Tid for 1 års kontroll.

Ja da var vi her igjen. Da er det altså helsestasjonen jeg tenker på,og det er en del mnd siden vi var her sist.Men nå var det altså tid igjen for en ny visitt. Og så er det klart den ‘tiden’ da som går veldig fort noen ganger,alt for fort. Men vi får bare henge oss med så godt vi kan.Og det er altså denne minste lille frøkenen som vi har i hus,som skal  på 1 års kontroll. Og helt ærlig synes jeg ikke at det er så veldig lenge siden vi var her på 6 ukers kontroll…eller 3 mnd kontroll,6 mnd….huff,ja det raser av sted,men slik er det no bare. I dag blir det og en visitt innom barnelegen for en sjekk,ellers vekt og mål, vaksine m.m  Og storebror Benjamin er jo klart med og. Han skal jo være med,for å se om han prater med denne helsesøsteren,noe han ikke har helt vært gira på tidligere. Men klart han synes det er stas å få gå på helsestasjonen,og å få være med lillesøster. Her er det så mange leker å leke med,og det liker han veldig godt.

 

Da er de her to klar for en liten tur på helsestasjonen…

Lillemor er klart en blid og fornøyd liten jente,men er samtidig en litt skeptisk frøken til andre folk. Men det er akkurat slik det skal være. Og i den alderen hun er i nå,er det nok mammen som er mest trygg.

på vei inn….

Men div mål må vi igjennom uansett. Vi må jo klart se hvor tung hun har blitt siste måneder og hvor mye hun har vokset.

Hun skjønte ikke helt dette her .

“..hvorfor må jeg sitter her liksom…og bare med bleia på…jaja etterpå måtte den av i tilegg og…ha ha …” nei ikke bare lett for de små…hun nærmer seg snart 10 kg,så hun vokser i allefall…

Det er og mye som har skjedd på de siste måneder som motorikken,prating m.m så det er veldig artig å følge med. Det har virkelig vært en fin tid,et fint år med denne lille jenta og vi har sett en flott utvikling på alle punkter.Men og tiden som hun er i nå,og ikke minst tiden som ligger fremover. Absoluttet privilegium å få følge,og være med på. En fin tid som man ikke får igjen,tiden går så alt for fort og plutselig er de skolebarn.

 

Etterpå så ble det en tur innom barnelegen,for sjekk av hjerte,øyner,ører m.m Hun så litt rart på denne barnelegen,men lån av stetoskopet var no veldig stas i allefall.

Og alt var fint hos denne jenta,frisk og rask på alle måter. Og så ble det en liten visitt inn til helsesøster’n. Der ble det litt lek på gulvet og noen spørsmål om alt gikk bra med denne jenta. jovisst,hun har det bra hun.Hun pratet og smilte til helsesøster’n hun… men så begynte helsesøsteren å blande vaksinen,etterfulgt av to stikk,nei da var ikke noe stas å være her inne lenger….Men det gikk så fint så,og etter trøst av mammen,var jo alt greit igjen. 

og etterpå ble det endelig litt lek ute på venterommet,for vi må alltid vente litt etter vaksine. Og Benjamin fant mange artige kjøretøy og Talitha måtte klart oppi boksene å kikke hva som var der.

Men jovisst,denne jenta liker visst det som ruller og kjører og hun….haha

‘se !!!’ brrrrr…..uummm…

Og etter litt mer lek,så var tiden var inne for å gå,og da var det bare å ta med veska og de to og luffe utav helsestasjonen….

Og tross stikk og mye annet som skjedde på denne plassen,så er hun like smilende og blid for det hun. Men det kan jo klart hende at hun smilte for at vi endelig skulle gå og da…ha ha 

Så da var 1 års kontrollen over for denne gang på denne frøkenen,og samtidig på helsestasjonen var det mange andre mødre på 6 ukers kontroll av sine små beibier,og da sitter man enda igjen og lurer på hvor i all verden ble dette året av. Det er jo ikke sååååå lenge siden hun var så liten,og nå var hun så veldig stor i forhold til de andre liksom.  ha ha

ja ja hver alder har sin sjarm heter det,og det er klart artig når de vokser til og blir større. Alt er i allefall fint med denne tulla,og det er klart alltid bra å høre og se. 

Tenk at dette er et år siden, bare 1 dag gammel… absolutt store forskjeller…!!!

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Hei Anonym: helt ærlig tror jeg hun helsesøstre ikke tenkte så mye på det…hadde kanskje glemt det. Hun sa ingenting i allefall.Men han prata litt med meg,så noe hørte hun i allefall…haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg