De trengte noen til en oppgave !!!

Det er ikke alltid jeg er så oppdatert på alt som skjer rundt om kring,men vi har ei eldste datter som pleier å følge med og er ganske oppdatert på mange ting. Og noen ganger gir hun et pip,ringer,sender meld m.m om det er noe spesielt,og det kan altså være om alt mulig.Så her for over en uke siden,vel bortimot 10 dager siden,så sendte hun en melding om en ‘konkurranse’,eller egentlig var det en påmelding som hun hadde kommet over som stod på Facebook.Der de trengte noen folk til en oppgave.Og de som ville,eller hadde anledning kunne melde seg på en melding/søknad for å få være med,og så ble en plukket ut,om man ble valgt.Altså dette som var så veldig populært,hadde allerede mange skrevet seg på,mange som hadde meldt sin interesse og mange sendt en søknad/melding. Men så stod det at det var ‘de som ville’ velge ut de heldige. De som ble utvalgte ble altså ikke trekt ut bare tilfeldig. Men,men  henger man seg ikke på,så har man heller ikke noe sjangse for å bli valgt. Og vi er som sagt en familie som er med på det meste,en familie som liker å gjøre ulike ting,våge å satse,og om det er noe som er kjekt for barn,så hopper vi iallefall på det.  Ha ha 

så vi sendte inn en melding,og måtte klart bare håpe de såg til en storfamile blandt alle andre og kanskje valgte akkurat oss. 

Men så er jo det store spørsmålet da. Hva er det egentlig vi har søkt på? hva er det som er så kjekt for barna ? joda det kan jo være mange ting det, barn liker mye rart de. 

Men altså ved å kikke på bildet under,så er noen av gjengen på en plass som barn liker veldig godt 

jepp…helt riktig de står uten for fornøyelse parken Tusenfryd. Altså da må det være noe med Tusenfryd å gjøre….

jepp helt riktig.

ved å lese meldingen som stod på Tusenfryd sin egen side,så ser man hva de søker etter,og hva de trenger.

 

Altså de trenger statister som kan være med i en reklame film som Tusenfryd skal ha på to ulike attraksjoner. Statister er ikke hovedpersoner,men noen som er med likevel i bakgrunnen. Og det å få være en dag i parken og prøve de her to ulike attraksjonene er klart i seg selv en flott opplevelse. I allefall for barn.Og ikke minst de barna her.For vi kan ikke alltid gå på slike plasser siden det koster en del med så mange i familien.

Så vi svarte altså på denne meldingen,og det var mange andre,minst 100 stk som og hadde meldt sin interesse. Men igjen,er man ikke med så har man heller ingen sjangse.Gjengen her iallefall,de som var over 9 år hadde veldig lyst å være med.

og så kom det et svar…og vi var jo klart spent på det svaret….

 

wow…jippi….de valgte oss ut…Tenk at de vill ha oss med blandt alle de andre som også ville…..Altså vi svarte tilbake hvor mange vi kunne stille med. De ville jo ha barn som var 9 og over 130 cm høy. Og yngste her er William som er 9 år. Men så har vi jo en Aron som er 8 år,og han er 132 cm høy. Så vi spurte om han og kunne siden han var et pr cm over. Joda var bare å ta han med  Så da stilte vi med 7 barn klokken 9 om morgenen.Fra 8 til 19 år. Så artig da at vi ble valgt,skikkelig stas. Det var og en del andre barn m/ foreldre som også hadde møtt opp.Ellers noen andre ungdommer.  Og ikke minst hovedrolle personene,som skulle være en A4 familie med mor/ far,sønn og datter som var ‘liksom’ på tur i Tusenfryd.

Parken var stengt denne dagen,men parken er for det meste åpen kun i helgene enda.Men no skulle de uansett ha innspilling.

Det var en 5-6 filmfolk som skulle spille inn reklame filmen. De skulle og bruke drone til å filme. En drone er som et lite helikoper /m kamera som er fjernstyrt og tar bilder oppe i fra luften.

første innspilling skulle foregå der det er et tog,fra før er det en berg og dalbane og er en populær attraksjon.Bare at i fra i år har de noe nytt. de kjører denne berg og dalbanen med VR briller på. Og det var dette som det skulle spilles inn reklame for. Så etterhvert blir denne reklamefilmen lagt ut på Tusenfryd sine sider og på you Tube.

og all innspilling og filming er ting som tar tid.så det blir mye venting og opptak igjen og igjen. 

Jeg og de to minste var og med,men vi var bare med for å se på.Men de skrev og i meldingen at foreldrene til barna kunne og være med. Benjamin synes det var kjekt å følge med og se på i allfall.

men så endelig ble det klart for ‘kjøring’ og opptak…og Emilie og Aron var så heldige at de fikk sitte fremst i toget.Og med VR briller på. 

inni de her brillene er det en ‘hel verden’ og mange morsomme opplevelser. Men alt er bare illusjon,men artig for de som liker litt spenning og kiling i magen.

og så bar det i vei…..

og det som er artig her er at,ja det må spilles inn igjen og igjen samme scene.men når scenen er en berg og dal bane,så synes gjengen her at det gjør jo ingen ting,for det er er like morsomt hver gang. Altså de fikk kjøre i flere timer denne karusellen,noen ganger med briller og noen ganger uten…og igjen,og om igjen ..like morsomt hver gang.

Men det var varmt denne dagen,solen steiker og det er viktig med både drikking og smøring av solkrem. Innimellom kjøreturer og innspilling var det pause med drikking.

men det er no måte på hvor mye de to små gidder å ‘se’ på de andre igjen og igjen,så vi gikk heller litt oppi bakken,for der var det en lekeplass. Og joda her kunne de to leke litt. 

og jammen kunne man trykke på en knapp,så kom det vann ut…Det synes Benjamin var kjekt.

Ellers gikk vi å kikket i parken,på alle de ulike attraksjoner.Alt var jo stengt,men flere arbeidere drev og fikset på de ulike apperatene.Husker en sa en gang at det koster mye å vedlikeholde inni slike store parker. Men det må klart være sikkert,så slik må det bare være.

titt tei…

men etter en stund så gikk vi nedover til de andre igjen for å se om de var snart ferdig. Og joda det var siste turen no…Pappen og Ruben som får prøve seg igjen,og igjen…og det var visst veldig artig,og litt skummelt.

og så ble de omsider ferdig,nesten 3 timer gikk det. Og så sa filmfolkene at no var det lunch. Og det spanderte de. Alle fikk baguetter og brus/vann.

Å dette var stas synes Benjamin. 

ja no var det godt med litt mat…de har virkelig ‘jobbet’ på… ha ha  iallefall i følge film team selskapet…(gjengen her mente selv de bare hadde hatt det gøy..)

Men de var visst veldig fornøyd med alle….

 

Også etter en vel halvtime med lunch var det klart for enda mer filminnspilling. Men no skulle man bevege seg ned til en annen attraksjon. Og det var Ragnarokk.Det er en ‘båt’ man sitter i og kjører ned en løype,som en elv…garantert kiling i magen,og man kan og bli våt…

 

Og siden vi representerte 8 pers,så fikk liksom ‘familien vabø’ sin egen båt,ellers var det 4 andre ‘båter’ med de andre som var og med på innspillingen.

og så etter mange instruksjoner,oppstilling av kamera,diverse andre opplysninger m.m,så endelig kunne man gå i ‘båtene’ ….

jeeee…her er vi…klar…!!!

og så måtte vi over på andre siden å se ned om vi såg de kjøre nedover….

jaaa der ser vi de komme….vel ikke bare ser,men vi hører de…det var ilskrik…ha ha  og ble de våt…japps…det ble de…men det gjør jo ingenting,det var jo et så varmt og fint vær.

og det fine her var og at dette  ble gjort om igjen og om igjen…og omigjen i 3 timer ca….og det var like morro hver gang…og de ble like våt hver gang…ha ha 

og vi….jo vi såg på vi,og såg på…

” Mamma ,se der kommer de….”

og ja…der kom de for ‘ente’ gang….

men vi var like blid fordet vi…..

Men så etter mange ganger fikk de beskjed om at no er det bare 3 turer igjen,så to og så aller siste turen. Ja de fikk virkelig kjørt seg,men altså dette tror jeg var artigere enn å gå på skole i varmen…ha ha 

Og så takket filmteamet for flott innsats av alle. De takket for oppmøte,for tålmodigheten alle hadde viset,og ikke minst utholdenhet.De var visst veldig flinke alle mann. 

Så kom det aller beste til slutt. En sjef hos Tusenfryd ba alle som var med møte nede ved inngangen,for der skulle alle få en liten ‘premie’ for den flotte innsatsen…

Og altså,den premien var absolutt det største av ALT…!!!!

vi fikk Sesongkort til ALLE i familien som gjaldt ut året. wow…fantastisk…altså 12 sesongkort,(minstemor går gratis uansett) og det er jo nesten verdi oppi 10 000 det…Og ikke bare det at man kan fritt gå i Tusenfryd når som helst så lenge sesongen varer,men det gjelder jo og i Bø sommerland…Og Bø sommerland er jo det beste badelandet ikke langt herfra.

Helt utrolig. Tenk at alle fikk det,selv om ikke alle var med en gang. Dette var virkelig en flott gave…vi er bare så utrolig takknemlig. 

Da er en fin dag over,alle var virkelig fornøyd altså. Selv lillemor var smilende blid,selv om hun ikke skjønte noe som helst…. ha ha  

Og her i huset ble klart alle veldig glad for denne flotte premien,og det ble fort bestemt at allerede no i helgen som var,så måtte gavekortene prøves ut. Så da ble det tur i Tusenfryd for hele gjengen,og det var ikke så mye folk,tross fint vær,så her raste de rundt på den ene tingen etter den andre både store og små. Og det beste av alt…helt gratis. 

 Ja man kan sitte i ettertid å tenke at jammen var det godt vi sendte melding at vi ville være med,men ikke bare det,jammen var vi heldig som ble plukket ut blandt alle andre som og så gjerne ville være med. Synes det var virkelig flott at de ville gi en storfamilie med mange barn en sjangse. 

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna’ 

10 kommentarer
  1. ha ha ha Karianne Alve: vel vet ikke helt om det er så fortjent. Er sååå mange andre som gjerne skulle fått en slik fin gave…men her er vi veldig takknemlig i allefall. Helt overveldende…tror nok det tar lang tid før vi kommer over denne ‘premien her i allefall…ha ha

  2. åååå tusen takk….Anonym: vel…e så mange andre som hadde fortjent en slik premie og.mange barn som aldri kan gå på slike plasser. men vi er absolutt veldig takknemlig og synes dette er stort. Og ja ikke minst det vil ta litt tid før det synker inn at ,tenk de valgte oss…og wow,hvilken premie…utrolig flott…

  3. jaaaa …deveny: dette var utrolig artig…så utrolig flott på alle måter. At de valgte oss,og ikke minst helt overveldet av en slik fantastisk premie.

  4. Så gøy at dere fikk være statister, og så moro at dere fikk sesongkort som betaling! For det er dyrt å dra på slike plasser med en skokk med unger 😉 Regner med at kortene blir MYE brukt i sommer 🙂

  5. Jaaa Bjørg: dette var virkelig stas…og noe som virkelig gjengen her satte stor pris på.og slikt er dyrt,så den blir absolutt godt brukt…helt sikkert…og veldig artig at vi ble valgt ut..?.små hverdagsdryss…

  6. FOR en fantastisk «betaling» da, herlighet. Det var vel unt.
   Håper det løser seg med hus og lån også snart, må være slitsomt å ha utkastelsesspøkelset hengende over seg
   Krysser fingre og tær!
   God kveld ønskes

  7. jaaa Elisabeth: det var virkelig en flott premie. Og alle her var virkelig glad for den altså.Absolutt stor stas….
   Så den vil bli vel brukt garantert…!!!
   ja no må vi bare tro at ting løser seg,men hus…det hadde passet så fint no mot sommertiden. ønsker deg og dine en fin fin helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg