En liten oppdatering.

 

Bare en liten oppdatering på husfronten.

Altså vi har i lengre tid leitet og leitet etter hus. Og vi har hele tiden hatt et ønske om å finne et småbruk,der vi kan ha ulike dyr m.m og der vi kan drive noe utifra.Det vil da skape en arbeidsplass,men og være et tilbud ut til ulike mennesker og grupper i samfunnet. Så det er liksom en vinn-vinn sak det der. Det er mange ulike ting vi har lyst å gjøre,ulike ting man har i hjertet,brenner for og drømmer om.og igjen,ikke for vår del,men ut til andre mennesker. Og som en eldre dame sa en gang til oss. "Gi aldri slipp på drømmen.Gi aldri opp troen,og gi aldri opp håpet." Og det er nettopp det vi ikke har. Vi gir ikke opp,det er alt for dyrebart å gi opp. Det er så mye man kan vinne.

Gi aldri opp håpet, troen og drømmen…!!!

 

Så vi har lenge sett etter et småbruk.og det har vi sagt før.Og det har ikke vært så mange småbruk som har det vi har 'sett' etter. Det er ulike ting som 'stort nok hus',det hjelper lite å finne et hus med 3 soverom. Det er bare for lite for oss. Og så må småbruket ha en låve,uthus o.l  og ikke minst nok beiteplass der dyr kan gå m.m Og det har vært mange fine småbruk liggende ute på finn.no,men av de som har lagt der,så har det enten vært for lite hus,ellers så er huset bra,men alt det andre mangler. Ikke så godt å ha dyr i en garasje eller et lite uthus.Men ikke minst så legger vi bak oss en årstiden for hussalg som en laber tid. Men no når det våres er det mange flotte eiendommer ute på nett til salgs. 

Men som jeg skrev her tidliger,så har vi igjen sett på en eiendom som vi altså for ca 9 mnd siden såg første gang.Da var vi og på visning der. Den eiendommen låg litt langt vekke fra skolen,så derfor 'slo' vi den fra oss. Og det er siden vi hadde ikke så lyst å bytte skole for skole barna. De ønsket heller ikke de. Uansett så fikk ikke eier solgt den eiendommen,det var ingen som la inn bud,og ingen var sånn veldig interessert. Så den har vært vekke fra nettet no i vinter.Men no når det våres igjen, ble den lagt ut igjen for salg. Da vi såg den igjen,så har vi tenkt mer og mer på at dette er liksom den eiendommen som har alt vi ønsker. Ikke minst den har et stort hus,mange soverom,stort uteområde,altså boltreplass for både barn og dyr,den har både låve og uthus m.m  ikke minst man får mange ting som følger med. I våres øyne er den helt perfekt. Den er absolutt egnet for oss som er så mange i familien. Og jeg husker eier sa den gang vi var på visning at no bodde bare han og konen igjen på denne eiendommen,de var blitt pensjonister og ingen av deres to voksne barn ønsket å ta over eller bo der.Så de trengte rett og slett ikke denne eiendommen lenger.Det var alt for stort for bare to personer. Og det er jo bare slik det er det.

Vel den er absolutt egnet  for oss,vi trenger et slikt stort hus, og den passer utmerket for oss. 

Og alle i familien her har lyst å kjøpe denne eiendommen,både store og små. Allerede den gangen vi såg på den første gang,sa barna her at, ja de kunne tenke seg å flytte hit. 

Men no når denne eiendommen ble lagt ut igjen no i vår,så skulle de samtidig ha en visning til på nytt. Klart de må det,pensjonistparet vil jo selge,og de vil jo ha det vekk så fort som mulig. Men vi tenkte at vi trenger jo ikke å gå på denne visningen igjen. vi har jo tidligere vært på en visning og det holder. Men vi var klart spent når visningdagen var der. Man vet jo aldri,kanskje noen nye interesserte ville legge inn bud,kanskje noen andre oppdaget denne perlen,for vi mener at dette er en perle,for oss i allefall. Og det hadde vært litt trist og skuffende liksom om andre kjøpte den. Slik er det jo man tenker når man ser noe man har et ønske om å kjøpe. 

Så kom visningsdagen,og vi 'fulgte' med spent på klokken og tiden...no er det visning,tenk om noen legger inn bud,tenk om noen bare kjøper det,rett foran oss. Nei,vi hadde troen på at, "skal vi ha det,er det meningen at det er vi som skal bo der,kjøpe det...så vil ingen andre få det,ta det...." det er bare slik vi måtte tenke. Vi har hele tiden og hatt kontakt med megler,både no,men og den gang for 9 mnd siden. Han vet at vi en interessert,han vet og at vi trenger den,og han sier og hver gang ,'ja dere med så mange barn,hadde denne eiendommen vært perfekt for.' Men vi har og sagt at kommer det inn noe bud,eller det er noen interesserte,må han gi oss et ord. joda det har han sagt at han skal gjøre.

Så dagen etter visning,måtte vi bare ringe megler å høre hvordan det hadde gått. 

joda det hadde vært en fin visning,det hadde vært mange på visningen,mange hadde synes det var en flott eiendom,et flott hus m.m Men ingen hadde viset noe slik interesse at de hadde tenkt å legge inn noe bud. Så det var ingen som verken hadde skrevet seg på budlisten,eller på interesse listen. ååå så bra da, det var jo veldig godt å høre. Da er det liksom ingen å slåss med da. Igjen vi synes dette er en flott eiendom,vi liker den,og vi trenger den. 

Og pr i dag ligger altså denne eiendommen tilgjengelig for oss,den ligger liksom rett foran oss,klar til å kjøpes,få,flytte til m.m og ingen andre er i 'veien'....

Og klart både megler og eier vil gjerne selge den til oss også. De vil jo ha eiendommen vekk,og vi vil ha den

....enkelt...jepp...

men...likevel så vanskelig...For det er jo klart en økonomiske bit oppi alt. Og som mange har sagt,så må vi kontakte både komune og nav m.m om både startlån,bostøtte,tilskudd osv...til bolig. Og det har vi gjort for en stund siden. Alle etater er kontaktet,det har vært mange telefoner,lange samtaler m.m Men ingen av de kan hjelpe oss,eller gjøre noe for akkuratt denne eiendommen her som vi har sett,som vi ønsker å kjøpe. Vi får ikke startlån,fordi eiendommen er for dyr i forhold til deres satser,og vi har for lite inntekt i forhold til deres satser og det skyldes at pappen enda er under sykemelding pga helsen. For som hun saksbehandleren sa,så må de forholde seg til sine satser,de kunne de ikke gå utenom.De hadde og retningslinjer å følge.  Vi får heller ikke bostøtte til en bolig som er dyrere enn deres satser. Og så er det nav. Nav kan hjelpe oss å 'leie' en bolig,men ikke å 'kjøpe' en bolig. Sånn var systemet og de måtte forholde seg til det.Man kunne ikke gå til en bank å ta boliglån og 'bruke' nav som en sikker betalings form. Det var ikke noe banker godtok. Og selv om mange sier at komunen er pliktet til å hjelpe,så er det kun til å skaffe en bolig som leies,ikke eies. Og vi ønsker jo å eie vårt eget og ikke leie. 

og mange har sagt at da må dere leie,vel vi har prøvd et halvt år på det,men husene er for små og eiere vil da ikke ha 12-13 personer boende der. Skal man oppi et større hus,koster det over 20 000 i husleie. Uansett så er de fleste opptatt av den økonomisk situasjon,om leietaker har fast jobb m.m  og noen tar kreditt før de leier ut. Noen godtar heller ikke trygd som inntekt,så derfor vil vi bare ha vårt eget,og eie.

Og ja vi har spurt megler om vi kan leie den eiendommen vi har sett på til å begynne med,eller bare kjøpe den med halv finansiering. Men eier ønsker bare å få solgt alt og bli kvitt alt med en gang. De vil bli ferdig med både eiendommen og huset og ikke være mer ansvarlig. Og det er jo klart forståelig. Men så sier klart mange at da må bare dere velge et annet hus,en annen eiendom.Men da er det som jeg skrev i begynnelsen at da er det som regel alltid 'noe' som mangler. Enten for lite hus,lite uteområde,eller noen bygninger mangler. m.m Og noen kan jo se på oss som sære,eller kravstor,vaskelig.m.m Men det er vi ikke,men vi har en drøm i vårt hjerte og ønsker bare å følge den,ønsker å gjøre noe,og være til 'nytte og glede' for andre 

Så da har vi kommet like langt sånn økonomisk angående denne eiendommen. Og det er jo kjedelig å være sååååå nær liksom....men vi gir fortsatt ikke opp,vi føler vi ikke kan la denne sjangsen gå i fra oss,det er så mye å vinne på det,det er så mye vi får igjen for det,og ikke minst andre. derfor blir det og alt for mye å tape. Så vi gir ikke opp verken håpet eller troen. 

 

Her koser gjengen seg i sommervarmen….

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘ Huset med de 11 Barna’

 

18 kommentarer
  1. Hei, hei! 🙂
   Hva om du starter i en 100% fast stilling, i alle fall frem til dere har fått lån og kjøpt dere et sted å bo?
   Håper det ordner seg! 🙂

  2. Hei du Anonym: synes enda det er litt tidlig i forhold til minstemor å begynne igjen å jobbe.siden hun bare er 9 mnd og jeg ammer enda. Men planen er at jeg skal skape min egen arb.plass utifra småbruket som vi vil kjøpe.Ellers blir det og så vanskelig å finne ut hvor jeg skulle ha begynt å jobbe inntil videre.for her kan vi ikke bo lenger og må flytte ut.så det er litt vanskelig akkuratt i den situasjonen vi er no sånn fysisk sett….om du skjønner….

  3. Hei!
   Hadde håpet at husdrømmen hadde komt i havn nå! Men samtidig synes jeg det kanskje er på tide å stikke fingeren i jorda og innse at hvis dere VIL eie noe eget (som jeg skjønner godt at dere vil) så er dere nødt til å snu om på hvordan dere gjør ting idag. I og med at det er et nei fra alle kanter, så vil det ikke bli et ja sånn uten videre om ikke inntektene endres. Og viss dere vil at huset skal se sånn og sånn ut, inneholde det og det,ingen egenkapital og det ikke er snakk om en toromsleilighet på bygda, så må man kanskje gjøre noen grep selv også og ikke vente på at Gud skal gi dere et hus? Er selv troende så ikke misforstå meg, men det er ofte utenfor komfortsonen ting skjer.. «change is hard in the beginning, messy in the middle ang gorgeous in the end». Start opp som vikar et sted (sykehjem,bolig,barnehage) og viss mannen fremdeles er hjemme kan han kanskje hjelpe til mens du er på jobb,evnt kan du gå mest kvelder på jobb og når pengene begynner og komme inn og bankene ser at dere gjør en innsats for d så vil de kanskje endre tone. Ønsker dere hvertfall masse lykke til. Så glad i å lese bloggen din. Hvor lenge kan dere bo der dere er nå? Klem til deg og dine.

  4. En av dere må nok ut i 100% JOBB. Far får være hjemme. Du får nok jobb i helseomsorgen. Slik er det for alle. Vi kan ikke leve på drømmer. Føler med dere

  5. hei astrid: joda jobbing skal det bli nok av. Planene er å jobbe,og skape en arbeidsplass utifra det småbruket vi ønsker å kjøpe. Men først må vi flytte vekk herifra. Derfor vil det og bli vanskelig å begynne å jobbe med noe herfra no. Og synes enda det er for tidlig å begynne å jobbe utad når minstemor er 9 mnd og ammer enda. Men når vi får kjøpt et småbruk,vil en samtidig både få være hjemme med de små og jobbe og drive noe der. Så vi lever ikke sånn sett på ‘noe’ drømmer,men jeg/vi har en drøm i hjertet om hva jeg vil jobbe med etterhvert.

  6. kjære deg Astrid: først av alt tusen takk for at du følger oss,det setter vi stor pris på og det betyr mye. Det er en del ting vi ‘jobber’ med for å løse situasjonen som vi er i ang hus/bolig m.m som vi ikke alltid ‘går ut’ med offentlig. For det er ikke alt vi ønsker å ‘si’ ut om ‘ting’ og ‘tang’ . sånn er det no bare. Men vi kan ikke bo her lenger uansett,så ut må vi. og det er så fort som mulig. og så fort ting løser seg- sånn sett ang. at jeg skulle hatt pr i dag en 100 % jobb betyr ikke så mye for bankene,vi har allerede gått rundene med de,selv da begge var i 100% jobb,men likevel antall barn trakk da ned. Men når bankene eller andre etater ikke kan hjelpe ,så må en finne andre løsninger,for noen løsninger finnes uansett. og det er det vi jobber med. Nylig har vi hørt flere har fått kjøpt eiendommer ved feks private lån.noen har fått en del hjelp fra kausjonister . noen har fått ut en del pengesummer pga arv. og som en i landbruks banken sa for en tid tilbake,så var ikke dagens inntekt nødvendigvis ikke avgjørende,mye gikk på pant i gårdstunet,noe skriftlig avtaler på at man hadde en ‘jobb’-skapte en jobb’-laget kontrakter med det man ville jobbe med på det gårdstunet osv – de gir uansett 5 års avdragsfritt,så en kan jobbe seg opp inntekt uten å måtte betale avdrag på lån. Invasjon Norge kan og gi tilskudd til ulikt arbeid på gårdstun. På det gårdstunet vi har sett på er det to bolighus. det ene huset (minste)kan leies ut til oppi 10 000 i mnd. det er og noe som er et pluss og teller en del som inntekt. småbruket/gårdstunet kan og gjøres til et A/S ,og som et firma,da er det mye man kan skrive av,siden det skal være en arb.plass. det er og en måte å få banker med på… ellers kan man og kjøpe småbruket sammen med noen. feks i egen familie,.Bare eldste jenta på 20 har fast jobb og inntekt. og neste vår er hun utdannet med god sykepleier lønn. Hun er gjerne med på et samkjøp, det er noe alle tjener på. Så det er flere løsninger å oppdrive.Og vi har hatt kontakt og med flere eiendomsfolk som har kommet med ulike råd og ideer . Og klart ved å ha med Gud på laget betyr klart mye.Han kan gi oss råd og veiledning under veis.Men vi venter ikke på at han vil gi oss et hus. vi har funnet et hus. ha ha Og vi har tidligere eiet to andre boliger. vi har vært gjennom alt av budrunder,salg og kjøp av andres og egen bolig,utallige samtaler i bank,søknader ,egenandel,startlån,boliglån,mellomfinansiering ,inntekter,begge jobbet 100 %,osv osv så vi vet hva alt det dreier seg om. Så det er faktisk mye vi gjør og har gjort siste 8-9 mnd. mye så mange ikke vet i det hele tatt,for vi har ikke gått ut med det. så vi har ikke vært i noe komfortsone. Og det er det som har vært dumt her omkring og,for mange/de fleste tror at vi gjør ingen ting,bare sitter å venter,eller ikke har gjort noe som helst. men det er ikke rett. Derfor sier folk hele tiden rundt her at vi må la komunen hjelpe,vi må gå til nav osv. men de kan ikke hjelpe med eie,det har vi sjekket ut for lengst. men vi har gått en del andre runder og jobber på det. Og no når vi har funnet et passelig hus,eiendom som vi ønsker,og vi er så nær,så er det allerede ulike folk som er i sving med å hjelpe,og finne løsninger så en får klare å kjøpt dette. Så vi tror absolutt at ved å ikke gi opp,ikke gi opp troen,drømmen eller håpet…uten å være i en komfor boble,så vil en klare å finne en løsning. Og det tror vi virkelig no og vil skje. Men klart bare for å føye til,så er og den Gud vi tror på en stor Gud og,han gjør under !!! 🙂 🙂 men tusen takk snille deg Astrid,takk for at du bryr deg,det er veldig bra. du har et godt hjerte. gode klemmer tilbake fra alle oss. og du er hjertelig velkommen til gårdstunet sånn etter hvert… om du skal forbi da en gang. ha ha fin helg og hils mannen….

  7. Trist at dere vurderer samkjøp med eldste datter, hva med hennes integritet og frihet? Hvis dere binder henne økonomisk vil hun aldri klare å løsrive seg
   Jeg ønsker dere alt godt og at det løser seg med privat långiver slik at dere kommer dere ut av det vakumet dere er kommet i
   Er spent på hva slags næring dere vil begynne med når småbruksdrømmen blir en realitet
   Lykke til, følger med og heier fra sidelinja

  8. hei du Anonym: det er datter selv som kom på ideen,det er hun selv som ønsket å gjøre dette.Dette stedet har to eneboliger,så hun såg og at hun ville tjene på det på sikt ved å få ha den ene eneboligen til seg.Og det er heller ikke så langt til verken skole eller arb.plass for henne. så hun synes det er en super løsning. huset ligger heller ikke nært det andre huset som vi andre bor i.det er og mulighet for som hun selv sa å bo sammen med 2-3 andre venniner/studenter der.og de betaler leie. Egentlig er det og en ide som landbruks banken kom med og til oss etter at datter selv kom med den. datter har og snakket med banken sin om dette. Eierne som bor der no hadde og datter,svigersønn og barnebarn boende i denne eneboligen i mange år..Men de flyttet no i fjor og de ville bo en annen plass. Eier eide og eiendommen og i lag med datter og en sønn.Men eiere kjøpte de ut no etter over 10 år. Det var og en ide eier sa som hadde fungert fint for de. og de klarte å løsrive seg etterhvert. Men det er kun et alternativ,at det skjer er veldig tvilsomt. Grunnen er og at vi har noen andre planer for den eneboligen på sikt. At vi tar privat lån er og tvilsomt. Det jeg skrev var alternativer,ikke noe vi nødvendigvis gjør eller går for. man må og se hva som åpner seg.. vil bare vise at det finnes andre løsninger og. så joda det blir absolutt spennende å se hvordan det blir. og det blir klart oppdateringer etterhvert. tusen takk for at du følger oss,og heier…det setter vi veldig,veldig stor pris på. fin fin helg videre til deg og dine.

  9. hei du Anonym:den eiendmmen har vi sett på og ja. det dumme med den er at det er ingen garasje,bod,uthus,m.m ute. kun det lille ‘dukkehus’ str som man kan se. så det er lite lagringsplass m.m og så ligger huset rett ved veien. bare man sparker en ball,så går den ned på veien. en del oppussing må og påregnes.så det er noen minuser med denne eiendomme.Men er klart en fin,romslig og rimelig eiendom….
   men det er som du sier. mye lettere å få bankene med når man har en rimeligere bolig.

  10. Håper det ordner seg for dere med bolig snart.Men som tidligere i kommentar feltet her. Det eneste som funker i 2018 ovenfor bank og system er inntekt. Kjære deg mor prøv om du kan få deg en jobb så raskt så mulig! Amming ingen hindring! Arbeidsplasser er gode på tilrettelegging for dette. Skjønner du drømmer om egen butikk/drift. Men det dere trenger nå er å vise til at inntekten øker fortløpende. Jeg er selv kristen med flere barn så dette har vi selv erfart. Den dagen jeg begynte å ta vakter og jobbe fikk vi lån innen kort tid. Kansje du også skulle skaffet deg litt hjelp til bloggen din den tar jo mye tid og du skriver mye. Bare ment i god mening. Flott barneflokk du har! Lykke til videre!

  11. Hei du Anonym: vel angående jobb og inntekter,så vil det uansett ikke hjelpe om jeg begynner i 100% jobb no ovenfor banker.ikke i den situasjonen vi er i. Like før vi flyttet hit østover og vi tenkte å selge huset der vi bodde før,samtidig se etter hus her nede,så jobbet vi begge to. og begge hadde inntekt. Jeg hadde i allefall oppi 70-80 % noen ganger mer. Hadde fast 50% og hadde muligheter for å øke pga ekstra behov. En del nattevakter b.l.a .da tjener man mye mer. Pappen jobbet 130 % minst. men tross to inntekter,så ble det avslag fra minst 15 banker ( Dette er no ca 2 år siden…) problemet den gang var ikke at vi fikk avslag på et banklån pga inntekt,men da var problemet så og så mye egenandel og antall barn. faktisk 25 % egenandel,og det er jo litt.Altså det hjalp lite med to inntekter når b.l.a antall barn trakk ned, da var en kommet like langt.
   Vi har no igjen snakket med en bank for ikke så lenge siden. og da sa vi dette, om begge har inntekt no, er det da lettere for oss å få banklån. Nei,så lenge vi ikke har egenandel og at vi har så mange barn,så trekker det ned. så det hjalp ikke uansett.
   og ja vi vet at man må ha inntekt i dag for å få banklån. vi har kjøpt to boliger før,og klart inntekt teller. målet er og at ja på sikt skal vi igjen ha to inntekter.Men det som og teller er egenandel. Har man ikke det,så kommer man ikke langt. ingen banker låner ut hele lånesummen. Og joda vet ang jobb og at det er godt tilrettelagt med ammepauser på arbeidsplasser. Har faktisk fått 6 barn på samme arbeidsplass,der jeg har hatt 6 ammebarn med pauser tilrettelagt på jobb…så vet alt om det.
   Men som vi sa til noen at det er flere muligheter i dag å få ordnet seg eiendom. både som privat lån,kjøpe sammen,skaffe kausjonist,forskudd på arv m.m så det er alternativer.men klart banken har tre viktige ting som må innfries for å få lån. Egenandel,betjening(inntekter) og antall barn,sees på som (utgifter)og klart barn koster,men de kan og være veldig rimelig. Men det er ikke bare en ‘drøm’ om en drift. – men det er en realistisk plan. ( Og planen er ikke en egen butikk ) og det er mange etater som ønsker å lage avtaler i forbindelse med den driften.,men først må vi skaffe eiendommen. Så dette er noe som er jobbet med snart i 2 år. så det er ingen ‘nye’ planer sånn sett…
   Men ang. bloggen,er det bare noe jeg gjør på hobby basis,og bruker faktisk veldig liten tid på det. det blir ikke mye prioritert med andre ord. Men det er det ulike grunner for. Kunne klart brukt mye mer tid,men har ikke satt det som noe viktig. så det kommer sånn i rykk og napp.
   Så det er lite å hjelpe med der med andre ord…ha ha
   så jo vi må klart være positive ed at no må det snart ordne seg med en eiendom. Men det må vi bare tro at det gjør. Og som vi sa til noen andre så er det mye vi gjør,som ikke alle vet eller ser,eller som blir skrivet. Men vi jobber på i allefall. vi ‘sitter’ ikke ned for å ‘bare ‘ vente på at noe ramler ned i hode på oss. (selv om mange kan tro det. ha ha )
   Men klart du mener dette i god mening ,og tusen takk til deg for det,takk for gode ord,vi må aldri gi opp troen. Og Lykke til med flokken din,ja barn er en rikdom og en velsignelse.

  12. Hei!
   Har fulgt bloggen i lange tider ,men aldri skrevet noe. Det fikk jeg lyst til i dag 😊
   Jeg er 100% sikker på at det er mye som ikke kommer fram i bloggen ,spesielt når det gjelder alt arbeidet dere nok har med å skaffe en eiendom hvor dere alle kan trives! Uansett så er det ikke opp til oss lesere å legge føringer på hvordan dere skal skaffe dere lån til nytt hjem. Vi er jo så heldige å få innblikk i livet deres,hvordan dere har det med mange barn etc,Veldig artig å titte innom denne bloggen å få følge med. Er superspent på hvor dere havner i flytteprosessen,Men minst like spennende å lese om dere alle. Gjennom å være en titter på bloggen føler jeg at jeg kjenner dere alle 😊.
   Fortsett med alt det gode arbeidet !

  13. hei på deg Kanutten: tusen takk for god ord.Tusen takk for at du følger os,det setter vi stor pris på. Tusen takk for at legger igjen noen ord. Veldig koselig. er helt enig med det du sier. Det er så mye som ikke kommer frem,og det blir virkelig feil av folk å uttale seg når de ikke vet ‘alt’…eller alt rundt. Mrn sånn er det bare,og slikt må en bareregne med og. mange har alltid en mening,og mange kommer med råd og meninger. slik er det og slik kommer det vel til å bli og. Men hadde man tenkt litt lenger før en sier noe,så hadde man latt være å komme med alle mulige løsninger. synes heller det er bedre å heie på hverandre,eller si noen gode ord,enn å være kritisk og uttale seg på alt for mange dårlige grunnlag.
   vel med dine flotte ord går du som en ‘ryggslikker’…ha ha var en som skrev her at de som er positive mot oss er ‘ryggslikkere’…og at det egentlig er mange som er negative,men turde ikke si det,eller skrive det…men ,men uansett flott at det er noen som ‘deg’ ..bare titter,og leser…det er akkurat det som er formidlingen. At folk kan se at det kan fint fungere i dagens samfunn med så mange barn.og om hvordan vi har det m.m så tusen takk for at du titter innom…og så er vi like spent på hvor vi havner… gode klemmer herfra…

  14. Åhoi..ryggslikker faktisk. Jaja,man skal vel både høre og se mye før ørene faller av og øynene ramler ut.
   Uansett så synes jeg at det er viktigere å heie enn å komme med råd når man faktisk ikke blir spurt om råd .

  15. ha ha ha ha Kanutten: ja du får det sagt. ja det er mye man skal høre og se. Godt at både ørene og øynene sitter godt fast på hodet. ja er så enig med deg. Det kan ikke falle meg inn heller å blande meg inn i hvordan folk gjør og løser situasjoner. det er svært lite effektivt.
   ja da er det bedre å heie ,eller å ikke si noe i det hele tatt. jaja vi får bare glemme slike som bryter ned,og heller se fremover. det har man så mye igjen for.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg