Det var helt ok, men….

Igjen har vi settet nesen  mot og lukter litt på et hus. Dette er noe som vi  har sett litt på en liten stund , og no passet det å bare sjekke det litt mer ut.Vi har gått i flere dager å ventet på å få se dette huset og denne plassen.På bilder ser klart alt fint ut, og ofte er det finere i virkeligheten, men det kan og være motsatt. Uansett dette var en eiendom vi synes såg spennende ut.

Her er klart gjengen både store og små veldig spent og, vi har brukt og en tid på forberedelse av denne visningen og evnt omveltningene som hører med om dette blir noe av.

Vi har tidligere avtalt med megler at vi skulle komme.Det har tidligere vært en del interesserte på boligen men ingen har lagt inn noe bud.Grunnen kan være at denne boligen må det på sikt og sånn etterhvert fikses en del ting på.Men det er og noe vi har drøftet tidligere. At å finne en bolig der vi kan bo mens vi evnt pusser opp eller restaurere boligen.Da er ofte boligene billigere og man kan tjene på det om man selger igjen seinere.Det finnes desverre en del ubebodde hus og eiendommer  rundt om og forfaller,og det er jo trist.Boliger har ikke godt av å stå alene, der skal være liv og røre. Denne boligen her vi skal se på står og tom, men det har bodd folk der tidligere.  

Vi troppet opp, fikk avtalt med megler angående nøkler.

og det er rart med slike visniger er at man merker med en gang en tråkker inn på tomten om dette er en plass vi vil eller ønsker å bo.Faktisk er bosted veldig veldig viktig i et hus er ikke bare et hus man skal bo i, der skal tross alt skapes et hjem der, alle skal trives og målet er ikke å flytte med en gang igjen liksom.

 Dette er altså en eiendom som det må gjøres litt med.Huset må males.det må fikses inne og ute.

Men det gjør vi gjerne noe med.Det gjelder å se mulighetene ikke utfordringene. 

Veldig mange og store soverom, med maling her og der kan det bli fint

Stua var ferdig oppusset…koselig med gammel ovn

En dør som går uti hagen

‘ mamma se, her kommer vi uti hagen’

Ja en koselig hage med et stort epletre.en liten låve var der og…

Ca 3 mål tomt, så godt med boltreplass, men alt i hagen må klippes og ryddes….

l hagen var det og ulike bær som ripsbær m.m

‘Ååå mamma de var veldig søte og  gode…’

Mange gamle sjarmerende dører på huset både inne og ute…

Vel dette er et hus som trenger litt omsorg kan en si.Absolutt et stort hus om mye potensiale her. Vi dro derfra og drøftet og drøvtyggere på inntrykkene vi satt igjen med.

Alle var veldig enig iallefall at det var et stort og fint hus. Vel fint å fint. Haha det er absolutt et oppussingsprosjekt.Men det kan bli veldig fint når det er ferdig pusset opp,…absolutt.!!!

Men minuset var rett og slett at eiendommen her ligger langt uti gokk. Det var i allefall det ordet de brukte her. Lang vei  til skole, til butikker og alt. På vei mot huset kjørte og kjørte og kjørte vi…skog og atter skog…og de følte vi aldri kom frem.

Så konklusjonen ble at huset og eiendommen var ok, men det låg rett og slett på feil sted…

Så ingen av barna her ville altså flytte dit. Og det er klart en må ta hensyn til de og i en familie.det blir slitsom i lengden  å kjøre langt.

Men vi fortsetter jakten og tror at vi finner noe mer egnet etterhvert.Det gjelder bare å ikke gi opp.

 

Følg oss Gjerne på Facebook;  ‘Huset med de 11 Barna’

8 kommentarer
  1. Men hvor bor dere nå? Siden du skrev for en stund siden, at dere MÅTTE flytte fra huset dere bor i nå?? Bor dere i campingvogna?

  2. Joda vi prøver videre vi Mimremor:
   Å ha et oppussingsprosjekt
   Går greit og, tross en del jobb. Det viktigste er at det er boelig der underveis, men her var det beliggenheten som var total feil på alle måter.
   Må bare tro noe dukket opp snart no.?

  3. Dette var alt for mye. Vi hadde ikke orket å ta fatt å begynne å pusse opp et slikt hus. Det har forfalt alt for mye. Er nok slett ikke uten grunn at dette ikke er solgt ennå.
   Avstander har også veldig stor betydning. Godt at dere ikke kjøper dette huset.
   Dere må virkelig være ståpåfolk om dere hadde orket å ta fatt på dette. Men det er dere jo 🙂
   Håper at noe som er litt mindre forfalt dukker opp 🙂
   Masse lykke til med husjakten <3

  4. hei på deg poesimylife: litt sent svar,men svar kommer. vel vi er åpen for alt no,både å pusse opp,men klart,gjerne noe ferdig oppusset. Men noen ganger kommer en til et punkt at en er åpen for alt,rett og slett. for når en har det daglige presset på at en må ut,og må flytte herfra,tar vi gjerne noe som kan pusses opp,bare vi kan bo der i mens. bare det å ‘komme’ seg vekk betyr alt. om du skjønner. Og så har pappen her i huset noen kjente som kan være behjelpelig med å pusse opp. så dette huset var stort og romslig og mange muligheter,både ute og inne. og kan bli veldig fint og bra med en del omsorg ja. Men minuset her var den lange avstanden. Og det var det resten av gjengen her synes hadde vært veldig slitsom i lengden.
   så da jakter vi videre vi da. og vi tror at noe må åpne seg snart.

  5. hei du Anonym: beklager seint svar,men slik er det å være på en liten tur. vi bor enda der vi har bodd,og ja vi skulle vært ute 1.mai,og har et daglig press på at vi er på overtid,at vi skulle vært ute for lenge siden.og at vi skal i utgangspunktet ikke bo her- og at styret m.m er irritert no at vi ikke reagerer. men de vet vi jakter og jakter på bolig,og både vi og de forventer virkelig at noe skjer no.men vi har vært på en tur med campingvogna no for å se på to hus/eiendommer,men desverre uten resultat. så vi jakter videre og det må bare åpne seg no med et hus.

  6. tusen takk Victoria Skjortnes: ja vi håper husjakten tar slutt snart,tror alle er lei no,både eiere og leiere…ha ha joda huset var ok det,en del å gjøre,men mye potensiale. Minuset var dette med avstanden.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg