Hipp hurra for Pappen vår.

Då er det enda en bursdag her i huset,men denne gangen er det ikke noen av barna som fyller et nytt år,men det er pappen sjølv som er ett år eldre. Og han må jo og få en liten oppmerksomhet på dagen sin han også. Og klart han må og få en opplevelse,og ikke minst en kake. Jaja her i huset er jo ikke akkurat 1 kake nok, men vi må ha minst 2 da… ha ha   Men så er jo han like sur hver gang da,for han mener jeg styrer sånn på med både bursdager,kakebaking,opplevelser m.m for alle her i huset,og han inkludert. Men bryr meg aldri om min egen bursdag. Og det er no egentlig sant da. Men jeg mener selv at min egen bursdag er ikke så viktig akkurat. Den kan vi fint la gå forbi i stillhet. Men det er alltid kjekt å lage til for andre da, sånn er det bare.

Jeg er nok en som ikke tenker så mye på meg selv liksom på det området…..

Men i alle fall,så er vi veldig glad for å ha pappen,og som jeg skrev i fjor,så er ikke det noe selvfølge det, siden han var veldig syk for snart 2 år siden. 2 år som har gått veldig fort,men han har jobbet seg opp igjen og er ganske bra no . Så helsen går det fremover på.Han må spise ofte ,og noen ganger er det ikke alt magen sier ‘ja takk til’,men det er bare å  ta en dag om gangen,det er det beste. 

“Hipp hurra for pappen vår,Han er den beste og kuleste Pappa for oss. Og vi er kjempe glad for at det var akkurat deg Pappa som ble pappen vår. Vi kunne aldri hatt en bedre,vi er veldig heldig. Mange susser og klemmer fra alle dine store og små,vi er veldig glad i deg…”

( Vel Benjamin ‘er’ veldig glad i Pappan sin altså,selv om det ikke ser slik ut på bilde,han ville bare ikke smile akkurat,og sånn er det no bare med den saken… ha ha )

Med ‘bursdags barn’ i hus måtte vi klart ha kake,og han ville og velge det han liker, akkurat som barna pleier å gjøre…..ha ha 

men har man bursdag,ja då har man bursdag. Egentlig ville pappen kun ha den ‘enkle ostekake desserten’ som jeg tidligere viste i et innlegg her. Det er en kake/dessert som han liker veldig godt.

Men bare den er jo ikke nok her da – så liker han og godt snickers kaken,som jeg har laget mange ganger. Bare at denne gangen ble det litt friske jordbær på toppen, og det var godt sammen med sjokolade og krem…

(legg merke til koppen,han skulle ‘hinte’ om  at han ikke hadde fått kaffe til kaken……ha ha )

kaken måtte sjekkes ut,og den var akkurat perfekt,måtte og ha litt blåbær på,da ble den og veldig god. Fatet er tomt i alle fall.

 

 

Og som sagt tidligere så er det mange som sier at jammen er pappen her i huset  heldig som har så mange fine barn,det er ikke alle papper som er så heldig, (jaja det er ikke alle papper som vil ha så mange barn heller da…ha ha ) Men her kan vi heller si at det er vi som er heldig som har akkurat pappen. Men klart,man skal ikke ta den gleden i fra Pappen da at han er veldig heldig,så vi får bare si da at vi er ALLE heldig.  Uansett så er det heller ingen selvfølge at vi har akkurat fått Pappen,heller ikke er det noe selvfølge at han har fått så mange fine barn. 

Og jeg husker det var en Muslim (mann) som ofte kom i bruktbutikken vi hadde her tidligere. Han ‘la inn’ omtrent bestilling på alt han trengte…ha ha så han kom ofte. Og han sa hver gang til pappen da han kom innom at ja han var heldig som hadde så mange barn. Han ville og ha mange barn og han hadde sagt til sin kone at han ville ha 8 barn,men de hadde bare 4. Konen ville ikke ha flere,men han ville…så sukket han…

“Min kone vil ikke ha flere enn 4,men jeg vil ha dobbelt så mer…”

og det samme sa han igjen og igjen…

og vi måtte jo bare le hver gang,for han sa det på en slik komisk måte. Og ikke minst når han alltid sukket…og sukket …

“nei, så pappen var en heldig mann,og han hadde vært heldig med en kone som ville ha mange barn…sa han igjen,og igjen “

Så derfor kan man si at det er langt i fra noe selvfølge,og pappen er veldig takknemlig for alle barna her.Uansett om de er små eller store.

Det minstemor liker best, er når pappen synger for henne…

Ja og så var det opplevelsen til Pappen da.Han må klart få en opplevelse og.

Vi har kjørt forbi et par ganger dette stedet og hver gang har vi sagt at, Her må vi gå en gang,og det er festningen i Halden.

Fredriksens festning ovenfra.Og dette er steder som pappen synes er interessante å besøke. Både historie og bygninger.Så det kan bli spennende.

 Ligger på Toppen og kan sees fra Halden by.Så da blir det dagstur til Halden når det varmes litt i været.Her ligger det og no rundt 8 – 10 minus.Så ikke så varmt enda kan en si…

 

Og her er det noen barn som la seg i kveld og gledet seg veldig til i morgen,for da skal de til fjells på påske egg jakt…og selve ‘jakten’ er jo klart spennende,men tror innholdet i egget er nok det beste…ha ha 

 

Følg oss Gjerne på Facebook . ‘Huset med de 11 Barna’

6 kommentarer
  1. Jeg beundrer virkelig din bakerkunst, så deilig og fristende det ser ut. Tenkte nok han valgte snickerskaka, for den har han nå sagt mang en gang hvor god den er😉. Herlig med påskeeggjakt, og en utfordring å få fullt så mange, ønsker små og store lykke til.👍😍

  2. Ååå takk snille deg Bjørg Rønshaugen: vel er nok en amatør her og.Men liker no å putle på…smaker no greit da…det er det viktigste.Men har ei søster.Hun er bakerkunstner.Hun kan man ikke måle seg med. Men men vi er alle ulike. Og noe kan man klart bli bedre på og…øvelse gjør mester.Haha fin påske videre til deg…?.

  3. hei på deg Belle: ja denne kaka er virkelig en favoritt her,og annbefales virkelig. Mener jeg har laget et innlegg om det tidligere med oppskrift og alt. Men deler den gjerne igjen.
   No har den blitt laget så mange ganger her at den oppskriften går av seg selv…ha ha

   men her er den.

   – Snicers kake –

   Bunn:

   1 pk salte peanøtter
   1 pk ritz kjeks
   3 eggehviter
   3 dl sukker

   sjokoladekrem:
   3 eggeplommer
   50 g melis (5-6 ss) melis
   150 g kokesjokolade
   50 g smør

   1 pk kremfløte

   Først settes stekeovnen på 180 grader.
   så vispes eggehviter og sukker stiv (gjerne kjøkken maskin om en har da )
   i mens knuses ritz kjeksene med peanøttene ( 20-25 kjeks er nok og spar litt peanøtter til pynt på toppen.)

   alt blandes og ha deigen i en rund kakeform med bakepapir og stek i 25 minutter
   mens den avkjøles lages sjokolade kremen.
   kokesjokolade og smør smeltes på svak varme. og avkjøles litt,ikke for mye da stivner det.
   eggeplommer og melis piskes sammen og blandes i sjokoladen,alt piskes.
   avkjøl blandingen,men ikke så mye at den stivner.

   1 pk kremfløte piskes

   legg kakebunnen på et kakefat,smør krem oppå,og på toppen hell over sjokoladekremen,pynt med peanøtter (settes litt kjølig igjen før servering)

   lykke til..super god…eller farlig god..ha ha

  4. Tusen takk – du er vel en knupp 😍😘 Mannen (forøvrig fra Radøy) har nett hatt dag så “skylder” han en kake, hehe 😁 nå blir han glad 😊😊 God søndag og flott ny uke ønskes 🌞 🌞

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg