En veldig koselig overraskelse

 

Vi er fortsatt boende i campingvogna på en liten sommer campingtur. Og det er veldig kjekt.En av  dagene tok vi turen inn til en av sørlandsbyene her nede Arendal.En liten koselig sørlandsby med båtliv og gamle hus.Her har vi vært noen ganger før,men det er alltid noe nytt å se og få med seg.Og så er vi og en slik gjeng som liker å vandre rundt og kikke både her og der.

Det er alltid mye kjekt å se og få med seg når en går på slike turer,så det er noe alle synes er stas.

Og no om sommeren er det og mye folk ute,og det er stort sett fint vær sørover.Men Det regnet kraftig i faktisk i 2 dager og tordnet m.m så vi fikk absolutt kjenne litt vestlandsvær.

Men den dagen vi dro til byen var det fint.

Så var det en aldri så hyggelig og koselig overraskelse når vi kom tilbake til campingvogna,men det kommer litt seinere i dette innlegget.

 

 

En liten tur i byen.

 

 

Byens Kirke

 

 

 

Akkuratt i byen den dagen var det en sjørøverskute som barn kunne gå ombord i.og der stod ‘ ‘kapteinen’ å laget ballonger til barna.Og det takket ikke denne gjengen Nei til

 

 

 

 

Så måtte vi utover kaien for å se på båtene,og det er alltid noen statuer underveis som  må sjekkes ut

 

 

Jeg for min del liker jo best eldre ting og det samme gjelder vel båter og…haha gamle  trebåter er jo så sjarmerende da…

 

 

Men å gå å kikke og valse rundt i byen gjør magene sultne på gjengen,så en burger hver fra mc Donald hjalp på og gav et lite pust i bakken.

 

 

Joda de kan å kose seg de her.Men like stas var det når noen duer kom for å hilse på.De var jo klart ute etter noen smuler

 

 

Og noen måker fikk  og  smårester

 

 

Duene var veldig tamme kom helt bort til oss,og Ruben klarte t.o.m å få tak på en due…

 

 

Så var det å rusle videre utover for å se på enda flere båter

 

 

Og då kom vi utover til de flotte million båtene…Men jeg synes fortsatt at de eldre treskøytene er sjarmerende jeg da..

 

 

Kaste stein fra stranden er alltid kjekt det

 

 

Koselige og sjarmerende smug i byen

 

 

Her er det sikkert koselig å bo

 

 

Og når man går 12 pers sammen hele tiden hender det at vi må vente på en eller annen som kommer lenger bak,eller så skal alltid en eller annen på do da…haha man må ha god tid når man går noen steder

 

 

Og det er selvfølgelig helt umulig å gå forbi flotte blomster uren å ta bilde av de  haha

 

 

Enda flere fine blomster ♥

 

 

Ikke noe å si på utsikten iallefall

 

 

Da forlater vi Arendal by og setter nesen mot campingvogna igjen

 

 

Og der er det alltid noe å finne på .Det begynte å regne og da er det ikke like stas å være ute å sykle.Så da må en finne på noe inne.

 

 

MEN, Så kommer vi altså til den koselige Overraskelsen.Den kom når vi var kommet igjen fra by tur da vi ante ingen ting .En annen mann som og campet der,kom  og stod plutselig utenfor forteltet med to fulle handleposer.Han visste vi var mange og ville gi noe godt som gjengen her kunne kose seg med.

Wow sier bare vi.

 

 

Ja dette var virkelig en veldig koselig overraskelse,så mye godt da…og det artigste av alt er at vi aner ikke hvem denne mannen er.verken hva han heter eller hvor han kommer i fra.Men han nevnte at han hadde og flere barn en normalt,de var voksne nå,men han visste hvordan det var i allefall.Konen var og dø,så han var alene.Men han hadde jo sett og fått med seg at vi var mange og hadde mange barn. Og så hadde han bare lyst å gi noe godt barna kunne kose seg med.Synes det var skikkelig snilt og rørende gjort. Ikke minst en super overraskelse.

 

 

Men så er noen fine dager i sør over,tross øsende og pøsende regn i to dager.Og planer var  å dra østover igjen. Men så nevner pappen at nå er det båtfestival i Bergen og det hadde vært så kjekt å kunne fått et par dager der og.Då det ville jo klart bli en omvei,men så hørte vi på stemningen her og det var et rungende JA.Så da var det å pakke sammen tingene og kjøre nordover.En uplanlagt og spontan tur,men den ble bra den.Så det kommer i neste innlegg.

Brødskalkene i campingvogna fikk måkene før vi dro…

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Så godt å lese at andre husker på hvor de selv var en gang og yter det lille ekstra for andre.
   Fantastisk å lese om .
   -koselig ferie i vogna har dere også ser jeg .
   God sommer videre!

   1. jaaaa så sant. virkelig en flott overraskelse. veldig kjekt med slike hverdagsglimt.Ja den vogna er vi veldig glad og takknemlig for. koser oss alltid på tur. og mange barn og lite plass er absolutt ingen hindring…ha ha her lager vi plass. fortsatt fin sommer til deg og dine.:)

  2. Så koselig dette ser ut❤️
   Registrerer at det til og med er mobilfritt (iallefall på bildene🤣)
   Flotte bilder,som alltid👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻😘😘💕og hyggelig lesing❤️
   Ønsker dere masse lykke til videre😘

   1. ååå tusen takk for gode ord.så koselig tilbakemelding. takk for att du henger deg med oss. Joda vi koser oss alltid på campingtur. Alltid veldig stas med det og vi er veldig glad for å ha den vogna altså.
    jo det er nok minimalt med mobilbruk her i huset i forhold til mange andre familier vil jeg tro. uansett får de ikke telefon før 8.kl og det er begrenset bruk. vil ha barn som er ute og gjerne lager både liv og bråk i gata…ha ha Så her er de mye ute, de leker og sykler,vi er på badetur og mye annet…så vi gleder oss til å få vårt eget,så vi kan få dyr og ha andre ting å sysle med. Tusen takk igjen. fortsatt fin sommer til deg og dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg