Hva ble resultatet?

Da kom endelig timen for siste undersøkelsen for pappen her i huset.Han har no i over 3 uker hatt kjøreforbud pga et krampe anfall han brått og brutalt fikk en sein kveld i begynnelsen av september.Han har vært igjennom alle undersøkelser som er påkrevd, og det siste står for tur nå.

Denne timen har han altså ventet en god stund på.Det er kjedelig å ha kjøreforbud og for vår situasjon er det veldig tungvint å ha det slik.Da må jeg kjøre over alt og til en hver tid.Og han må være med.Bare det å ‘svippe’ nedom butikken, eller hente en av barna som kommer med  toget, så må begge ut å kjøre.Og det har pågått i over 3 uker nå og håper den siste testen er helt fin.

Det er bare noen dager siden han var på kontroll hos fastlegen i forbindelse med oppfølging angående fjerning av magesekken m.m Så ble og dette med krampeanfall nevnt.For fastlegen har og mottatt resultatene fra undersøkelsen.De han har tatt er fine.Og fastlegen trodde og at når alle andre undersøkelser og prøver var fine, var nok garantert den siste prøven det og. 

Og da var det klart for EEG.

Den måler hjerneaktiviteten.Han minnes at dette hadde han gjort en gang tidligere da han var gutt.En gang han klatret  høyt i et tre og falt ned.Fikk dengang hjernerystelse og måtte i tillegg sjekke hjerne aktiviteten ved å ta EEG. 

Og mens pappen var på undersøkelse, er jo det fine her at like nedenfor sykehuset ligger ‘favoritt lekeplassen’ til gjengen her.Og der kunne vi være mens vi ventet.

Men siden alle andre var på skolen, var det kun de to minste som fikk glede av en liten tur.

I mens vi var på lekeplassen låg pappen oppå sykehus og tok EEG av hode…

Og på lekeplassen var det full fart.Stor stas å få sitte på fanget til storebror å skli ned…Eller kanskje det var stas for storebror å ha lillesøster på fanget.haha

“…mer fart mamma….mer fart….!!!!”

Heldige lillesøster som har en så flink storebror som skubber fart…!!!

Her var noen Interessante kuler…!!

Og så fikk vi melding av pappen etter over en time at no var han snart ferdig, men før vi hentet han måtte vi se på den kule kulen….Den ‘synger’….

‘Heia,heia…se på meg da….!!!

Lille mor…

Veldig fint her nede  med elven….!!!

Så var undersøkelsen over og vi hentet pappen,så er det bare å vente på svar.Han spurte de på sykehuset om at han kunne få et svar til dagen etter. For om alt ser fint ut, da kunne kjøreforbudet oppheves. For siden vi skulle flytte mange ting utav et hus i helgen, så måtte han helst kjøre bilen,sånn praktisk sett.

Joda de skulle se hva de kunne gjøre, og de skulle purre på et svar.

Og neste morgen kom altså denne meldingen fra fastlegen…Han hadde fått svaret fra sykehuset!

 

Juhu…såååå bra…jippi…Resultatet var helt topp det !!!

Ja  altså,da er alt helt fint og han kan endelig få kjøre igjen.Og så må vi satse og på at dette var kun et engangstilfelle og at det ikke skjer igjen.

Og her jobber vi på spreng fra morgen til kveld med å flytte ting og tang…og det er no vi ser hvor mye ting man har…haha

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’

 

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg