Endelig ble det en opplevelse tur

Ja her har 4 barn hatt nedtelling i flere uker allerede. Og endelig skal 3 av de yngre barna få reise en tur med storesøster. Dette er en reise med samling av bursdagsopplevelser og storesøster Caroline var ikke vanskelig å spørre her tidligere om hun ville reise med følge av tre yngre søsken. I utgangspunktet skulle det bare være en ‘jentetur’- for det var de som fikk en reise som en opplevelse. Men så ‘hoppet’ en lillebror på jenteturen. Og det var Aron på 8 år.Han hadde sååååååå lyst å reise med de jentene,og når  de sa at det kunne han få,ja da ble det en opplevelse tur på denne gutten og i bursdagsgave.Egentlig så sa storesøster at flere søsken kunne godt være med og. Men vi fant ut at det er alltid litt vanskeligere å bestille tur om man er så mye flere enn 4 pers. Og klart her vil jo alle være med sånn sett, men no ble det de her 4 barna denne gang. Så blir det nok en tur på de andre her og etterhvert. 

 

Da er Miriam,Emilie og Aron reise klar,koffertene er pakket,og no venter de bare på at storesøster skal komme med toget fra Oslo. I kveld må de legge seg tidlig,de skal opp midt på natten ellers rekker de ikke å komme tidsnok til Gardemoen for å rekke flyet.

Ja denne reise dagen kunne de knapt vente kom. Men så endelig kom den. Vi har brukt en del tid på å finne reisemål,og tiden skulle og passe inn med storesøsters timeplan. Og den har vært ganske full dette andret året på sykepleier linjen.

Men så en gang hun var hjemom og satt å kikket igjen på reisemål,så dukket plutselig opp denne fine plassen,et utrolig familievennlig sted,et badeland uten like…rett og slett.

her vil de nok få det fint. Flott hotell,mye aktiviteter for barn,fine rom og med tilgang til 6 ulike basseng….

Dette stedet heter Flamingo og ligger i Albena i Bugaria. Et veldig populært reisemål for familier med barn. 

De måtte altså opp klokken 03.00 om natten,for de måtte rekke flytoget til Gardemoen. Og der måtte de møtte de to timer før,for flyet skulle gå klokken 07.00

Og så endelig klokken 07.00 satt de ombord i flyet klar til å lette i luften. Gjett om de var spent,Aron hadde aldri tatt fly før,og siste Emilie tok fly var hun 11 mnd gammel,så det husker ikke hun. Og Miriam var 6 år,og husker heller ikke så veldig mye,så det er noen år siden det no ja.

Aron synes det var veldig spennende å kjøre fly,men når man blir sittende i flere timer i dette flysetet,måtte han kommentere at det var ‘litt’ kjedelig å kjøre fly og’…ha ha  Men dette visste jo vi på forhånd,så jeg ba de pakke med i sekkene sine både lesestoff,bøker,tegnesaker,m.m og det fikk han bruk for no ja. Og da gikk klart tiden så mye fortere.

Altså når de her barna måtte stå opp klokken 03.00 om natten,og det er jo langt i fra noe normal tid å våkne på, så de fikk beskjed før de dro at de måtte prøve å få sove litt på flyet. Men det hadde de altså ikke gjort…….men noen barn som satt  bak hadde skriket så mye hele veien at de ikke fikk sove. jaja …da ble det i alle fall noen trøtte…eller skal vel heller kalle de overtrøtte barn…ha ha 

men så endelig og omsider kom de frem,og flyet landet trygt på jorden igjen,så skulle de ta bussen fra flyplassen og til hotellet de skulle bo på. Og her gikk det ikke mange minutter før de sluknet…ha ha

jaja da fikk de i allefall en liten halvtime søvn da.

Men så omsider ankommer de til stedet de skal være en hel uke.Absolutt en flott plass.

Et fint rom med balkong…

men før de tenker på  å bade,eller å utforske området litt mer,så har de alle blitt sulten etter turen. (selv om de hadde niste med seg,men den var spist opp på flyet..)

Så da ble det valgt pizza, mat er jo veldig billig der nede. Og han som jobbet der på Restauranten snakket norsk for han hadde visst bodd i Norge i mange år, og hadde t.o.m jobbet på Peppes pizza i Drammen. Så det var jo artig,og han synes klart det var stas å få besøk derfra og.

og etter litt mat og innsjekking på hotellet,ble bassengene sjekket ut og prøvd….

Seinere på ettermiddagen hadde de tatt turen ned på stranden,den lå rett ved der,og sett hvordan det såg ut der.

men de hadde ikke planer om å bade der den kvelden,men heller gå ned igjen dagen etter. Men så skulle de jo’ bare ‘ kjenne på vannet da. Er det kaldt eller er det varmt i sjøen….?

Det var tydligvis fin temperatur i sjøen …. resultatet var altså dette…..det ble visst litt bading likevel. …med klær.?..neida klær er no ingen hindring vel…ha ha ha 🙂

vel…da får vi bare ønske de fortsatt en fin og god tur,så vil vi nok etterhvert få flere bilder servert hvordan de har det der nede. Vi her hjemme i Norge har i allefall skjønt det slik at de koser seg max.( tenk,de andre må jo på skolen….ha ha )

Og det er jo ingenting som er bedre enn at de har det bra. 

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på facebook

2 kommentarer
  1. ja absolutt Bjørg: alltis stas å komme seg vekk litt. Og de hadde gledet seg lenge til denne turen her ja. og veldig kjekt at det ble en tur og. ha en fin helg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg