En liten feiring i all enkelhet…

Her i huset snakker enda de yngste barna om et artig arrangement vi var på den 31.oktober.Dagen der mange barn og unge feiret Halloween.Men her i huset tar vi total avstand i fra en slik feiring.For her har vi hatt som tradisjon å dra på ‘Hallovenn’ i stede ~ som er et alternativ til den dagen.Og det er like stas vært år.

Vi har lagt ut noen bilder på Facebook siden ‘Huset med de 11 Barna’. av de som var på hallovenn !!

MEN Det er altså ikke det dette innlegget skal handle om.For her har altså en ny mnd. begynt og et nytt start skudd for en del bursdager her i huset fremover. Men slik har det vært i mange år og her gleder de seg klart til det.

Og førstemann ut er altså størstejenta i gjengen her Caroline.I fjor ble hun altså 20 år, og det var klart en ny milepæle i livet.Og selv om hun blir 21 i år,må jo det klart markeres.Og selv om hun bor i Oslo og er for tiden i praksis,og er ganske opptatt,så må vi klare å få til en aldri så liten sammenkomst og feire litt med gave og kake.Så da tok hun turen hit med toget.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Så da må vi gratulerer så hjertelig med dagen til den beste storesøster til gjengen her.Som alltid er så snill og gavmild og stiller opp.Virkelig en raus søster som gir mye av seg selv og sitt eget til familien sin.

Vi er utrolig takknemlig for denne jenta, og hun kunne vi aldri vært foruten…ikke  noen av oss.

Og mens de andre barna var på skolen var det god hjelp å få av de to små her til å lage kake og pakke inn gave.

Og selv om det ikke er den store feiring,så er det klart stas med det vi kan klare å lage til.

Det er ikke mye av utstyr,fine,kakefat,kopper og service her Men vi får bruke det man haver og gjøre det beste utav det.

Men jeg for min del føler klart å ha en slik aldri så liten bursdags feiring uten både blomster duk og fint service er ganske amputert….haha men,men noen kameler må en bare svelge når man ikke har de mulighetene akkuratt nå…

 

Benjamin er i allefall veldig flink til å røre og mikse sammen da……

Og minstemor er veldig flink å  smake /sleike etterpå…haha 

Vel…det er han og god på da,men siden vi laget to kaker fikk de smake hver sin….

…dette synes hun var stas altså…

Mmmm….Ja dette var jo godt….slurpe…sleik…

Det ble altså et stooort….Gliiiiis….haha 

Og kake ble det,vel og merke en enkel pavalova med krem og bær.

Og tradisjon tro,en brownies,men med smørkrem oppå…

Så da ble det i all enkelhet både kake,sang og gave.Og da var jo alle fornøyd.Liten som stor. Og det er jo alltid det viktigste…!!!!

Og om noen dager er det på’n igjen med litt kakebaking…For da er det nestemann ut her som fyller år. Og her gleder de seg til kake igjen. ha ha

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’ 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg