Vårfølelse !!!!

Da må vi bare erklære her at våren er her. Jaja i alle fall i noen dager fikk vi oppleve den.Og selv om snøen ligger enda mange plasser,og det tar nok enda en stund før alt er smeltet vekk,så går det i alle fall den rette veien. Og mange plasser i landet har det vært flotte temperaturer. t.o.m Bergen,der vi flyttet fra. Men jammen kom det noen fine og varme soldager her og.Og da blir det klart mye utetid,i alle fall her i huset. Og endelig har snøen smeltet under trampolinen.Og den er flittig i bruk om dagene.

Litt av gjengen som er så glad for våren!!!

men en tur å finne ‘gås unger’ eller ‘pusekatter’, må vi bare no om våren. Det er noe  vi gjør hvert år,og er et sikkert vårtegn.Så i går tok vi turen ut på ‘gåse-jakt’.

Yeeeehhhh og hurra for våren….

Leah har funnet mange fine greiner med ‘pusekatter’/ gås unger ‘

De er jo fine da….

litt flere greiner med de ‘myke søte’

og det ble en bra bunke med hjem…

noen flere som koser seg i vår solen.

Ellers bare følelsen av lysere og varmere dager gjør godt for en lang vinter som vi har hatt i år. Mange plasser har de første vårblomstene kikket opp,og her har vi og prøvd å se noen plasser etter de,der det ikke er snø enda da. 

Vi har og ryddet litt utenfor huset. Både akebrett og ski er det ikke så mange som vil ha lenger.

No er det sykkelen som er mest populær, og her var vi ute for å leite etter vårblomster…

I dag var det regn og tåke,og ingen sol å se.Og det er og enda en del snø som må smeltes vekk her rundt omkring. 

Det ble ikke noe vårblomster fangst i dag,men vi får bare vente noen dager til, å se om det dukker opp noe grønt fra bakken. 

enn så lenge får vi kikke på pusekattene vi har funnet. Er jo en liten vårfølelse det og. 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook : ‘ Huset med de 11 Barna’

 

 

6 kommentarer
  1. Fine gåsunger da, jeg har nå funni både hestehov og blåveis😎. Blir vel noen dager med tåkedis nå, merker godt det er kun sola som varmer💥😊

  2. ja det er sikre vårtegn Bjørg Rønshaugen: bare at her oppe er det ikke kommet noe anda. er en del høyere opp. alt er liksom seinere her. Men håper at de snart titter opp. ellers får vi ta oss en tur å tråle i mjøndalen…ha ha men i dag var det heldigvis sol igjen,så det går rette veien.

  3. Fint lese dere , går bra 👍… kattefobi / vabø fobi heee : hvordan gikk dette da…. ???spennende oppfølger vår drama hiii….🐕🐱🐴😉😉😉😉ventes fra gården med de mange dyr barn digg digge bilder !!!! 👻👻gjem kattene i stabburet hiiii…lag katteluke hiiii…

  4. haha ja du er god du dyrevenn ?? &#: du får satt ord på det. vel er sikkert mange fobier ute å går. får bare smile tilbake…haha kommer vel lengst med det. og velsigne.vel vi er vel like spent på dramaet.det beste er no å flytte.så får vi bare være tolmodig inntil det skjer…pray

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg