hente pakken.

 Og det var noen av  barna som ankommer posten,som var spent på hva som var bak på lageret.

‘Der bak en plass ligger pakken…’

 

 

 

 

 

og der kom pakken,hm…lurer på hva som er inni denne.

Ja de skjønte godt at det ikke var plass i postkassa til denne store firkanten.

 

 

 

 

men så måtte de skynde seg tilbake til de andre,for å åpne og se hva som var inni. Hva er det i pakken mon tro???

 

 

 

 

 

Ahhhhh….. sjokolade,hele 2 kg sjokolade,akkurat slik man kan vinne på tivoli,ååå så stas da. Nei slik har de aldri vunnet her før  iallefall.Men det passe jo fint det no når det snart er 17.mai og allting.

 

 

 

 

 

 

Jeeee-

noen glade sjokolade elskere

 

 

 

 

Og enda flere glade sjokolade elskere som ble glad for premien… hurra…

 

 

 

 

og så måtte jo esken åpnes.må jo se hva som er inni…ojjj 10 plater sjokolade…

 

 

 

 

og siden det er onsdag og midt ukers,så er det jo  lov å smake bare bittelitt.

 

 

 

 

 

 Men så passet jo det fint da å vinne så mange sjokolade plater,for i dag har nemlig morfaren bursdag,så to plater skal sendes til han. I slutten av mai har og farfar bursdag,så da må vi sende noen plater til han også. Så deler vi med flere sjokolade elskere. !!!

Men siden morfar har bursdag måtte vi ringe til han for å synge bursdagssangen…

‘Happy Birthday to You….” …la .la .la Og det ble han glad for..

 

 

 

 

og alle stemte i med sangen,så ble det litt prat med morfar av alle tilslutt

 

 

 

 

Men vi må vel si, at takket være storesøster  som hang seg på konkurransen,for ellers hadde det ikke blitt  så mye premie eller  sjokolade på verken den ene eller de andre .Og hun ble jo klart glad også når hun  fikk melding om at hun var trukket ut.

 

 

 

 

 

Vi synes klart dette var et aldri så lite hverdagsglimt da,skal jo ikke alltid så mye til for å glede gjengen her .Og egentlig er jo ikke dette så mye sjokolade da når man tenker på hvor mange sjokoladeglade barn det er her i huset. (og det er alle det… ) Men vi skal no spare på de ,nyte bitene og pusse godt tennene etterpå… ha-ha

 

 

 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg