Da lever vi igjen i spenning !!!

Ja no har vi gått i lang tid og vært veldig,veldig spent. Vi har tellet på timer og dager. Endelig kommer dagen for atter en ny visning.En ny visning på et annet hus som vi har sett en stund. Ja vi begynner faktisk å bli god på visning sånn etterhvert no  ha ha . Og vi har sett på mange,hundrevis av eiendommer og boliger. Men det har bare vært noen få som har vært aktuelle å gå å se på av alle de hundrevis.Og etter press,ja positivt da,fra skole og rektor som absolutt vil beholde skolebarna på skolen,så har søket vårt vært mest konsentrert i fylket her. Og ikke hvilken som helst bolig er egnet for oss,så det har tatt tid og det har gått mange timer med boligjakt og hus leiting. Men så kom omsider denne eiendommen som vi visste ville komme for salg, ut på marked. Og gjett om dette var en attraktiv eiendom. Jeg ringte her tidligere nemlig til megler på eiendommen for å høre litt angående boligen. Og da sa hun at dette er en eiendom som er veldig populær og etterspurt. Virkelig en perle,så veldig mange hadde allerede tatt kontakt for interesse.Så hun visste det ville bli mange på visning. Stedet ligger landlig til,og har fint område og flott utsikt.Og det er nok det som gjør stedet til en perle. Huset derimot er det en del å gjøre med,og det må oppgraderes i de fleste rom. Så det er ikke det som i utgangspunkt en ‘perle’ for folk,men selve stedet og beliggenheten. Altså for vår del har vi ikke sett på denne eiendommen i utgangspunktet som en perle. Vi har sett etter det praktiske angående antall rom og størrelse,men og beliggenhet.Og ikke minst at det lå i dette fylket og at det er landlig og mulighet for å ha dyr m.m  Og at det må gjøres en del her og der så gjør det ingenting og det er noe som må bare tas etterhvert.Vi er ikke kravstor på det området.

Den andre eiendommen som vi har sett på no før sommeren som har lagt lenge til salgs,ble desverre solgt her forrige måned.Og det var klart dumt,men vi gir ikke opp av den grunn,vi leiter videre vi og da kom altså ‘denne’ for salg. Og den var det visning på no i helgen. 

Det er nok mange der ‘ute’ som begynner å bli virkelig lei alt dette med hus og boligjakt,flytting m.m og da sier vi ligeså. Vi er virkelig ,og da mener vi virkelig lei vi og. En dag her vurderte vi rett og slett i de her ferie tider å ta ferie fra hele flyttinga og bolig jakten…..ha ha ha  

Nei det er nok ikke så enkelt,flytte skal vi uansett. Så det er bare å ‘kjøre’ på til vi får gjennomslag. Og før eller seinere MÅ det bare lykkes. !!! det er vi 100 % sikker på. Og siden det i ny og ne tas opp her, er og  fordi dette er noe som er en del av vår hverdagsliv no. Men det er ikke langvarig,selv om det har tatt tid,så vi ser på  at for hver dag som går,så er vi og  en dag nærmere målet.

Og en dag så treffer vi blink.Det er vi helt sikker på.

 I allefall gjengen her var og like gira på denne visningen på eiendommen som vi var. Grunnen var klart først av alt,de slipper bytte skole.Men og at det er landlig,ligger for seg selv,romslig plass ute og inne og man kan ha dyr m.m 

Leah har virkelig hatt nedtelling til den dagen hun endelig kan få kaniner. For det er noe vi har hatt i veldig mange år tidligere. Og jentene spesielt ønsker det igjen denne gangen og.Ellers er vi skikkelig gira no altså på å komme oss videre,og sommertiden ,er virkelig en fin tid å få flyttet på. 

 

Det var veldig mye folk på visning,absolutt ingen bombe,mange var interessert og det var vi og. Så vi troppet opp mannsterke som vanlig og dette stedet var sååå mye finere i virkeligheten,enn det bildet har viset. 

før vi tok runden både ute og inni huset,så hørte vi noen nabo kuer,og de måtte selvfølgelig Leah og Benjamin se på…

‘ååå, mamma se, kuene….!!!’

så kikket vi rundt på tunet,ved siden,foran og bak huset…og der…

‘mamma,mamma SEEE!!!! og bak huset stod to fine hester….ååå de var fine…

Og en del beite mark rundt her tilhører eiendommen,så det er et fint sted å ha dyr her

I hagen stod det og et lite rødt hus, det var et ønske Leah hadde hatt, for hun ville ha et ‘dukkehus’ i hagen.

så gikk vi inni huset,et koselig hus med to stuer,kjøkken,og soverommene oppe.Det en må regne med,er litt oppussing,men her kan det absolutt bli veldig fint bare man er litt kreativ.

skikkelig koselige stuevinduer med utsikt,her nedenfor huset er det og en del mark som hører til tomten.(ned til trærne)

en veldig koselig gang som går ut i hagen…

og så gikk vi opp,det var to trapper opp på loftet,der var det flere soverom,nok til oss i allefall,og mulighet for å slå ned en vegg,så en kan på en koselig tv-stue. Ellers var det bad oppe.

og en koselig altan utifra gangen. Der en kunne se ned på hagen.

oppe i gangen…

her er mange soverom og bad,og stort oppbevaringsrom…Litt må en regne med å gjøre. b.l.a å skifte ut dette golv belegget med et annet tregolv.

‘mamma,sier Emilie og peker inn på et av rommene. Det rommet vil jeg ha om vi får dette huset…’

så tok vi turen ut igjen,og ute på tunet står en koselig låve.Inni låven er det to-tre staller som hestene som gikk ute pleier å stå i. Men klart andre dyr var det og plass til.

koselig låvevinduer.

og bak låven så Benjamin noe ‘stort’- en traktor…

skikkelig gammel traktor,men den virker visst. 

og det var en koselig hage med epletrær og andre busker m.m.  og en kan se så vidt det røde ‘dukke huset’ mellom trærne.

Da hadde vi omsider sett alle steder,ute og inne. Og det hadde klart alle andre folk gjort og.Det var som sagt veldig mange interesserte,og flere av de hadde skrevet seg på bud listen. Nesten oppi 9-10.Så her skjønner en fort folks interesse. Men så lenge man er med på ‘rund dansen’ så lenger er det håp og. 

uansett alle her i vår familie likte veldig godt alt de såg. Dette var absolutt en plass alle kunne tenke seg å flytte til. Og Leah sa flere ganger. ” her vil jeg bo…!!!  og “jammen mamma dette er jo huset vi skal kjøpe og bo i…”   og alle de andre var helt enig. Hun tenkte overhode ikke på noen av de andre som var der på visning. . ha ha 

Så da får vi se hva morgen dagen bringer,for i løpet av dagen vil huset bli solgt uansett. For så  mange andre potensielle kjøpere var det der. Og klart megler oppfordret alle interesserte til å henge seg på,og vi var intet unntak. Vi er jo og interessert.  Så vi hang oss på vi og. Så dette neste døgn får vi bare leve i spenning. 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’ 

20 kommentarer

Siste innlegg