Vel fornøyd….

Det var en glad og smilende 6 åring som våknet tidlig om morgenen med en klar beskjed til alle …i dag har jeg Bursdag….

Det var altså Leah,førsteklassingen vår som ble 6 år i dag.

Så Hipp Hurra og gratulere så mye med 6 år Leah,du er en morsom,sta,men blid og god jente,og har sikkert norgesmesterskap i klemming…ha ha med andre ord…mange gode egenskaper..

Altså  hun har nesten ventet hele året på denne bursdagen…ha ha

ikke det at hun som 5 åring går å tenker mange måneder frem i tid altså. Men siden vi gir overraskelser dette året til barna her,så har liksom alle de andre hatt bursdag allerede før hun, Og for hver gang sier hun…” mamma, jeg gleder meg til jeg har bursdag…”   for da er hun klart spent på hva hun vil komme til å få i overraskelse gave.

Og da kan vi bare gjette da hva denne jenta og de andre her snakket  om dagen før ???…jo det var klart hva ‘gaven’ var…eller overraskelsen…ha ha 

det var liksom mer viktig å få vite den ‘gaven’,enn at hun hadde bursdag….

Og  overraskelse ble det klart. Og den hadde jeg tenkt på lenge. For egentlig var det en ‘samme’ overraskelse som Aron fikk,men det var i Mars og er allerede 9 mnd siden. Og det var så kjekt den gang at dette er noe de lenge har snakket om etterpå, og absolutt noe Leah har hatt lyst til lenge,men ikke minst dette er også noe alle de andre har stor glede av. Og t.o.m storesøster kom fra oslo for å være med 

Så da ble det en ny tur på Leah og gjengen her på Drammens badet.

Og det var Leah storførnøyd med,og det er en plass de andre storkoser seg, å liker godt å være og.

Gjengen er på vei. og absolutt klar for noen timer i badebassenget.Her er full vinter og ganske kaldt,så det skal nok gjøre godt for noen kalde muskler. Leah er i alle fall super klar.

å her var det hopp og sprett og tjo og hei….og dette er unger som hopper rett uti…de er langt i fra redd for noe vann…

William er som fisken i vannet. Og no har de fått en hinderløype her i bassenget,og den skal han prøve…

“se på meg no då mamma”

og så er det klar -ferdig-gå!!!!

Denne hinderløypen var populær,men man måtte kunne svømme godt siden det var så djupt der….så det synes Leah var dumt…hun hadde så lyst å prøve den….

men det var mye annet som var kjekt her,sklie,boblebad,varmebad,lek og noen store sklier…

“Mamma se på meg skli da…”

en to og dykk…denne karen hopper glatt uti og under…

Og så måtte vi se at Leah kunne skli….

og så var det noen av de andre i gjengen som måtte vinke ..

og en annen ting som var poulært, det var bassenget der ‘bølgen’ kommer…

Ja her storkoser de seg…

Men som det meste annet så tar morroa slutt en gang…. gjengen var godt fornøyd de.Og det var absolutt Tulle Leah og….

Det har vært dårlig med baking her, og intet unntak denne dagen, men vi var så heldig at vi fikk en kake som noen ville gi oss….

en skikkelig sukker bombe av en kake….haha så der var vi heldig for det passet  så bra med at Leah hadde bursdag.

Det var absolutt en vel fornøyd jente som var trøtt og sliten etter en lang badedag…men litt  kake og is klarte hun å få i seg…

 

 

Følg Oss Gjerne på Facebook : ‘Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

 

 

 

 

12 kommentarer
  1. Godt dere kosa dere på badet!!! Dere var en flott gjeng og ha som gjester, og barna oppførte seg eksemplarisk:) dere kan være stolte av de!!! Hilsen badevakta som fikk være med på bilde:)

  2. Så vakkert, men også morsomt innslag. Lett å se at dette var midt i blinken for alle. Samhold og glede😀. Flink til å finne på sunne overraskelser, og dyktig fotograf, men så har du jo også noen gode naturbarn som lyser opp😚❤❤

  3. Det var en flott gjeng og ha som gjester på badet:) dere har all grunn til å være stolte av de!!! Hilsen badevakta som var med på bildet:)

  4. ååå næmmen så koslig da….Maria larsen: åå tusen takk altså, snille deg for alt for gode ord….
   joda de elsker alt med bading..og de pleier å oppføre seg fint…ha ha kjekt å høre…tusen takk for at de fikk være der,det satte de stor pris på…og de koset seg masse…..god klem herfra….

  5. tusen takk Maria: takk for en flott jobb dere gjør. å være badevakt er virkelig viktig jobb. Takk for at dere passer på barna…og tusen takk igjen for gode ord…
   var ikke meningen å få deg med på bildet da…ha ha men da vet vi hvem du er…ha ha ha en fin jul snille deg.gode juleklemmer herfra hele gjengen….

  6. ja dette liker de vett du. og siden det er så sjelden de kan gjøre slike ting setter de ekstra pris på det når det først skjer og de utnyttet det maks. takk snille Bjørg Rønshaugen: igjen for alle dine gode ord…we love you…klem i haugevis herfra….

  7. joda det er bursdager nesten hver måned MARi: men det går bra,vi er vandt med det. får gjøre det beste utav det.men som du sier. det viktigste av alt er at jesus kom til oss,og takk å lov for det. bare sååå synd at mange glemmer hele feiringen av jesus oppi hele julemaset.det er jo han som fortjener det. viktig å minne hverandre på det. ha en fin førjul du og dine…

  8. Haha!! Det går så bra:) la merke til gjengen, og hvor bra de oppførte seg:) håper dere tar turen igjen ved en anledning! Ha en velsignet julefeiring og ta godt vare på hverandre:)
   P.s så heldige barna er som får gå på Rosendal. Hadde mitt aller beste skoleår der:)

  9. ååå så koselig å høre Maria: ja de trives godt på skolen,vi er kjæmpe fornøyd. bare det at no må de kanskje bytte skole,om vi må flytte lenger vekk,det er trist. og de kommer nok igjen på drammens badet ja. det er en populær plass. fin og velsignet jul til deg og dine også…god klem fra alle oss.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg