Blir det noe tur i år mamma?

Det var ikke mange dager etter at skolene slutter og det var endelig sommerferie for skolegjengen her i huset , både den ene etter den andre spurte , ” skal vi på noe tur i år,blir det noe av det eller?

Og her har vi jo siste måneder og sikkert år tatt en dag omgangen uten å planlege så alt for mye fremover. Men vi er uansett så veldig priviligert,og det er så sant, å kunne ha nå campingvogn på det 13. året. Den har virkelig vært vår trofaste og gode  følgesvenn hver sommer både for å se og oppdage nye steder,men og flere ganger retur til samme område. Vognen har hatt turer flere plasser både i Norge og Sverige. Danmark var vi og en gang i,men det var med den første campingvogna vi hadde. Nei det er overhode ikke noe selvfølge å kunne ta en ferietur om sommeren. Og det er heller ikke noe selvfølge at vi har campingvogn. Så den er vi utrolig takknemlig for,og er nok et av de beste investeringene vi har tatt. Selv om denne campingvognen begynner å bli en smule slitt, flere knotter og skruer har falt av for lengst,hengsler,håndtak og deksler er bare forsvunnet,og det er både striper og annet avskrapning både her og der. Så er den god for det. Men nå må jo en og tenke at det har vært dobbelt så mange personer i denne vogna over mange år,i forhold til hva den er beregnet for,så det har sin naturlige grunn.ha ha  Men vi har prøvd i allefall å tatt vare på vogna så godt vi har kunnet da ,og gjengen har vært med år etter år med å vaske og holde den ren og pen. Og etter de store gutta ble tenåringer,har de hatt stor interesse for å fikse alt mulig. så de skrur på sykler,biler,tørketromler,datamaskiner,støvsugere m.m og ikke minst denne campingvogna vår. Så de har fiksa en del ting over siste to åra. Bare toalettet i vogna var det noe galt med. Neida det var ikke noe sak. De demonterte hele doen de,kikka på you tube (der står og vises det meste altså…) fiksa problemet og skrudde alt sammen igjen…viola. Der var den like fin…joda slik er det med mye her i huset. Så veldig kjekt med slike gutta. (to ganger har de fiksa tørketrommelen,no er reima ryket,og vi venter på ny reim,og det fikser de fint…jodda absolutt greit med ‘sleke handy folk’.  ha ha

Så da bestemte vi at vi skulle ta en liten tur sørover der vi var i fjor.Så då  var det igjen å vaske campingvogna vår,og her er alltid alle mann i sving,enten med den ene eller andre tingen. Noen bærer i vogna og noen legger i hyller. Er alltid stas å dra på tur med vogna. Og i år gleder de seg ekstra siden vi har med oss fortelt. Vi fikk tak på et veldig billig til 70 % i fjor,og da bare slo vi til og kjøpte det. Vi har for en del år siden hatt fortelt,men det har vært ødelagt og mange stenger har vært knekt m.m Så det er kastet for mange år siden og vi har ikke hatt et på flere år. Og et stort fortelt,det synes gjengen er kjekt å ha,kanskje det blir noen som sover der og.

Så da når alt er omsider er pakket og klart,var det å legge i vei sørover.

 

 

Da vi omsider kom frem var det å parkere vogna,etterhvert skal teltet opp,og det er noe gutta har sett frem til.

 

 

 

Og godt er det med mange hender når et stort fortelt med flere stenger skal opp.Men med godt samarbeid gikk dette så fint så…

 

 

Og her hjelper både store og små til.

 

 

Og noen andre titter ut vinduet og sier ‘ hei ‘!!!

 

 

Omsider kom teltet opp og det ble mye bedre plass Det har og ligget noen store barn der ute om nettene.Det har gått så fint så.

 

 

Og en av dagene hadde vi 23 år bryllupsdag.Som vanlig ikke noe feiring angående den dagen da,men,men pyttsann, det er no bare sånn det er.

Uansett vil jo si hurra for oss da…

🌿🌺 23 år ~ hurra for oss,bare 2 år til sølv og deretter går vi for både gull, diamanter og edle stener…😂
sammen i tykt og tynt,
sammen i gode og onde dager,
sammen i medgang og i motgang,
Sammen i oppturer og nedturer,
sammen du,Gud og jeg,
ingen i verden kan skille oss nei.
På tross av,jeg 💗 deg!!!

 

 

 

Men dagen etter derimot,så ble det litt feiring,selv om man er på tur med campingvogna,for då hadde vi næmli fått enda en tenåring i huset.

 

 

 

 

🌿🌸Endelig!!!! Så ble Emilie tenåring….og det er jo klart stooort !!!!
Hipp Hurra og Gratulere så hjertelig kjære Emilie Linnea med 13 års dagen din.Vi er veldig Glad i Deg. Du er unik. Hundrevis av klemmer fra hele gjengen.💗

 

 

Altså med tenåring i hus må vi klart ha kake,og med gode hjelpere som alltid,så ble det kake,selv i campingvogna,Ikke bare en,men to kaker og vi supplerte og med dessert.

 

 

 

 

Og selv med campingvogn og campingstoler så går det fint å dekke på koselig

 

 

Blomster fra grøftekanten er gratis og dekorativt,papptellerkener og fine servietter gir et fint sommerbord det

 

 

Vel det ble jo ikke så Allers verst et bursdagsbord på campingtur da….ha ha

 

 

Gutter som venter på kake. Det ble brownies med masse jordbær og pikekyss,popcornkake,sjokolade mousse,gele og vaniljesaus…chips m.m

 

 

Hurra for bursdagsbarnet Emilie

 

 

Da er alle samlet og vi kan synge happy birthday og spise kake m.m En godt fornøyd gjeng,og ‘et stk ‘fornøyd bursdagsbarn både med kake og gave.

 

 

Ellers har det vært fine dager ved både sjø og strand

 

Det er noe spesielt med havet altså…

 

 

Bad og lek ved stranden er alltid like kjekt for store og små her i huset

 

 

Et forsøk på å lage strandengel,men det var ikke så lett.Bølgene kom innover hele tiden.

 

 

Gøyt å løpe med små bein bortover sand stranden

 

 

Ikke minst kjenne vannet og bølgene på de små beina

 

 

Veldig fint her ved havet

 

 

Fascinerende med bølger som slår innover mot stranden…

 

 

Å ha sykkelen med på tur er stor stas,det er så mye lettere å komme seg både hit og dit

 

 

Fint med stranden

 

 

Gøy på stranden

 

 

Ikke minst å finne småkrabber og småfisk.Spennende det.

 

 

 

Ellers har det vært både is og norske jordbær sånn innimellom. Viktig å kose seg på tur da.

 

 

 

 

Det har vært fine dager her sør,og enda blir det noen dager til før vi setter kursen tilbake.Vi er uansett veldig privilegert og heldig som har campingvogn og har mulighet til kunne dra på noen turer her og der med den. Og det er ikke så mye som skal til for å få en feriefølelse.Alle her har i allefall kost seg og hatt noen fine dager på campingtur,og satser på noen flere fine dager.

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna ‘

2 kommentarer
   1. Ååå tusen takk for gode ord. Joda vi har det kjekt sammen. Vi trives godt i lag og det er mye å være takknemlig for.Ikke alltid en selvfølge det…fortsatt fin dommer til deg og dine. 😎

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg