Vi er klar for en tur til havs…

Ja da er vi på vei. Det er jo ikke mer en 2 dager vi skal på en liten båttur. Vel,vel båten er veldig stor den altså….Men nei du her i huset er barna veeeldig fornøyd de med de 2 dagene. Her ser vi på 2 dager som myyyye bedre enn ikke noe tur i det hele tatt. Nei her gleder se seg skikkelig. Og bare opplevelsen er mer enn nok. Og man kan bare tenke på at egentlig er dette langt i fra noe menneske rett å kunne gjøre. Tenk så heldig vi er som kan ta en tur med Color line i 2 dager. Bare noen av de største barna har tatt båt før. Og det var i Bergen med Fjordline til Danmark. Det er faktisk 12 år siden no. så vi har følt på hva det er. For min del håper jeg på en rolig overfart. For jeg liker meg ikke på sjø,når det stormer,eller alt gynger. nei då blir jeg kvalm og sjøsyk. Men satser på at det vil gå ganske stille for seg. ha ha  

Så her var det siste innspurt med pakking i går. Og selv om det er ikke store ‘baggen’ med klærne  man trenger å ta med seg for to dager, så skal jo den tross alt ganges med 12…ha ha Vi skal møte største jenta i Oslo for hun bor jo der. Og hun kom på en god ide her tidligere at vi kan stå parkert utenfor sykepleierskolen hennes de her to dagen i mot en rimelig parkeringsavgift som hun får, pga hun er student der. 

så vi dro tidlig innover mot Oslo,solen skinner denne palmesøndag og det er et flott vær. Da vil det bli en flott havutsikt i alle fall. Var jo egentlig helt tilfeldig da at vi skulle stille klokken akkurat denne helga,så vi måtte avgårde en time før,men pyttsann,det er jo lysere tider,lysere og vårligere i luften,og den fineste tiden vi har fremover. Og det sies jo at det er egentlig denne tiden som er den rette tiden. Litt forkjølte barn er det og her i huset,men ikke sånn at det er litt snørr og hoste. Ingen grunn i alle fall å ikke dra på tur.

 

Gjengen klar for en tur til havs…

Men siden vi skulle dra så tidlig,og det vil bli en del timer før vi omsider kommer på båten,så tenkte jeg å lage noen horn som vi kunne ha med til lunch. Eller egentlig ble det ‘frokosten’ på noen og lunch ble det pizza snurrer. Så da ble det litt baking her i går .Og slik bakverk er veldig greit å ta med seg når en skal på tur.

 

og da måtte jeg  jo slenge med noen bilder av det da…ha ha 

Gode horn

 

 

 

 

 

Og pizza snurrer…

da vi ankommer color line venterom,så skal en jo alltid møte ca 1 time før,men vi møtte tidliger pga Pappen skulle kjøre bilen opp til høyskolen,og møte største jenta ,og de skulle sammen ta t-banen ned i gjen til kaien.

Da er vi på kaien og der ligger båten…jepp vi rakk det…haha har noe tendenser å være ute i siste liten vi… 

På med ryggsekken og trille kofferten…

Ååå kult…en modell av båten…

To som gleder seg å dra med båten…

så var det å trekke kølapp og oppgi boarding nr.

“13 biletter….ehhh….skal dere ALLE dra…?”

Spurte hun i ‘billett luken’…og så litt granskende på oss…

jepp alle…ok Ha en fin tur “…haha sikkert ikke dagligdags med så mange

 

 så var det bare å vente da…

Og så kan vi endelig stige ombord,og det har de gledet seg lenge til,og no er det inn for å finne lugarer,sjekke ut båten,finne ut lekerom,og kanskje det blir en tur ut å se på utsikten og….Tror nok at gjengen her vil få to fine dager her på båten,og noen timer på land. 

 

 

 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook :’Huset med de 11 Barna’

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg