Bare 7 stk igjen…

 

 

Ja her i huset er det full fart om dagene,Og døgnet kunne gjerne hatt flere timer.Noen av gjengen her har vært litt ‘ned for telling’ siste dager på ulike måter ,så det har vært litt travle dager innimellom. Men det skal vi  heller komme tilbake til litt seinere.

—————————————————————————

Men alle de yngste i familien her synes det var kjekt i allefall da de eldste kom igjen fra en liten 4 dagers tur til London her litt tidligere. Vi alle synes det var rart å bare være 7 stk igjen,og det ble kommentert flere ganger her i huset nettopp det  i løpet av de dagene. Og man merker fort når noen er vekke.

Men vi hadde alltid noe å fylle dagene med likevel vi.Vi har baket sammen,laget mat,vi har sett familiefilm og spist popcorn sammen.lelet,vært ute på tur og mye annet.Men kjeder seg aldri med barn i huset.

 

Og selv med bare 5 barn,så er det liv og røre tross alt,og mer liv ble det når vi og måtte passe hunden til eldstejenta. For når hun var på tur med de andre ,måtte jo noen passe den.

Men den har vært her noen ganger allerede nå,så det er bare koselig å ha den på besøk. Men det er og en hund som liker lek,liker unger,liker å være ute  og skal utforske alt mulig rundt om. Og en lengre  tur ut ble det og en av dagene.

Vi tenkte ta turen dit vi pleier gå om sommeren å bade. Der er store områder for hunden og vår hund  å løpe,og for barn å leke. I tillegg så er det vann der,og det er og noe denne  hunden liker veldig godt.

Så da var det bare å kle seg godt,for det var kaldt denne dagen,men samtidig et  fint vær. Og det er alltid så kjekt å komme seg ut.

Før vi dro måtte vi selvfølgelig ha med oss noe i ‘ryggsekken’. Så vi baket en del kanelsnurrer som vi kunne ta med tidliger på formiddagen. For her blir alltid gjengen sulten når vi er ute på tur.

 

 

 

 

 

Alltid kjekt å ha Linus på besøk. Og minstemor synes han er en gøyal hund. Han har allerede  blitt 7 mnd ,og er blitt en flott ungdom ,men absolutt mye liv og røre med den karen.

 

 

 

 

 

 

ikke alltid denne karen har tid til  så mye kos akkuratt….

 

 

 

 

 

 

 

han er ,ye på farten ,hn er en oppvakt og nysjerrig  hund som skal utforske det meste.

 

 

 

 

 

En av dagene tok vi en lengre tur der vi pleier å dra om sommeren.

En fin badeplass ikke så langt herfra.Og der har det lagt is i hele vinter,og absolutt spennende å være for både to og firbeinte.

Alltid spennende å se på de andre

 

 

 

 

 

 

 

Og Linus koste seg like mye som barna. Han lekte med løse isklumper ,og t.o.m en liten dukkert ble det og på Linus etterhvert.

Dette er en hund som elsker vann og bading.Men nå er det for kaldt å ta noe annet en en rask dukkert. Det må heller vente til sommertid.

 

 

 

Et felles hunde bilde kanskje …nei det hadde egentlig ikke tid til,for her var det så mye spennende å se på,lukte,oppdage,leke med osv…

 

 

 

 

 

 

Det gøyeste var å knuse is og kaste bortover,for då løpte hunden etter for å hente isklumpen igjen

 

 

Og nest best var alle de pinnene  i ulike lengder som var rundt om kring. Linus elsker pinner,og her synes de det er gøyt å leke med han og de pinnene

 

Men ute blir vi sultne. Og heldigvis hadde vi med oss en ladning med ferske og lunka  kanelsnurrer. Det smaker alltid  godt ute.

 

 

Her er veldig fint område å løpe på for hunder og barn. Her løper Linus først med en ball vi hadde med…

kast-hent,kast-hent hundeleken… ha-ha …!!

 

 

 

Er så så fint her rett etter at solen har gått ned  T.o.m en svane kom svømmende innover for å hilse på.

 

Før vi dro hjemmover,så tok vi en liten tur på andre siden,der er og en badevik og der var enda mer is på vannet langt utover.

 

 

 

 

 

 

Her var og kjekt å være både for to og firbeinte. og Linus fant mange pinner og isklumper her også  å leke med.

 

 

 

Det ble  en fin tur for alle,og  nå var det bare å glede seg og vente på at de andre kom igjen,for de hadde jo sagt de hadde med seg noe godt ,og det hadde de,for det såg vi i forrige innlegg. Og det er alltid godt å få alle tilbake igjen. Det føles så mye mer normalt å være sånn ca 11 stk.

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna’

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg