Mange gode leveregler.

Da legger vi bak oss en helg der vi igjen har vært så heldig å få være med å se på mange flinke skolebarn.Og her i huset er det alltid barn som forteller en stund før at de øver,og øver. De skal både synge,vise skuespill og lese ulike vers m.m  Og endelig skal de få vise det de en god stund har øvet på. Og her tropper vi opp hele gjengen. Og det som var ekstra stas denne gangen var at storesøster var hjemme denne helgen,og da fikk hun også være med å se på de flinke søskena.

det er veldig kjekt med et slikt opplegg,for det er alltid mange gode tema som barna øver på,og som de viser frem. Denne gang både las de,sang,viste skuespill om å være tålmodig,om å ta ansvar, dele med en venn m.m og det er viktige ting og gode leve regler man kommer utfor i hverdagen. Både hjemme og på skolen.

 

Benjamin synes det var kjekt å se på alt elever på skolen hadde øvet på og viste.

Benjamin har 4 søsken som er med å synger i skole korte,de er veldig flinke å synge,og de har øvet mye. 

Elever i klassen til Emilie las opp mange viktige ting,b.l.a å ta ansvar,ansvar for alt fra skolearbeid,for hverandre,for seg selv m.m absolutt mange gode og viktige leveregler.

Aron og 2.klasse leste vers om å være tålmodig, holde fred med hverandre,vise godhet og kjærlighet.

Emilie las både vers og var med å sang.

Vi satt på galleriet,for da hadde vi god utsikt ned. Og klart Lillemor var med,selv om det ikke var så mye hun skjønte,men sang og musikk liker hun i alle fall.

På pappas fang…

og etter mye fin oppvisning,sang og musikk,og ikke minst gode ord fra mange flinke elever,så var klart alle veldig sultne i magen. Og etterpå fikk vi både middag og dessert.

her er fra dessert bordet.

Leah var flink å synge,og synes det var stas at lillesøster var med å såg på.

no skal de sitte sammen å kose seg med god mat og kake/dessert.

lille mor fikk smake på noen brødbiter,det likte hun veldig godt

stas å sitte på storesøsters fang og få låne solbrillene hennes,men de var mer interessant å bite på, enn å ha de på nesen…ha ha 

klar for solen!!!!

Etter på skulle vi kjøre storesøster til toget,en bror i en bursdag,så da tok vi turen på lekeplassen,mens vi ventet. Det var så fint vær.

her er det alltid populært å dra,og dette var første gang lillesøster fikk være med på mange av aktivitetene,noe som var stor stas,både for henne og de andre.

men baby dissen/husken var nok mest populær,da smilte hun fra øre til øre…

det var mye folk her denne dagen,men det var og et fint vær. Og det er så godt at våren er på vei,at man kan være ute,jakte på markblomster som titter opp av jorden m.m det er virkelig een flott tid. 

 

 

 

Følg oss gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 barna’

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Siste innlegg