Da ble det jul hos oss og.

 

Da er det like før julen ringes inn,og gjengen her i huset har hatt nedtelling de siste uker.

Vi har og prøvd de to siste ukene å gjøre, og å være med på litt ulike juleting som har vært både her. Vi er jo en julekjær familie som liker julen og de juleforberedelser som hører med. Og selv om det har vært veldig amputert siste årene angående det med  hus og hjem,så har vi iallefall prøvd å henge oss med på ulike jule aktiviteter som altså  har vært litt her og der,og litt rundt om kring. Da får en jo litt mer julestemning innabords.’ Og litt har det absolutt blitt.

Vi  har jo og fått til årets julebilde,og det er jo like spennende hvert år hvordan det blir. Julekort er og skrevet og sendt i posten.

I allefall litt juleverksted har vi vært med på. Og slikt hobby aktiviteter liker vi alle å gjøre her i huset.Noe julemarked har vi vært på.

Og så har vi jo fått baket litt her,noe mer vil det nok og bli. Og det kan fint taes i romjulen,alt må ikke bakes ‘før’ jul. Iallefall Årets Pepperkakebaking er jo alltid like stas. Å Pakke inn gaver til hverandre er det og mange barn som har vært i  kø  for å gjøre.

Og til slutt fikk vi og inn et juletre bak  kroken. Ja da følte gjengen her at da ble det jo jul hos likevell til slutt. Helt enkle kår,men,men man må jo bare gjøre det beste utav det. Å jul blir det jo uansett hvordan en vender og vrir på det.

Og her er de veldig klar for enda en jul  iallefall.Og da ble det  jul hos oss og til slutt.

 

 

Årets pepperkakebaking  er alltid like stas her

 

 

 

To blide pepperkakebakere

 

 

 

og minstemor synes pepperkakebakingh var veldig kjekt,selv om hin laget mer ‘melkake’,enn pepperkake… ha ha

 

 

 

 

 ” når en pepperkake baker,baker pepperkake ………”

 

 

 

 

 

Her pleier alltid vi å pynte pepperkakene etterpå med  glasur,nonstop og seigemann,men ‘noe’ pepperkaker prøvde jeg å dekorere…vel,vel ikke helt som tenkt da,men,men  helt ok…

 

 

 

 

En dag var vi på juleverksted, og lagde mange ulik julepynt. Minstemor lenger borte ved juletreet,synes klart det var kjekkere å studere det,enn å sitte å lage ting.

 

 

 

 

 

Mye kjekt å lage

 

 

 

 

noe av de fine tingene : hengende reinsdyr,dompapp,kongler,julehjerter,juletre m.m og dette vil få pryde juletreet etterhvert.

 

 

 

 

krumkaker fikk vi og laget en dag.

 

 

 

 

en dag var vi innom et julemarked på Bærum verk. Det ble hopping i høyet,juleverksted,hest og slede,marked m.m

 

 

 

 

Hopping i høyet var veldig kjekt. Men vi hadde og en annen plan her. Nemlig å ta årets julebilde samtidig.

 

 

 

 

to fine

 

 

 

 

Og etter ca 10 knips,så ble dette det beste. ja dette er gjengen vår og de er seg selv lik alle. Og slik får det være. ha ha

 

 

 

 

 

Det nye tilskuddet på bildet i år er altså ‘Linus’, Caroline sin hund. Og klart den måtte være med på årets jule bilde.

 

 

 

 

Så då var det bare å skrive julekort da å sende av sted,tror nok ikke alle fikk det i tide til jul…men,men Det er jo kjekt å få en hilsen i romjulen og…

 

 

 

 

 

Så da,

 Til alle våre snille og gode følgere der ute. Dere som gidder å følge oss,henge ‘med oss’ og ikke minst mange som legger igjen koselige hilsener. Vi vil ønske alle en god og velsignet julehøytid,og tusen tusen hjertelig  takk  for at dere følger,det setter vi virkelig stor,stor pris på.Så er det og viktig,synes vi iallefall å tenke på hvorfor vi ferier jul. Den beste gaven vi fikk til jord fra himmelen. Jesus. !!! Ikke minst ta vare på hverandre,ingen vet hvor lenge vi har hverandre. Mange gode juleklemmer fra alle oss i ‘Huset med de 11 Barna’- Vabø gjengen !!!

 

 

 

 

 

Å så ble det jul her hos oss og tilslutt. !!!!

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

6 kommentarer
   1. ååå tusen takk for gode ord.joda,liker jo godt å ta bilder da. Liker jo å dille og dulle,men er nok bare en amatør. Men absolutt kjekt å ha som en hobby. Ønsker deg og dine en fortsatt fin og god jul. Hilsen fra alle oss.

  1. Takk for koselig julehilsen.på bloggen deres .🌟 En fortsatt velsigna julehelg til dere alle 🌟💖 Dere er en flott familie 🌟💖🎅🤶 jule klem til dere alle 💓

  2. Hei. Du er utrolig flink! For en innsats dere legger ned. Får til masse med lite midler. Et forbilde. Flotte bilder. Snille og omsorgsfulle barn. Har lest bloggen din et par år😉
   Jeg er imponert. Kos deg med den fine gjengen din i jula🎄🎁☃️❄👍😁

   1. ååå tusen tusen takk kjære deg Inger Lise for mange gode ord. Det varmer virkelig. Tusen takk for at du henger deg med oss og følger oss. Det setter vi virkelig stor pris på. <3
    Ønsker deg og dine et godt nytt år.Tusen takk igjen. !!! <3 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg