Det ble både bursdag og Tur…

Da har vi forbi gått enda et bursdags barn i hus,og det er Emilie Linnea som ble 12 år 14.juli.

Hipp Hipp Hurra for vår snille og skjønne Emilie. ♡

Jeg husker godt vi var veldig spent for 12 år siden da vi hadde 10 års bryllups dag og vi hadde da bare 5 barn og altså nr 6 var rett rundt hjørnet.Og vi lurte veldig på om 6.mann ville komme på selve 10 års bryllupsdagen,at vi ville få en så fin gave,eller om hun kanskje kom dagen etter. Vel allerede på kvelden begynte jeg å kjenne litt at noe var på gang,og neste dag var hun allerede i våres armen. Så da ble det ikke på samme dag,men det var litt av en gave vi fikk likevell den dagen. Og i de her 12 årene som har gått,og vi har enda fått 5 barn etter henne,så er fortsatt Emilie en flott gave som kom til oss. Emilie er en snill og grei  jente.Hun er stort sett alltid blid,og ikke minst veldig morsom mange ganger.Hun er veldig flink og godt likt av de 5 andre småsøskene sine,men og veldig god venn og kompis av de 5 store søskene. 

Så hipp hurra og gratulere så hjertelig med dagen din i dag Emilie Linnea.♡ Vi er veldig glad i deg,ingen er som akkuratt du.

Men så skrev jeg her i forrige innlegg at vi holdt på å pakke litt,for vi hadde planer om en liten tur med campingvognen,da skal vi og samtidig se på noe. Altså i utgangspunktet har vi,eller hadde vi ikke noe planer om noe tur eller ferie i år. Grunnen er at vi må bare jobbe på, og konsentrerer oss fullt ut med med å skaffe oss et annet sted å bo. For i løpet av sommeren må vi ut. Derfor har vi måttet bare tatt en dag om gangen og sett hva den dagen bringer. Vi har ikke planlagt noe annet enn flytting. 

Og det har klart gjengen her forstått,og de har skjønt at vi kan ikke dra noen plass før noe konkret hus er i boks. derfor har vi tatt noen småturer rundt om her når det har vært fint vær og de har fått bade m.m 

Likevel ble vi alle litt lei oss,og litt trist da når vi igjen fikk et flott og fantastisk tilbud. Noe vi aldri hadde tenkt på eller forventet en gang til på nytt.

Altså de som kan huske i fjor på denne tid,så fikk vi et alldeles overraskende tilbud fra en som ikke verken kjenner oss eller vet hvem vi er,men bare hørt/lest om oss.At vi kunne få låne et av feriehusene/hyttene de hadde til utleie i Strømstad sverige. Og det helt gratis. De fikk både bade på en flott badestrand,finne glassmaneter ved havet og ikke minst hele gjengen låne båten og mye mer. Ja det var en kjæmpe flott uke. på saltøgarden. Og tro det eller ei,så fikk vi igjen tilbudet for vel en uke siden om vi igjen hadde lyst å komme over å låne dette ferie huset helt gratis i en uke. ÅÅÅ gjett om gjengen her hadde lyst. Men desverre, vi måtte bare takke nei og det er pga situasjonen vi er i no. Det var bare veldig dumt at det kresjet samtidig.Vi kan bare ikke kan dra noen steder,før vi har funnet en bolig. Sånn er det bare.

Joda eier forstod dette,og ville huske på oss en annen gang. Og det er vi svært glad for. Da vil vi en gang få det tilbudet igjen.Det er klart en fin trøst. 

Men så har vi altså igjen sett noe da,noe som har stått en stund,men som vi veldig gjerne ønsker å sjekke mer ut. Så derfor tar vi samtidig en liten tur med campingvognen,siden det er samme vei. Så da får vi noen dager og slår samtidig to fluer i en smekk. Så da får vi bare se hva som skjer de neste dager,men at det er snakk om et hus,jepp det er det. 

Men at vi tok en liten tur samtidig som vi skal sjekke ut et hus, ble gjengen her i allefall veldig glad for.

Og de har gjort vogna klar for en tur.Gutta har hatt  virkelig ‘vedlikehold og service’ på vogna , vasket og skrubbet den i dagevis.Så de er klar for en liten tur.

Veldig greit med flinke gutter som fikser og ordner altså.

Og så omsider etter å ha pakket både i bil og campingvogn, så drar vi i vei retning sør.

~ Blidfis~ 

Og så etter noen timers kjøring og en del kø pga en trafikk ulykke så kom vi frem der vi var i fjor.

Campingvogna parkert og da må vi feire Emilie litt…

Og mens vi lager til litt mat,kake og is, henter Gutta vann

Og siden vi er på vift og har bursdagsbarn i dag ble det litt juks angående kake  denne gang….haha

Enkelt og greit kjøpt brownies…

Men denne typen  er bare vanvittig god og vi hadde masse is og bringebær til, så det var like bra som hjemmelaget…haha

Vi har lovet å ta igjen en bedre feiring en annen gang da,for siden vi er vekke på tur,så ble det bare i all enkelhet dette.

Lys hadde vi ikke med, men 12 fyrstikker derimot…haha…det funket fint det altså…

Joda det ble altså en liten feiring av Emilie med kake,is og bringebær.Og i tillegg fikk hun to fine gavekort, og det var hun veldig fornøyd med ,og et av gavekortene var en opplevelse i.Hun var i allefall fornøyd og det er klart det viktigste!!!

Hipp hurra for Emilie…!!

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ”Huset med de 11 Barna’

 

 

8 kommentarer
  1. Så spennende Esther,følger med dere og tenker på dere og håper det ordner seg snart!! Lykke til og kos dere på tur! Toveklem 😊

  2. Emilie hilser og sier Tusen takk.Mari Jervell S. Bergh:
   Og tusen takk for gode ord.Alltid godt å ta en tur.og det med hus blir absolutt spennende…vi får se hva som skjer.fortsatt fin sommer til deg og dine…?

  3. Tusen tusen takk snille deg Tove Anonym: ja vi er og veldig spent på hva som skjer.Takk for at du henger med oss…Haha setter virkelig pris på det.ja håper og det ordner seg snart. Vi må bare tro det.
   Vel vi tar en dag om gangen best slik…fortsatt fin sommer til deg og dine.klem herfra og

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg