En siste dag der….

 

Da er den tredje og siste dagen kommet som vi var så heldig og å få med oss når vi var på en liten tur til Sverige nå i påsken.Men det ble ikke bare de dagene som vi var så heldig å få være på tur.Når vi kommer tilbake fra campingturen blir det å vaske litt klær og pakke igjen for så en liten  tur til fjells noen dager.

Det er så mange fine dager og i Sverige om dagene,der har våren kommet virkelig for fullt. Vi dro tilbake på skjærtorsdag,den dagen som nesten er 17.mai for en del nordmenn,spesielt ungdommer da.For da er tradisjonen at nordmenn inntar Strømstad,rett over grensen og der er det fullt av liv. De ‘kuleste ,retro,gamle, tøffeste ‘Råne biler’som ungdommer kjører i og har pyntet med alt fra ballonger,flagg,og andre figurer og ting/tang på og  kjører i lang kø .Men er desverre mye alkohol og fyll i bildet og.Men her synes jo gjengen det var litt morsomt å kjøre i kø og se på alle de artige pyntede bilene som kom kjørende.De fikk iallefall lære ordet ‘ å råne’~ ha ha

 

Men et ønske hadde de hatt for den siste dagen,det  var en tur på et eventyrbad noen mil fra camping plassen.Så med fint vær og niste med, kjørte vi de her milene ,så de fikk en dag i badeland.

 

Gjengen klar for en tur på badeland. Å bade er noe av det beste de vet.De kunne sikkert bodd i et basseng eller i et vann om det var mulig.  ha – ha

 

Et flott sted med 350 meter med sklier,4 store basseng med stupebrett,lek og morro.Store barnebasseng,bølgebasseng,boblebad og enda flere sklier m.m

Ja her var det mye kjekt å gjøre på i mange timer.

 

 

Tre jenter som koser seg max i badelandet

 

 

Tre gutter som har det alle tiders…

 

 

Ja jammen er de heldig som får gjøre så mye kjekt.Og før vi satte kursen mot Norge ble det en tur til stranden og sjøen som ligger en helt grei gåavstand fra campingplassen.Og med et så fint vær var det nesten  sommertemperatur i luften.

 

På vei til stranden

 

 

Med utsikt mot de vakre skjærgårder

 

 

En flott badeplass,og selvfølgelig var det noen barn her som ville både.Nei det er nok alt for kaldt enda…men vi fikk faktisk med oss at  flere andre som hoppet fra kaien…is bad heter vel det i april…brrrrr….

 

Og her hadde noen tatt med håven som låg i campingvogna for å sjekke om det var noe sjøstjerner å fange…

 

 

..eller kanskje en krabbe,en fisk….jaja samme er det…spennende og interessant er alt i sjøen i allefall….for de her…

 

 

Så fint vær,så fin utsikt,her kunne vi sittet til solen  gikk ned.Men tro ikke at de her har tid til å sitte i ro…nei området skal oppdages og utforskes som unger gjør….

 

 

Er det noen båter å se der ute mon tro?

 

 

Var Veldig lang de stråene som var der. Og noen ble med.

 

 

Da er mye utforsket og oppdaget,men vi må rusle opp Igjen og videre vi.

 

 

Vi har hatt noen fine dager i campingvogna,vi fikk t.o.m besøk av reven utafor døra seint en kveld.Han leitet  nok etter mat.Men bare det å sove i vogna noen dager et stor  stas for gjengen her. Og de fleste av de ville klart vært lenger,men det er  mange ventende opplevelser på fjellet og så videre må vi.

 

 

Det er slitsomt noen ganger for de små å leke på lekeplassen…Ha-ha  minstemor sovnet rett og slett under fart…frem og tilbake,frem og tilbake…

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘ Huset med de 11 Barna ‘

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg