En god gutt !!

Etter mange fine dager i Fjellheimen,var vi knapt kommet innom døren i huset her,pakket ut av bilen,før jeg måtte tenke på å sveise sammen en kake. Neste dag hadde næmlig en gutt her i huset bursdag,og han hadde lenge  sett frem til bursdagen sin. Igjen,det var ikke helt det store å bli et år eldre,men  å få vite hva opplevelsen var,for så mye betyr visst de her opplevelsene her i huset som de får til bursdagen sin. Det var det viktigste liksom…haha  Men det er klart bra,ingenting er bedre enn det.Og denne opplevelsen som Aron skulle få til bursdagen var allerede planlagt en god stund.

Men han skulle få ha med seg kake på skolen,å dele med klassen. Han har jo tross alt bursdag,då kan man ha med slike søtsaker.ha ha   

og kake ble det, brownies med nonstop og pappen kjørte en ekstratur til skolen for å levere kaken til en ventende 8 åring. Og den ble godt mottatt.

Og 8 år ble Aron,dagen før satt han i bilen hjem fra Fjellheimen og sa at tenk i dag er det siste dagen jeg er 7 år… 

Han har og snakket i søvne..( her i huset er det altså flere barn som snakker i søvne,og det kan høres morsomt ut mange ganger )  at han blir 8 år…så dette ligger nok litt dypt med andre ord. ha ha 

Så endelig ble han 8 år,og vi måtte jo lage to kaker som vi kunne ha her hjemme med de andre og. Han fikk velge hva vi skulle ha til middag,og en liten gave fikk han,selv om han får og en opplevelse. 

Så Hurra for Aron Gutten vår – gratulere så hjertelig med 8 års dagen din. Vi er kjæmpe glad i deg. Du er en super store og lille bror,og vi er så glad for å ha deg i vår familie

 

Kake må vi klart ha med bursdagsbarn i hus,og en snickers/peanøtt kake var et ønske…

Kanskje en dag blir Aron en spille mann

Aron er en veldig snill og grei gutt. Han vil være venn med alle, han liker ikke konflikter,han har alltid vært en gutt som er pliktoppfyllende,han gjør det han skal- han gjør sitt beste, han vil og det beste for andre,han er en flink storebror og en god lillebror,han er en gutt som skiller seg ut. Men nå er alle barn ulike,alle har sine gode og mindre gode sider. Og heldigvis for det. Ingen kan sammenlignes med hverandre.Og slik er det med Aron og,men likevel alle er enig her hjemme,alle søskene  mener at han er en gutt som alltid har skillet seg ut.Han er en som er lett å bli glad i.absolutt en godgutt!!!

Selv om Aron og de andre her i huset får en overraskelse i bursdags gave, så fikk Aron en liten gave for det i tillegg. Han er veldig glad i ulike kortspill, sprettball, og kryssord bøker eller andre oppgave bøker,ark og fargeblyanter m.m og noe av dette var i gaven, noe han ble veldig glad for.

Lillebror Benjamin er veldig glad i Aron.Ofte venter han utolmodig på at Aron skal komme hjem fra skolen,så han kan være med han.

I dag fikk han ære av å overrekke en liten bursdagsgave til han.

Og klart en kake her i hus er ikke nok.Aron liker oreokake, og en oreokake ble det.

Så var det den overraskelsen da. Aron var jo klart mest spent på den,klart han ble glad for den lille gaven han fikk,men han ble virkelig super glad når han fikk vite overraskelsen. 

Da størstejenta her ble 20 år ,fikk hun en valgfri reise fra oss i gave. Hun ønsker å dra til noe varmere strøk.Jaja er nok forståelsefullt det med all snø og kulde vi har hatt i vinter,og hun har hatt praksis i flere mnd. no i hjemmesykepleien,der hun har vært mye ute. Men så skulle Emilie på 11 år få være med henne. Så hadde Miriam her i huset bursdag,og hun fikk henge seg på de to andre som bursdags gave,så da ble det en jentetur. De har en stund planlagt og snakket en del om denne turen de snart skal ta,og gjett om Aron har vært veldig misunnelig på denne turen.

NEI “han hadde aldri vært utenlands,eller tatt fly,heller ikke vært til varmere strøk,”

så han har hatt sååå lyst å være med. ( hans ord…altså en sydentur er ikke noe menneskerett altså, og i allefall ikke for en 8 åring- sånn at det er sagt…)

Og da kom størstejenta her tidligere med forslaget om at han kunne og få være med,og la det bli hans overraskelse. Og du kan tro Aron ble overrasket.

“åååå,Hæææ ??? er det sant,skal jeg få være med,??? ååå takk å tusen takk,jippi,jippi….

ja det var jammen en gutt som ble virkelig gledelig overrasket….han strålte.

Så da tar størstejenta med seg 3 barn på tur. Men det er enda litt usikker når de drar,pga ulike ting enda. Men alle gleder seg. Og den som venter på noe godt.venter ikke forgjeves.

Og det var en Aron Gutt som var glad og takknemlig etter bursdagen sin,selv om det bare ble litt feiring midt i en hverdag.

“Takk Mamma,takk for alt,jeg er jammen heldig.”

ja han hadde rett,men jammen er vi heldig og, som har en slik grei og god gutt!!!

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook ; ‘ Huset med de 11 Barna ‘

 

4 kommentarer
  1. Så fint å lese, flinke deg, så morsomt for Aron å få denne turen. Flott. Du er allsidig, superbiler også, den kaka så herlig ut.😍👍❤

  2. ja han ble kjæmpe glad Bjørg Rønshaugen: og det er jo klart stas å få være med storesøster og de andre søstrene og…så det ble ikke mye jentetur…ha ha er oreokake,og den er alltid populær her,ikke minst veldig god og.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg