En fin tur som gav de mersmak !!!

Da er det over en uke siden de 4 reisende barna her i huset kommet tilbake til Norge,med mange fine opplevelser og minner i kofferten. De har vært 1 uke i Bulgaria og det var virkelig en fin opplevelse for de. Dette gav altså mersmak,og de ville jo klart reise tilbake igjen en annen gang,eller gjerne reise å oppleve et annet sted. Og klart de andre barna her hjemme hadde og veldig lyst å dra dit etter å sett på bilder,hørt historier og opplevelser de andre hadde fått være med på. Men ingen misunnelse her i gården altså,for de vet at før eller seinere en gang, så få de nok muligheten til å dra på en slik tur også. 

Å jadu det ble mye snakk i ‘munnen’ når de skulle fortelle oss andre om alt de har sett og fått være med på. det var virkelig stort. Og det var akkurat slik vi håpet at denne turen skulle være. En opplevelse,og det var det også. Og da er vi alle fornøyd. Så her kommer noen bilder fra noe av det de har fått sett,opplevet og gjort. 

og de som var på tur er veldig glad for at noen bilder er foreviget,for da kan de mimmre,og vi andre her kan få se hva de var med på. 

det var et fint og varmt vær der ned,og dagene ble tilbragt i vann,men viktig med litt avslapping innimellom og. Solkrem er viktig å smøre seg med.

De har vært en uke på et veldig populært familie sted som heter Flamingo. Og her er omtrent det store badelandet,og 6 ulike basseng å boltre seg i. De bodde på et hotell og spiste frokost på nabohotellet som var 5 stjernes. Og dette var inkludert i turen. Og på den frokosten var visst alt man kan tenke seg til frokost samlet på et sted. allslags typer pålegger,salater,brød,gryn,frukt og grønt osv og kake og dessert bord, varmretter,egg,kjøtt m.m og dette skal inntas på morgenen. Vel ikke alle har så god matlyst om morgenen,men likevel noe måtte de jo prøve å få ned. Så de ble visst noen dager en lengre frokost kan en si…

veldig greit med et lokalt kart over området de var i. Hver dag sjekket de ut nye steder å se og oppleve. 

på dagtid brukte de mesteparten av tiden opp ved de 6 ulike bassengene,men på ettermiddagene tok de turen til sandstranden og havet. Her var mange fine badesteder,men og noen lekeapparater å være på.

flere ganger for dagen fikk de og hilse på ‘Lollo og Bernie’- de gikk rundt for å hilse på barn og var gjerne åpen for en klem. 

siden det var varme og solfylte dager var en is om dagen nedkjølende. Og her nede hadde de mange andre iser å velge i enn i Norge.

mot kveldstid ble det alltid en tur ut for å se på ‘bylivet’ Og det var alltid noe å se på og oppleve.

men en kveld fant store jenta  Caroline på noe…hun hadde planer om å ta en tur på besøk hos ‘småfiskene’…vel herfra sier jeg bare …uææææææ…. ha ha ha

men de andre her synes visst det var veldig morsomt …det kjilte i allefall. 

men kvelden før de skulle dra hjem,så måtte de her jentene ha noe med seg hjem,og det var klart fine søte hårfletter i håret. så begge fikk to fletter hver,og det var de veldig fornøyd med.Men de var absolutt fine. 

men en slik uke tar alltid slutt,det er jo det som er kjedelig med turer til utlandet,vel gjelder vel alle turer. ha ha   Men de har iallefall fått sett og opplevet mye kjekt,fått bade i timesvis,leket og hatt det morro sammen med storesøster og hverandre.

og så var det tid for å sette nesen mot flyplassen og hjemover mot Norge. Og her hjemme gledet de seg,for de visste de hadde kjøpt med to baderinger og noe gotteri. 

så tusen takk store søster Caroline for at du ville reise med noen av søskene dine. De hadde hatt en veldig fin og opplevelse rik tur .

‘Norway here we come’

 

 

Følg oss gjerne på Facebook ; ‘Huset med de 11 barna’

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg