En dag gjengen her inntok en ny badeplass.

Her skinner solen om dagene,og neste dag og dagen før er likeså. Og vi jakter fortsatt på bolig,sånn at det er poengtert. Men sånn litt innimellom jakten så tar vi noen småturer rundt om,så barna her kan få ta en dukkert i varmen.Og ikke minst hunden da.Det er veldig mange fine badesteder rundt om her, og vi er klart veldig åpne for å sjekke ut nye steder. 

Her en dag når størstejenta var ferdig på jobb, og hun jobber i Bærum nå i sommer,det er utenfor Oslo. Så ville hun møte oss. Hun hadde og noe hun skulle levere oss,men det kommer i et annet innlegg. men hun var absolutt og veldig åpen for et bad,etter en klam dagvakt på avdelingen hun jobber på,så er det forfriskende.Så vi leitet litt på google etter ‘badeplasser i Asker og Bærum og fant et fint sted ikke så langt derfra,i Asker da.Ja hva skulle vi gjort uten google noen gang altså.ha ha 

 Å joda der var det et fint badested,stor gresslette og en lang sandstrand,brygge,fine toalett,garderobe,strandvolleyball og t.o.m stupebrett som vi såg. Og alt det der er noe gjengen her liker godt.

Så vi la i vei,hentet størstejenta på toget underveis og vi fant frem til denne fine plassen. Og ingen ble skuffet her nei.

Veien ned,og der skimter vi badeplassen. Til venstre er det gresslette og badestrand og lenger der ute er det stupebrett.

her var og mange gås,de er jo så koselige.Tamme var de og. Her ser vi uti oslofjorden

Selv om det er en del folk som bader rundt om over alt på dette stedet,så var det likevel god plass. ikke minst for en gjeng som vi.ha ha

Under noen trær,litt skygge og litt sol,så satte vi oss. Vi hadde ikke spist middag denne dagen,så den tok vi med oss. Det er jo ingenting som smaker bedre enn mat ute i det fri,og her i huset får alle så god matlyst av å bade.Vi stoppet underveis i Asker på en utenlandsbutikk og kjøpte noe rimelig frukt og grønt. De hadde og noen veldig gode nanbrød som var bakeribaket,supermyke og ferske,og da var middagen sikret.Og hun som kom fra jobb hadde heller ikke spist så det passet helt fint.

Det ble kylling skåret i strimler,salat og div grønsaker,dressing rullet inni div.nanbrød,veldig,veldig godt og super badestrand mat…og frukt er alltid godt og sundt å ha med til etterpå. (jaja kjeks og chips er og noe som er poulært her da…..)

Men Klart det vekker litt oppsikt når 13 personer kommer gående og alle setter seg på en og samme plass her på badeområdet.Så noen ganger får vi mange rare blikk,altså det er jo ikke rart det da. Men egentlig startet det allerede oppe på parkeringsplassen, der 13 personer ‘veller’ seg utav minibussen.Det tar aldri slutt liksom,og baderinger,badetøy,hånduker,’gildekassen’ med bilene til gutta,en håv,vogn,matposer,strandveske,tepper osv og tilslutt kommer hunden.

hm… har vi husket alt nå da? Jaja er noe glemt er det bare å rusle oppigjen på parkeringsplassen.

Vi har alltid 2-3 store tepper med så vi kan sitte på,og ikke minst der lillemor kan ligger å ruller og kryper. Og så er det alle skoene da som står ‘linet’ opp ved siden av teppene…12 par,lillemor har ikke sko enda,men det vil vel komme etterhvert…ha ha og ikke  minst en  stabel med 11-12 hånduker.

skoene står ‘leinet’ opp…hm..ser et par ikke er her…det hender altså at noen setter skoene sine nede ved vannkanten og…ja ja  mulig det har skjedd denne gangen.

For oss er klart dette helt normalt.Dette er ikke noe mer styr enn de  som har med seg 2-3 barn. Men egentlig så må vi klart bare skjønne at de som sitter bortenfor,foran,bak og enda litt lenger borte,eller lenger bak, ser litt sånn ekstra på oss. Joda de må jo bare se,og det er jo det som er så artig på badestrender at folk sitter å ser på alt og alle. Og veldig mange kikker og kikker,og det er klart supert med solbriller,for bakom solbrillene de har på nesen,så er de liksom litt sånn skjermet da… ha ha  Og det er jo klart det som og gjør tiden på badestrender mer interessant.

 Men det gjør ikke jeg altså Jeg har ikke tid til det liksom,for når vi er på nye steder skal det utforskes.Da tar jeg kamera med og skal knipse litt her og der. Så dukker noen av barna opp og sier ‘hei mamma,se på meg’..og de hopper uti,og en annen kommer og sier det samme. og noen roper langt der ute,

‘mamma,mamma seeeee!!! ‘ og der hopper den ene ungen,etterfølgt av 4 søsken til utenfor stupet. hm…er det ikke pappen da som er på vei utfor stupe brettet og innimellom et par  unger….? joda det er det,og der hoppet han…..

Skjelettet kaller guttene faren sin her…han er tynn og er et beinrangel,så de mener han passer til den tittelen.Men så ser han litt avmagret ut og da, og spesielt når han går med 15 åringen sin badebukse.Men det er bare den som passer. Men en dukkert må han ta likeve,det er godt å kjøle seg ned i varmen. Han ble nemlig litt skuffet nylig over å ha gått ned noen kg,så han jobber med å komme seg opp igjen.Men tynn er han,bein stikker ut over alt.Så det er ikke rart gutta kaller han skjelettet. Men at han skulle bruke samme str. som 15 åringen her, det hadde ingen trodd. 

 

No skal Leah og håven sjekke ut om det finnes noen krabber i sjøen som kan fanges

og så kom de koselige gås’ene inn da….

de er jo fine da…og den lille er en gåsunge som begynner å bli stor…

og så måtte klart Lillemor sjekket temperaturen i vannet…hm.hm ..tror nok hun synes det var litt i det kaldeste laget. Tror noen sa at det var rundt 24-25 grader i sjøen.

på sandstranden er det alltid stas å grave,lage tunneler og veier …

det var og en flåte med stupebrett der,som gjengen her flittig brukte…

like ved der vi satt, gikk det en liten bro over der, og den var fin for de små å gå under å vasse…

var flere fine plasser der…

og selv om det ikke ble det store badet på denne lille jenta var hun like blid for det hun…

litt blomster var det og å finne der…

men klokken går selv på slike fine steder,og det var tid for å sette nesen hjemover. Men en ny plass er altså funnet,og flere ville tilbake her en annen gang.  

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg