En litt amputert bursdag

Då har vi enda  et bursdags barn her i huset. Og det er nr 7 i gjengen.Og det er så lett å huske for han ble nesten født i gangen,men kom i rakettfart 3 minutter etterpå jeg forlot gangen.Da var jeg kommet med i ambulansen som var på vei bare 1 minutt fra oss,og  7 minutter over 7 midt på broen kommer William. Og tenk at dette er allerede 11 År siden ,men husker det så godt som om det skulle vært i går. Han ble født med nesen i sky og da sa  jordmoren at han ville nok bli en nysgjerrig gutt,og det ble han ,og er det enda. ha-ha  Han stusser ikke på å spørre om alt mulig som tenkes kan. Men hvordan kan man vite om man ikke spør. Synes det er veldig positivt at barn spør,lurer på,ser,kikker,utforsker og er nysgjerrig.Det er mye de lærer på det.

 

Så Hipp Hipp hurra for den snille,flinke og gode William Leander som er blitt 11 år. Gratulere så mye,vi er alle veldig glad i deg og ønsker deg alt det beste. Tusenvis av klemmer fra alle oss!

 

 

 

 

Ja denne karene skal sjekke ut alt mulig,teste,utforske  og prøve. Han er veldig glad i dyr og alt med fart og action.Han har ikke et kjedelig liv denne karen.Men allerede nå har han bestemt seg hva han skal bli. Han skal bli veiarbeider,og det hjelper ikke å si at de jobber natt,skift og de er ute i allslags vær. For det vet han,han skal bygge veier,han skal ordne veier,legge asfalt,sette opp skilt,og skilt det er han god på,så rett og slett,han skal  jobbe på veien. Men så elsker han å være ute og da. Ikke minst  sjekke ut nye veier,sykle nye veier og prøver stadig vekk å få pappen til å teste ut alt mulig snarveier når vi er ute å kjører,som viser seg å ikke være så raske likevel,heller omveier kan en vel si…ha ha Men å følge med på ‘gps’en det er Topp. Ellers er han raus med klemmer,og ikke minst en takknemlig gutt.

Artig å se hvor ulike og totalt annerledes interesser hver og en av barna her i huset har. Og det er det som er så fint at ingen er lik,men alle har noe rikt i seg.

 

 

 

Så skjønn en kalv.Den var veldig tam og kom bort med en gang for å bli klappet. Moren står i bakgrunnen og følger med…litt skeptisk kanskje !! William synes det var stas at den kom bort.Her gleder de andre seg til å ta en tur en dag. For nå har dyrene kommet,vi gikk glipp av dyreslippet som var for 14 dager siden,men vi skal en dag å hilse på de. 🙂

 

 

 

og med bursdags barn i hus hører klart med en kake,eller to,eller tre…ja tre ble det denne gangen med  !!

 

 

Brownie kake med sjokoladekrem og friske bær på toppen…så god atte..!!!

 

 

 

…..mmmmm…..-

 

 

 

William lurte lenge på hvilke mat og kaker han ønsket på bursdagen sin,for her er tradisjonen tro det jo slik at de som har bursdag får velge hva de ønsker til mat og kake på dagen sin.Det er så mye han liker, og så mye å velge i,så det er ikke bare enkelt det der nei. Men han kom no frem til noe til slutt da

 

Han ønsket hjemmelaget pizza med mye ulikt oppå,og hjemmelaget pizza ble det.

 

 

 

 

Men,Det ble altså litt annerledes akkurat  på denne bursdagen til  William,for det hadde blitt bestemt at samme dag skulle det være avslutning på skolen for 2.klasse. Og de ville jo og alle gå på. så det ble litt amputert denne bursdagen,men vi rakk no litt kake og en gave sånn innimellom,og kake og gave før og etterpå.  Så det gikk så fint så,han ble godt fornøyd han og det er jo klart viktigst..

 

 Det ble avslutning på skolen for 2.klasse som er Leah sin klasse. Joda vi pleier komme mannsterke vi altså.  Det var lek,fotballkamp mellom foreldre og barn…(vi foreldrene vant med 2 mål…ha ha) grilling,kake,diktlesing,gaveoverrekkelse til lærer m.m Joda koselig med avslutning.

 

 

Tenk at 2 år skolegang er allerede fullført. Det går fort dette her altså. Vi får bare henge oss med vi….

 

 

 

Klassen til Leah leste dikt som de hadde laget,dette var diktet som Leah hadde laget om våren.

 

 

 

Det ble litt tid til kakespising,sang og gave etter avslutningen, og før det ble godnatt.

 En kake som William lenge har gledd seg til var altså popcorn kake. Det er en av hans store favoritter,og absolutt ellers en favoritt her i huset. Vi måtte lage to av den for den er superpopulær.

 

 

 

 

Den tredje og siste kaken ble rett og slett en enkel pavalova med krem og bær,men og veldig poppis her i huset. Man har ikke snudd seg før kakefatet er tomt. Ja de er noe kakemonser hele gjengen.ha-ha

 

 

 

 

Jordbær er jo så godt på kake og. Såg faktisk de første Norske tidlig jordbærene var kommet i butikkene . 150 kr kg eller 75 kr korgen. For all del de her er IKKE norske. 🙂 ha-ha

 

ja nå kan vi snart føle at det er sommer… iallefall når de søte små jordbær blomstrene plopper opp her og der…

 

Så da er en gutt ett år eldre og han var fornøyd han,selv om den ble litt amputert denne bursdagen hans.Men  han kom så fint ,gav en god klem ,og takket så fint etterpå for både kakene,pizzaen,gaven og ikke minst opplevelsen. Og den skal vi komme tilbake til. Han gleder seg veldig til det iallefall,og en smule misunnelige søsken som og har veeeeldig lyst til det han skal få oppleve.

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook ; ‘ Huset med de 11 barna’

2 kommentarer
  1. Gratulerer så mye med dagen din 😊
   Gøy med så mange feiringer og gode kaker. Fikk helt vann i munnen!

   1. å takk å takk….skal hilse fra han og takke så mye. ja det er sta her når noen av bursdag. det hører jo med kaker og annet,så det ‘går’ liksom ut over alle det…ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg