Han har hatt nedtelling…

Endelig kom dagen da en ventende gutt her i huset hadde bursdag. I mange dager og uker har William gått og hatt nedtelling til han skulle bli 10 år. Og det beste av alt med den dagen var at då skulle han til og med ha fri fra skolen. Flere klasser på skolen hadde og fri denne dagen,for det skulle være eksamen på skolen for 10.klasse og da skulle det være stille. Og endelig kom denne dagen,endelig hadde han bursdag. og klart det var stas å bli 10 år…det er jo liksom noe stort det…man er feridg med ‘enerne’…og går over på ‘tierne’…ha ha  Men klart det å få bestemme både hva vi skal ha til middag,hvilken kake han får velge, er klart stas, men det største var nok det  å få vite hva opplevelsen er. Og her blir det opplevelser for barna dette året også. Og som alltid så er og søskena like spent på denne opplevelsen,for noen ganger får de og være med på den.Og det er noe alle setter pris på.

Men det å ha fri skolen på bursdagen midt i uken var absolutt en gode. Og no var og storesøster kommet en tur,for hun er ferdig på sykepleierskolen for sommeren,og skal snart begynne med sommerjobb. Og William synes det var kjekt hun kom når han hadde bursdag.Det er ikke så ofte hun kan det. 

 

Så hipp hurra for William Leander vår…tenk at du allerede har blitt 10 år,det er helt utrolig…Du er en snill og god gutt som vi alle er veldig glad i. Mange gode klemmer fra hele gjengen her.

Og klart vi må ha kake når vi har bursdags barn. Og William fikk velge hva han ville ha,og igjen valgte han,som mange andre har gjort før her,oreokaken,så da ble det jo det….

og den  oreokaken,den er altså like populær her i huset…

William er en grei og blid 10 åring,og selv om han kan finne på noen sprell innimellom,så er det slikt som hører med barn…

han elsker å sykle og være ute,og no om dagene når været er så fint,så er gjengen her mye ute. Og alle sykler …

og like oppi her har en bonde satt ut sauene sine på beite, og det synes alle her er så koselig,for da kan vi gå å hilse på de innimellom. jaja de sykler klart dit da…er jo så stas å sykle.

det er mange sauer og lam som går her,de er så fine.og de kommer gjerne bort og hilser på.

Ellers valgte William en popcornkake,den er og en favoritt,men  ellers ble det en marengsrull med krem og jordbær/bringebær i…mmm den er veldig enkel og god.

Da gleder William seg til opplevelsen han fikk,og den kommer vi snart tilbake til,for det var akkurat en slik opplevelse som han hadde ønsket seg. 

Men ellers fikk han noen småting. En klokke m.m og ellers denne morsomme kjærligheten . Han ville så gjerne at jeg skulle ta bilde av den morsomme kjærligheten han fikk…den synes han var skikkelig kul…ha ha 

her skal vi  forbereder oss til noen avslutninger som kommer no på rekke og rad fremover. Og en er allerede i ettermiddag,og det er noe de gleder seg til her.Og ikke minst når søsken kan få være med.

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg