En God gutt har bursdag !

 

 

Endelig kom vi til mars måned,og endelig hadde en gutt her i huset bursdag. Jammen santen har Aron ventet  på at han skulle bli 9 år. Han har hatt nedtelling for fullt. Og det beste med at han har bursdag i begynnelsen av mars er at februar måned kommer rett før, og den har  mindre dager i måneden,og da går jo det raskere til hans bursdag. ha-ha  ja de er artige de her barna. Han hadde iallefall bestemt på forhånd hva han både skulle ha til middag og hvilke kaker. Det er jo tradisjonen det.Og selv om ting og tang er veldig amputert her,klarte vi å få til en aldri så liten ‘feiring’ for Aron. Aron er en veldig spesiell og god gutt. Det har han alltid vært.Han ønsker kun en ting på hele denne jorden og det er å være snill. Og det er han og. Snill tvers igjennom. Og det er artig mange ganger å se hvor ulike de barna er her.Men det viktigste er at de er seg selv og får lov å være seg selv. Og det er jammen godt at vi er ulike,det hadde vært veldig kjedelig om alle var lik.  Ett av Aron sitt standard uttrykk er  ‘det går så bra så’- Han er virkelig en gutt som tar livet med ro,og tar det som det kommer, akkurat som ‘Timon og Pumba’ …i løvenes konge,der de synger  ‘om å ta livet som det kommer seg,uten bekymringer’… ha-ha Han er positiv og han en glad og smilende gutt som er så fornøyd med det meste.Han sprer glede rundt seg og han er en bror likt av alle søsken her. Han er en veldig kjekk lille og storebror å ha i gjengen vår her.

Aron fikk med seg kake på skolen for å ‘feire’/ dele litt med resten av klassen. Det er jo bare en gang i året man har bursdag,så da er det litt stas å ha med kake på skolen. Og der sier nok ingen nei takk til litt kake i skoletiden.Men hjemme vanket det både god middag,gode kaker som han hadde valgt,sang og gave. Og da var Aron fornøyd han,og det er jo aller viktigst. Så får vi ta igjen bursdagsfeiringen  med klassen når vi får eget hus etterhvert.

 

 

 

Hipp hurra og Gratulere så mye med 9 års dagen til vår alles snille og vennlige godgutt Aron Nickolai. En veldig spesiell og god gutt tvers igjennom. Vi er alle veldig glad i deg.

 

 

 

Hipp hurra for Aron,en lille og storebror alle her i huset er veldig glad i. Han er en snill og god bror, som er morsom og omsorgsfull.Deg kunne vi aldri vært foruten.

 

 

 

 

Og klart vi må ha kake når vi har bursdagsbarn i hus. Aron hadde ikke problemer med å velge kaker,men den største utfordringen var vel å velge hvilke kaker han skulle velge…ha-ha Men han ville ha marsipan kake, brownies og rå sjokolade kake. Og det er klart mye gjengangere her i huset,men det er nok noen favoritter de har funnet seg. Slike kaker som ulike Ostekaker,sjokoladekake,gulrotkake eller andre krydderkaker,ulike fromasjekaker osv er han ikke så veldig gira på. Men,men det er jo veldig mye godt å velge i da. Men en enkel marsipan kake ble det da. Og den var de alle fornøyd med .

 

 

 

 

 

Så skal 9 lys tennes, og bursdagssang synges for Aron.

 

 

 

 

” Happy Birthday to you…Happy birthday to You….” la-la-lala-lla- la

 

 

 

 

Og etter vi har både sunget og  spist kaker,må Aron få åpne gaven sin. Aron er en gutt som liker alt mulig,han er fornøyd og takknemlig uansett hva han får i gave. Denne gangen hadde vi kjøpt litt forskjellig småting som han liker. Da blir det ikke bare en gave,men flere smågaver. Det er mer stas. Vi har jo pleid å gitt barna opplevelse og det gjør vi dette året også,men vi sa til Aron at litt av hans opplevelsegave var inkludert i den Polen turen vi hadde. For da fikk de oppleve mye kjekt alle. Og det var han veldig fornøyd med. Men så er jo det klart stas å få noen småting på selve bursdagen og.

 

 

 

 

En av gavene han fikk var dette spillet. Aron er veldig glad i spill og er og veldig flink på å spille ulike spill. favoritter som han har er nok sjakk,monopol m.m Men alt annet synes han og er stas. Dette spillet ble han veldig glad for. Dette er et spill flere her i huset har ønsket seg.

 

 

 

 

 

 

Det morsomme her er jo at flere kan spille det sammen,og det er jo kjekt når det er mange i lag. Det er jo ‘litt’ grisete da siden man skal bruke krem. Men det går ut på å plassere krem på en stang,så skal  ansiktet være bakom en plastsirkel. Så trilles en terning og det antallet øyner som  vises på terningen skal man trykke på en knapp.Og etter så og så mange trykk kan man risikere å få hele kremen i ansiktet,men ingen vet når. Og det er jo det som er morsomt,hvem trykker på ‘den siste’ knappen.Og det er hver sin tur å trille terningen.

 

 

 

 

 

Vææææ….blir Aron truffet mon tro….?

 

 

 

 

Å neeei han ble jo truffet…….ha-ha…….men,men den som er med på leken får tåle steken.

 

 

 

 

Og det er det som er det morsomste visst,å bli truffet…iallefall i følge Leah… Det er visst kremen da som er klart best.

 

 

 

 

Emilie ble uheldigvis,eller skal vi si heldigvis truffet flest av alle. Dette var iallefall et veldig kjekt spill og dette hadde de mye morro med, og noe de vil ha mye morro med. Neste prosjekt er  at de vil jobbe litt med å få pappen til å bli med…ha-ha

 

 

 

 

 

Selv om ikke det ble noe stort bursdags selskap for Aron akkurat nå,så hadde han og de andre hatt en fin dag. Og så har vi fått enda en gutt i hus som har blir ett år eldre.Han takker og for alle koselige gratulasjoner som han har fått. Det er kjekt med fine meldinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg Oss Gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna’

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg