For siste gang i år

Det er litt stiller fra de her kanter for tiden.Altså det er ikke stiller her i hus altså…haha…neida her er full fart fra morgen til kveld 7 ganger i uka. Og tiden går til alle slags hverdagslige gjøremål. Det er nok å gjøre med mange barn i hus.Skolebarn,små barn,store barn,lekser, foreldremøter, matlaging,rydding osv osv Og i tillegg oppi alt jobber vi videre med boligjakt, og en annen dum sak som tar en del tid. For å ikke legge så mye vekt på noe av dette nå,for da kan det bli fort alt for mye på en gang og mye gjentagelse. Men kort, så må vi videre herfra innen kort tid og vi må flytte fra denne hytten vi har leiet siden september for eiere skal selge hytten.De har hatt den i 4 år og har brukt den en del på de årene,men de har og leiet den ut innimellom.Men nå har de funnet ut at de kommer ikke til å bruke den så mye lenger og da ønsker de å selge den.Så da må vi videre.Uansett så var aldri verken planen eller meningen å bli værende her.Dette var bare noe midlertidig.Det er og alt for dyrt å bo her.Og ikke bare dyr husleie,men vi har og leie på lagringsplassen vi har på tingene våres.Pass av dyr,(det er ikke lov å ha dyr her.) Vi betaler og strøm utenom m.m i tillegg og da blir det en del kroner.Vi får heller ikke registrert oss i folkeregisteret,så det er mye tull med både post og nav som pappen er under enda,skole m.flere.  

Ellers som nevnt før,så er det ikke Internett her og da er det vanskelig for tiden å skrive så mange innlegg,så det må en komme tilbake til seinere.

Så vi kan altså uansett ikke bo slik videre.Så vi jobber på for fult med å få en endring på det og.

Men så sa noen av barna her en dag.Mamma kan ikke vi dra for aller siste gang for i år til Tusenfryd.For nå i oktober var altså siste gang parken var åpen.

Vi har jo vært så utrolig heldig i sommer at vi fikk gratis årskort på Tusenfryd og det har vært stor stas de gangene vi har vært der.Selv om det ikke har vært så mange ganger som vi kunne tenke oss egentlig,men likevel veldig artig.

Så da tok vi turen dit og jeg tror de ordene ,’dette er siste gang’ surret rundt i hode på de,så de hadde plener å gi full gass..

Pappen var No litt skepisk da å dra dit på denne tiden av året. Det begynner å bli kaldt mange plasser og noen plasser er det  blitt minusgrader. Snøen er og kommet noen plasserer og andre plasser er den meldt i kommende uke.

Og her gleder de seg til snøen….haha liksom at de ikke fikk nok forrige vinter der snøen låg uti mai.Neida her er det fulle planer om både lage snømann og skigåing.jaja vi kan ikke gjøre noe med det.Det kommer når det kommer.

Iallefall pappen mente at det måtte  være vel kaldt oppi de her karusellen på denne årstiden,men neida,det stopper ikke de ungene her~så det er bare å kle på seg godt det….

Gjengen er klar for en siste gang på Tusenfryd! !!

Altså dette blir ikke ikke et innlegg  med så mange bilder fra Tusenfryd.Det har det egentlig vært nok av.Og i lengden kan det bli fort ganske kjedelig.Men noen få ble det da.

De hadde pynta til høst i parken og som ikke vi helt tenkte på igså feiring av Halloween,som det er i de her dager.Men det vil ikke vi ha noe med å gjøre.Så vi holdt oss på andre plasser.

Her tok de som vanlig en runde rundt og prøvde ulike ting.Og det var glade barn selv om det var virkelig kjølig og kaldt i luften.

Og lille mor var no blid hun som hun pleier å være.

Og de store…Ja de svevde høyt i lufta de….haha

Mamma se de da….. …wææææ…”

ja det kiler i magen å bare se på de…haha… 

Og den tok de flere ganger til det omtrent var mørkt….

Den ene attraksjonen etter den andre måtte prøves igjen..

Og fordelen var jo at det var ikke noe sesong akkurat, så lite kø over alt

Men etter vi stilte klokka faller mørket tidlig på.Og det er jo skikkelig koselig da med alle de lysene på de ulike attraksjoner…Det hadde ikke vi sett før…

..og karusellene ..

Det ble en kjølig opplevelse denne siste gangen, men absolutt fin tur. Det var både noen kalde nestipper og tær når vi gikk derfra. Så Da var det bra vi hadde 5 vedkubber liggende så vi kunne fyre i ovnen  på denne hytten.

Her har og snøen lavet ned som mange andre steder, og til alle ungers her i huset’s gleder  i allefall ..ha ha …og de har allerede vært flere turer ute i snøen. Men så får vi se da,om dette er noe som forsvinner eller blir liggende!

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

9 kommentarer
  1. Dere må komme til Yrkje i Rogaland da😁😁 Vi søker nye naboer her, fint hus til salgs i denne flotte bygda ved sjøen. Bygda trenger flere barn😊 Det er en flott bygd, med godt samhold og kjekke naboer, nydelig natur og koselige arrangemang for familier. Har sendt deg melding på facebook😍😍

  2. Tusen takk Audhild Andersson: for virkelig flott invitasjon.Høres fantastidk ut.Er bare ikke helt enkelt å få med gjengen her.De trives godt på skolen. Og må vi vekk her fra.så ønsker vi å ha de på privat skole.og de vokser ikke på trær i landet.vi er veldig glad for alle gode råd og tips..tusen takk igjen…..

  3. Hva i alle dager gjør dere om dere ikke har annet hus å flytte inn i, når dere må ut der dere bor?!?! Måtte det bare ordne seg! 🙂

  4. Har selv en litt over snittet fam men privatskole når dere knapt nok har råd til å bo? Høres litt vel posh ut for meg…

  5. Hei du Lille My: det går an å søke om å få dekket hele privatskole.Det kan bli innvilget på særskilt grunnlag.feks lav inntekt m.m Det er noe vi har gjort og.

  6. Lille My: vi har ingen problemer å dekke boutgifter,men å leie på dette stedet her er langt over gjennomsnittet unormale boutgifter.når det inkludere pass av dyr på ulike plasser.leie av lagerplass.og høy leie m.m Men dette er kun en midlertidig situasjon og derfor må vi videre til en stabil løsning.

  7. Hei Bjørg: no har vi fått forlenget litt,så vi kan leite videre.Hus er det nok av…skulle bare hatt et par mill til å kjøpe de…haha men det ordner seg nok.Hjelper ikke å bekymre seg i allefall …

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg