Hurra for Morfaren vår !!!

Etter helgen vi hadde konfirmasjon her for Ruben,så kom b.l.a Morfar med tog fra Bergen,for å være med på dagen. Og her i huset er Morfar populær blandt barna. Og de synes hver gang når de treffer han,(som ikke er ofte no siden vi flytta hit) at det er stor stas. Men Morfar er pensjonist,og det er 5 år siden mamma/mormor døde,så han er mye alene. Så derfor valgte han å være noen dager ekstra her,når han først kom helt ned hit. Og det synes klart alle her var kjekt. Så han ble med ut på både turer,han ble med på rydding,henting på skole av skolebarna,lekt med de to minste hjemme m.m Og Benjamin synes det var trist at morfar måtte dra hjem.Og det synes Leah og. Men han har lovet å komme ned igjen når vi flytter. Det gleder de seg til.Men så har morfar snart bursdag no i mai. Og som i fjor og de siste 2-3 årene har morfar sittet alene på bursdagen sin. Ingen som gir han verken kake,gave,klemmer eller blomst. Jaja blomster liker han ikke da,men kake,sjokolade og klemmer liker han å få… ha ha  Og det har vært for langt å dra oppover for oss de andre gangene. Men no når Morfar var her tenkte vi å ‘feire’ han bare litt på forskudd før han reiste oppover igjen med toget.. Så da ble det bursdagssang, kake og sjokolade på han. Og ikke minst mange klemmer fra de små. Så får vi heller sende han noen fine tegninger og kort i posten når han har bursdag.Og ikke minst ringe og synge en gang til på selve dagen hans.

Og morfar er veldig flink å lage bløte kake. Det har han alltid vært. Og det husker jeg han alltid laget oppover alle år når vi var små og hadde bursdag. Men han har og laget mange ganger når barna her har hatt bursdag. Så da blir det og naturlig at han liker godt bløte kake. Så kan vel si at det er favoritten hans…ha ha 

God gammeldags,hjemmelaget bløte kake med bringebær inni og på toppen….

og de hvite blomstrene er like fine fra konfirmasjonen…

 

Den var veldig god,og det viktigste var klart at Morfar likte den. Og det gjorde han 🙂

og når konfirmasjons blomster nevnes,så står de fortsatt like fine etter 13 dager faktisk….kun de blå som er visnet..

men som vanlig er ikke bare en kake nok her da,så vi hadde en brownies og…..

Alltid like populært her det…

de som la merke til det,så satt minstemor i den gamle barnevognen i bakgrunnen….Den likte hun tydligvis å sitte i…ha ha 

-S M I L E –

Da Morfar !!! Så får vi gratulere deg så hjertelig med bursdagen din på forskudd,vi er veldig glad i deg,store som små, og veldig takknemlig for at det er akkurat du som er vår morfar- Og at akkurat vi fikk være dine Barnebarn.Vi ønsker deg alt godt,og vi skal ringe å synge til deg når du har bursdag. Takk for at du tok turen til oss,det settet vi stor pris på.

Gode bamseklemmer fra Gjengen her. (storesøster Caroline hilser og…)

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg