En hverdags opplevelse….

Måtte bare komme med et lite innlegg. Og det er om en ny ting gjengen her i huset har kommet på, som de har kjøpt for nye pantepenger de hadde spart på glass.

Her i huset har gjengen alltid vært,og er fortsatt veldig glad i å bygge lego. Lego er og noe tidløst og noe de fleste barn liker godt.Faktisk både store og små barn,og gjerne voksne og kan sette seg ned å bygge med barna. Og det er veldig koselig. Det er mye kreativt en kan gjøre med lego og lek med lego.

Så her er altså gjengen veldig glad i å bygge. Og det har blitt en del mye bygging med lego  i sommer. Dette er og litt i periode. Noen ganger er det togbane, noen ganger lego og noen ganger småbiler og andre biler. Men nå har det altså vært mest lego. 

Så her en dag kommer en av smågutta til meg mens de leket og bygget på lego. 

Han manglet noen deler til en lego. Det var en del som hadde blitt ødelagt for en stund siden. Han lurte på om det gikk å få kjøpt en ny del.Men det er ikke bare lett det nei. Ja og så var det noe flere ting til lego som de trengte m.m

Så sa jeg at skal de ha noe ekstra til legoen,så var det aller beste å leite på finn.no ,og det har jeg sagt flere ganger at der er den beste plassen å se etter ulike ting.

Joda der har de sett og funnet mye ulike ting mange ganger..Så vi gikk innpå finn.no og leitet på lego  her i nærmiljøet. så kom vi over noen som skulle selge en stor eske/papp kasse med myyye variert lego oppi. det var både politistasjon,togstasjon, brannstasjon,sykehus,lekehus,flyplass osv.. og til en billig peng. Ja dette så veldig interessant ut,og dette hadde de veldig lyst på. Her i huset har de en plastboks med lego,men ikke så veldig mye konkrete ting som dette var,brann/politi stasjon, dyrepark, lekehus, sykehus m.m 

Så vi sendte en melding og hørte om det var solgt. Nei det var det ikke og det var bare å komme å hente det samme kvelden. 

Ååå som de gledet seg,de klarte nesten ikke å sove den kvelden for de gledet seg så mye til dagen etter. Då hadde pappen og de største gutta vært å hentet denne esken. Det var noen eldre besteforeldre som solgte legoen og det var av gammel årgang. Men hva gjør vel det. Her var veldig mye fint oppi. Og pappen var noe godt fornøyd han,for den eldre mannen i huset kom fra Bergen,og då ble det ‘bergen preik’ kan du tro…ha ha 

Og så endelig dagen etter og de yngste hadde vært allerede våken i mange timer for de ventet på å få hentet esken som stod i bilen. Så….

 

ååå så spent de var…de hadde gledet seg sååå mye….

ja de var altså super spent…det kriblet i armer og bein…ååå så de gledet seg…. snakk om ‘ julaften’  altså…ha ha 

Og så endelig …lokket på esken kunne åpnes og man kunne se innholdet…wooow…’SE MAMMA !!!’

de gikk omtrent et stort gisp gjennom de…oj,oj

Det skulle vært lyd på bildenen altså…ha ha… men dette måtte jeg bare forevige….Tenk at bare en eske med lego kan være så stort…..ja her var det mye flott lego altså…

nei denne esken måtte de prøve å se mer på altså,så den må de prøve å ta med seg inn…den var tung altså,og full i lego…

Omsider og oppe på rommet kunne endelig esken settes ned og innholdet tømmes ut…oj,oj,oj…så mye gøyt…ja her er det bare å sortere og se hva som er hva altså…

Leah fant utav dyreparken og bygget den på ‘sin egen måte’

Benjamin fant utav toget og bygget en togbane med hengere på,og det gikk t.o.m på batteri,så det gikk rundt og rundt…

Og William har begynt å bygge på et sykehus…

Ja her ble de altså sittende resten av denne dagen og flere dager deretter…ha ha …de bygget og bygget,leket og leket,det ble både flyplass,togstasjon,sykehus,lekehus,dyrehage og andre hus bygget.

Ja dette var faktisk en ganske artig seanse altså. Det var faktisk en hverdagsopplevelse dette. Og tenk at en eske med lego kan gjøre de så spent og glad. ha ha Men så er jo lego gøy da.

Og veldig artig at de fikk så mye fin lego for en liten sum penger,og så var det jo pantepenger de hadde brukt.Så denne legoen ble jo gratis og sånn sett. Ja her fikk de virkelig mye altså for pengene,Så nå har de mye fin lego en stund i allefall.

Kjæmpestas!!!!

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Så herlig! Lego er en hit her i huset også. Du kan lage det uendelig,bare fantasien som setter en stopper.
   Håper kvelden er fin.
   Klem Christina

  2. Jaaa lego er stas Christina: husker og når vi var små at lego var populært.og ikke minst gjenbruk er jo supert.fin helg videre til deg og dine.??

  3. Lego er skikkelig topp.fine bilder av barna og pusekattene også..fikk dere beholde pusene alikavel? Fått ennå en pus, syntes det så ut som en liten kattunge også der på bilde☺ hvordan går det med utsiktene på husfronten?

  4. jaaa lego er alltid stas Anno: ja vi valgte å beholde de to kattene,tross at de skulle vekk,noe de ble ikke så blid for,og flere ganger etter har vi igjen fått klager på de kattene fra barnehagen. Men vi skal flytte nå likevel,for vi må bare vekk,så da flyttet klart kattene med og. Moren til den grå spraglete katten har vi gitt vekk tidligere,i vinter. Men vi beholdt den gamle gode Bamse,den svarte. han har vi hatt i familien i allefall 13 år.så den grå spraglete er altså kattungen som er blitt stor. Og har blitt 1 år og mor til en kattunge. Men den er snart levr.klar. Den grå spraglete var så spesiell at den beholdt vi ifjor.veldig kosete og kjærlig. god lynne på den ja.
   vel hus er det mer enn nok av,utfordringen er det finansielle. men vi jobber på spreng og tar i løpet av kort tid og få dager noen valg. det blir vi nødt til for vekk må vi uansett.og noe må gjøres.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg