Noen fine sommerdager

Da legger vi bak oss noen dager sørover.Der vi og i samme ærend har vært på to visning på to ulike eiendommer/hus,men desverre uten resultat.Men vi må bare leite videre. Siste huset vi så på var bare alt for lite for oss. 

Men det var fine soldager der sør,som og gikk til bading og campingliv. Litt nedtur å dra tilbake uten å funnet noe hus,men vi jakter videre vi. Så her fortsetter vi med å ta en dag om gangen.

Men gjengen her satte iallefall stor pris på å ta en liten tur,og ikke minst få sove noen netter i campingvogna.Det synes de minste var veldig stor stas i alle fall. Litt forandring er klart noe som gjør godt for liten og stor. selv om vi ikke helt kan si enda borte bra,men hjemme best. Her ville ingen ‘hjem’ igjen, ha ha

så nå merken vi at alle er virkelig klar for en forandring på husfronten. Vi er veldig glad og takknemlig for at vi har en campingvogn vi kan bruke.Det er langt i fra noe selvfølge.En trenger heller ikke dra så langt uten at en får en feriefølelse.Det enkle er oftes det beste.

å campe en plass der en kan sykle på turer,bade i sjøen,spise ute,sparke ball…det skal ikke mer til.

 

men fine sol dager ble det daglig bading i sjøen…

jakting på småkrabber og sjøstjerner…

og selv om ikke sjøstjernen Leah fant var så veldig stor,så gir det fine sommerminner…

ved sjøen er det godt å være,her er så stille og fredelig…

og mens barna bader og jakter på ulike sjødyr,så ‘holder’ mammen på med sitt…ha ha ha

like utenfor der campingvogna stod fant vi masse vill bringebær som vi plukket,og de var veldig gode rørte med litt sukker på  ferske brødskiver.

En dag var vi på noen butikker,mat må vi ha,og samtidig svingte vi innom en lekebutikk.Gutta har lenge ønsket seg noe lego.

og her fikk de virkelig hilse på en stor legomann…

og innimellom bading,sykling,tur på lekeplass,fotballspilling m.m gikk tiden og til å bygge lego…det er alltid stas i allefall her i huset.

en annen dag ble det bading ved det store havet,

og når en er på campingtur er det lov å jukse litt … selv om jeg pleier å lage pannekaker,selv på tur,blir det kjøpt noen ganger og…ha ha Her blir de spist uansett.

ved en strand en annen dag fant de forbi stranden en plass der det var mye leire i sjøen…og det var absolutt stas for her ble det leire bad….ha ha 

og gutta startet leire krig…ha ha 

men det som var stas her,var at vi så en kul trebenk,juhu endelig en benk som det er plass til alle rundt bordet…jaja far i huset brukte den som hvilebenk da…de andre hadde ikke tid,de var i sjøen…men da vet vi i allefall at her kan alle sitte om det blir lunch en gang.

det ble mange sykkelturer her og der,og da var sykkelvognen stas å ha,selv lillemor fikk prøve den. Og angående denne sykkel vognen,så kommer det et eget innlegg om den seinere…den har nemlig en egen historie.

‘mamma,se så flink jeg er til å sykle da…’

men en ting er alle enig i,at de har hatt noen fine dager og de har kost seg mye.

så da har de fått med seg noen sommerminner i ‘sekken’ i år også.

og Lillemor er like blid hun hvor enn hun er. Og sånn ser hun ut når storebrødrene skal ‘kle på henne’…ha ha  Ja da blir hun kul.

og på tilbaketuren var det fortsatt sol,og de siste dager så fortsetter varmen,så innimellom husleiting blir det flere badeturer på gjengen her. Og om et par dager skal vi atter igjen på en visning.

 

Følg oss Gjerne på Facebook:’ Huset med de 11 barna’

 

 

 

2 kommentarer
  1. Dere er så flinke med sunne aktiviteter. Det lyser av deres barn, og man kan virkelig se at de har det godt og at de blir fulgt opp 🙂
   Nydelige alle sammen og masse flotte bilder 🙂
   Ønsker dere alle en god dag og masse lykke til med husjakten <3
   Jeg sender dere 13 klemmer her fra Danmark <3

  2. åååå tusen takk for gode ord poesimylife: joda de får mange opplevelser gjengen her,og vi er spontane og kan ta turer både her og der. Vi hopper i bilen og drar. synes det er viktig å utnytte tiden godt når en er sammen og har fri. kjekt å gjøre ting i lag,og ser og at barna setter pris på det. tusen takk for klemmene,skal formidle de videre og mange gode klemmer tilbake til dere i danmark…og ja no håper vi virkelig at et hus dukker opp….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg