Det var bare utrolig godt….

Da ble vi endelig og omsider ferdig.Og det var bare utrolig godt,og det kjentes veldig befriende.

Vi har i noen uker no jobbet på daglig og siste tiden i fra morgen til kveld for å komme i mål. Det kjennes godt i både muskler og ledd etter både skrubbing og skuring,men ikke minst bæring av et x antall banankasser…sikkert 100 minst…haha og alle typer hvitevarer,møbler og myyyyye mer. Men altså  endelig fikk vi flyttet ut ting og tang der vi bodde før som ble faktisk over 2 1/2 år,og fått levert nøkkelen.Det kjentes virkelig godt.Et kapittel er over,og vi må bare starte på et nytt.

Vi har altså enda ikke funnet noe annet hus å flytte til som kan passe for oss og vår situasjon.

Og mellom vasking og rydding har vi ikke hatt allverdens tid til å leite etter noe hus heller.Det er og lite internett der vi bor,men noen hus har vi hatt  i kikkerten en stund,men nå er de husene solgt.Men vi gir ikke opp hus jakten av den grunn,selv om man noen ganger er skikkelig lei hele boligsøket. 

Vi har ventet i det lengste og på at noe kunne dukke opp,så vi kunne settet alle tingene direkte inn i et hus,men ingenting har åpnet seg enda,så da har vi måttet leie et ganske stort rom med god takhøyde å sette tingene inntil videre.Og det var i 3.etasje t.o.m Og det er sååå utrolig tungvint,men det har ikke vært andre løsninger nå for oss.Men vi får se på det som god styrketrening ha ha, og jammen har vi mange flinke og arbeidsomme ungdommer og barn her i hus… fra den minste til den største har hjulpet til på alle måter.De vasker vegger og bærer møbler,feier gulv og pusser vinduer, og noen passer minstemor…Alle oppgaver er like viktig.Og det er da vi ser hvor godt det er å være mange,å samarbeide og hjelpe.

Men vi håper klart at tingene ikke står der  noe lenge,men at vi kan flytte de tilslutt inn i et endelig hjem.Og i mens bor vi her på denne hytten,for her kan vi heller ikke bo for lenge,så  må vi bare håpe og tro at noe åpnet seg ganske snart,og før vinteren står for døren.

Så vi har nå ikke kommet ‘lenger’ innom bolig jakten,men vi har kommet oss ‘ videre’….! Så en konstant aktivitet er det for tiden i allefall.Ting står i allefall ikke stiller. 

Det var veldig god følelse å få flyttet alle tingene ut…og det ble en del turer med kasser,ting og tang….

Og når omsider huset ble tømt for banankasser, søppelsekker og noen møbler som har stått stablet var huset tilslutt tom. Da var det bare å få vasket siste rest.

Leah har vært flink med å hjelpe til å vaske vinduer og vegger.

 alle har vært med å hjulpet på mange måter…flinke folk….

Og mens vi flytter ting og tang,vasker og jobber på, er det ei lita tulle som øver seg på å gå….og det er stor stas…haha 

Vi har fått leiet et rom der vi har satt alle tingene som var i huset.Og de her flinke gutta de kan både,bære,stable og jobbe på …men så har og Ruben  hatt tidligere to arbeidsuker på flyplass,der han har jobbet med b.l.a stabling av bagasje…

Og etter flere dager ble vi endelig ferdig. Det var virkelig en god følelse ja….

Veldig rart at vi har til tider bodd 13 personer her….ikke store plassen nei,og i tillegg har alle vegger vært stablet med banankasser….

Oppe var det to soverom….

Jeeee….endelig ferdig,var så bra å endelig se huset tomt…

noen av de flinke som har stått virkelig på…og alle var glad for at endelig å få komme oss videre…

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna ‘

10 kommentarer
  1. Tusen takk Mimremor:ja no må det virkelig dukke opp noe snart…og helst før snø og kulde.Men godt å være ferdig med en epoke.nei livet er ikke alltid en dans på roser,men man må bare se det positive som dagene bringer.Og ikke gi alt som er strevsomt for mye fokus.så vi satser på troen og håpet og…fin helg til deg og dine.

  2. Jaaa desomskapteverden: dette var bare toppen….å komme seg videre.Men har en lang vei å gå enda,men vi får ta den stykkevis…fin helg til deg og dine.

  3. Jeg vil bare sende dere en klem. For å holde på med å flytte og bo sånn halveis er jammen ikke enkelt. Jeg håper det kommer en løsning snart som gjorde alt arbeidet verdt d. At dere kan få skape det hjemmet som dere drømmer om med nok plass. ❤️

  4. Åååå tusen takk snille deg Synnøve: for gode ord.Vel er langt i fra noe drømmesituasjon. Og man kan lett bli både lei og frustrert oppi alt.Men det hjelper lite det då,valget blir å bare gå på og stå på og ikke gi opp. Så må vi bare tro at situasjonen løser seg.Man må bare snu på det og se en positiv løsning og en utfordring enn et stort problem….Men tusen takk for forståelsen…

  5. Dere er så flinke å samarbeide og finne ut av det. Så var et kapittel lukket og et nytt påbegynt. Nå håper jeg virkelig dere får tak i Huset med stor h. H for hjem og h for hjerte ♥ 🏡 Tommel opp 👍 Ps: kan være verdt å sjekke Finnskogen på finn.no akk nå 😉
   Fin ny uke ønskes dere ☺

  6. Tusen tusen takk snille deg Belle: for gode ord.Vi omgås ikke så mange andre så da bruker vi mest tid sammen og finner på ting.ja no håper vi snart at ting ordner seg og at hus åpner seg opp.
   Finnskogen er sjekket ut…Er liksom denne gjengen her da som helst vil unngå å bytte skole.de trives så godt…Men vi er åpen for alt vi…haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg