En ny uke er gått…

Da har enda en uke gått her i huset,og man må jo bare innse at tiden flyr av sted. Og her i huset skjer det jo alltid noe. Innimellom alt annet som skjer, så brukes fortsatt dagene på boligjakt. Tiden nærmer seg for at vi må flytte videre herfra. Vi var jo på en visning,men den eiendommen forsvant veldig fort og før vi fikk snudd oss. Den var veldig populær,og mange siklet på den. Men,men ikke mer å gjøre med det.Vi har og atter igjen vært på et møte med kommunen,det var en dame som hadde mer oversikt over boligmarkedet i kommunen her. Vi er ikke kjent her,men hun visst kanskje om noe,og hadde og flere som hun kjente som hadde kontakter både her og der. Vi har jo sagt vi kan gjerne ta en eldre bolig,kan gjerne være på landet,og om det er noe som må gjøres litt med m.m så er vi åpne for det meste,vi er heller ikke kravstor. Men vi vet ikke selv om noe rundt om uten det vi ser på finn.no . Men hun skulle høre litt og gi et ord.Hun ringte opp igjen dagen etter å ha hørt litt rundt,at alt som de visste om akkurat nå var en leilighet i et strøk som det var mange andre leiligheter der det bor en del flyktninger,men det kostet oppi 13-14 000 i mnd.Men det synes vi egentlig er for mye for en leilighet.Ellers visste ingen av de til nå om noe annet som stod tomt. Så nå prøver vi heller å kikke videre på litt ‘utenbys’,for der er det rimeligere.Så får bare håpe på noe napp,på noe vi kan ha inntil videre.

Ellers var planen å ta bilde av gjengen her som skal bli årets julekort,og da visste jeg om et museums sted like ved her  med mange fine gamle bygninger,det måtte vi ned å sjekke litt ut først.Om det var noen fine bakgrunner. Eldste jenta har kun fri en dag denne uka,og da må hun i såfall komme ut den dagen. Litt greit å bli ferdig med det. Julen nærmer seg med stormskritt,og det er bare 1 mnd igjen til jul. 

her er mange flotte hus ,eiendom og område å utforske.

vi fant ut at her,foran dette gamle huset blir en fin bakgrunn for årets julebilde…..da får vi bare komme ned en annen dag.

Det var og er  veldig fint her,og om våren,sommeren,høst er det og mange dyr som går rundt om,som man kan hilse på.Her er og lekeplass,og man kan gå inni alle de gamle husene og se hvordan de hadde det før i tiden. Noen hus er fra 1740…

På en slik plass ville vi gjerne bodd…ha ha Det stod og noen stylter der som de her minste måtte selvfølgelig prøve.Dette er ikke lett,men øvelse gjør mester.

her er det og kafe,lekstue,liten gågate m.m absolutt et  koselig sted…og garantert fint om sommeren når alt er grønt og frodigt

Og så kom endelig dagen som Miriam her i huset har sett frem til,og det var bursdagen sin. Og det er heller ikke hvilke som helst dag.Tenk 18 år. Utrolig…. Leah sa så fint her den dagen …mamma no kan dere ikke bestemme over Miriam lenger,nå bestemmer hun selv…ha ha Joda sånn teoretisk sett,men tror nok at i det praktiske er de 3 eldste jentene her i huset som nå er fylt 18, fortsatt glad at vi foreldre noen ganger bestemmer.

Hipp hurra og gratulere med dagen til vår flinke og snille Miriam Mariell. Gratulerer og hjertelig tillykke med 18 år…det er stort å bli 18 år…vi er alle glad i deg,og ønsker deg alt godt.Mange gode klemmer fra hele hurvelurven…

Det ble ikke den store feiring her,men kake og gave måtte vi jo ha. Men så måtte noen av oss  avsted etterpå. Vi hadde fått beskjed at alle tingene våres som står lagret måtte flyttes. Lageret skulle brukes.

Nå står det midlertidig på et rom,men vi har funnet et annet lokale å leie,vi trenger bare en lastebil og få flyttet og kjøre de dit. Det er over 1 time derfra,og det må vi ta over noen dager. Vi har og noe lagret på en låve der vi bodde før,som vi må få flyttet.Men her har vi i allefall flinke gutter som er med å hjelper og bærer,for det er en del kasser som skal flyttes på.

fant dette bildet oppi alt pikk pakk…håper da snart at det får komme i et hus…ha ha og ikke stå på et lager…Det er ikke mye latter der i allefall…. 

Og tenk dagen etter var det enda bittelitt kake igjen,som Benjamin koste seg med når de andre var på skolen. Og etter at jeg var ferdig med oppvasken,så fant han ut at han måtte jo vaske opp fatet etter seg. Og her ble han stående en stund.Dette var stas. Og jadda de skal tidlig krøkes…tror han trenger en vask rundt munnen og…ha ha 

Det er og blitt kaldt her, og oppi 10 minus,men enda dårlig med snø.Men noe hvitt har landet på bakken da.De koser seg ute iallefall.  

Og så kom størstejenta hjemmom den eneste fridagen hun hadde denne uka,og da fikk vi tatt et bilde av alle mann,men det ble no så som så,men,men det får vi komme tilbake til seinere.

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Titter bare innom for å ønske dere lykke til i ukene framover, måtte det åpne seg en god løsning for dere angående boplass. Håper det kommer noe før jul slik at dere kan kose dere og la julefreden senke seg over hjemmet. Dere har hatt mye press nå,så heier virkelig på dere ❤

  2. ååå tusen takk Kanutten: koselig du titter innom av og til. ja vi er så enig med deg. vil nok uansett bli en amputert jul,med ting og tang fortsatt i banan esker,men,men vi må vel bare gjøre det beste utav situasjonen. viktigst er at vi er sammen. det er overhode ingen tilfelle i dag. Tusen takk for gode ord. fortsatt fin helg til deg og dine. : )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg