11 Heldige barn

Her i huset har vi 11 heldige barn i dag. Vel,egentlig så er barna her, veldig heldig hver eneste dag.For de har nemlig den beste Pappa som akkurat de kan ha. Og det er langt i fra en perfekt pappa,langt i fra en pappa som kan alt,vet alt,klarer alt…Men det er en Pappa som er veldig,og det er det rette ordet og…veldig Glad i alle Barna sine. Han er glad i hver enkelt,og han kunne aldri vært foruten noen av de,og alle har en like stor,stor plass i hans ‘pappa hjertet’. Det er en pappa som bryr seg om de,selv om han ikke alltid er like flink å vise det,eller at det kan se sånn ut,Men så plutselig viser han det mer en nok likevel,med lek og latter,tull og tøys,klemmer og susser.

 

Heldige barn som har en Pappa…absolutt ingen selvfølge….men og en som både tuller og tøyser….

En pappa skal ha to sider, det er en streng og formanende  Pappa,og en snill,god,myk og kjærlig pappa. Begge deler er viktig,og begge sider må barna lære å se. Og ikke minst se at en pappa ikke er perfekt,han sier og gjør feil,men han er samtidig snar med å innrømme det,snar med å vende om,og snar med å be om unnskyldning. Og det er gode sider å ha,som barn ser og tar lærdom av.

Selv om pappen her huset har mange barn,mange flere enn normalt fedre har no til dags,så betyr ikke det noe. Pappen her har like stor plass til alle i sitt hjerte.Han er like glad i alle,han setter pris på hver enkelt,alle betyr like mye for han.Det er ingen forskjell

Så Ja,barna her de er absolutt heldig.

og det har og gått opp for oss dette siste året etter Pappen ble syk. For når han ble skikkelig dårlig,måtte innlegges og hadde indre blødninger, så kunne pappen dødd fra oss. Og videre få magesekkreft,for så å operere vekk magesekken,så har han langt i fra ikke hatt det beste året ,og det er heller ikke noe selvfølge at alt skulle gå bra.

Så her er vi takknemlig for at vi har Pappen vår.Og så er det barn som ikke har pappa idag og av ulike årsaker,så det er langt i fra noe selvfølge å få ha og få være med Pappen sin.

Men så kan vi klart snu på det litt og da.Pappen her er like heldig,ja utrolig heldig som har så mange flotte barn. Og tro ikke at våres barn er noe flottere enn andres barn,eller dine barn. Nei langt ifra!!!! Alle barn er en rikdom,alle barn er en stor skatt,en stor gave,like flotte. For det er ingen selvfølge å få barn,det er derfor jeg kan si at,ja Pappen her er heldig som har fått så mange skatter. Alle papper er heldig,og like så barna. Og det er og viktig for barna å få vite.

 

Så idag på årets Pappa dag-eller Fars dag,så er det klart alle heldige Papper sin dag- som har mange flotte barn rundt om.Men og like mye Barnas dag faktisk,som har mange flotte Papper rundt om kring. Hipp hurra for alle barn,og alle fedre…!!!

Her i huset hadde klart barna laget Farsdags kort til Pappen,og en liten gave fikk han og. Men fortsatt midt i flyttingen her,så blir det lite med noe feiring.Men en liten kake fikk vi nå laget likevel.(det hadde jeg lovet de minste barna…selv om pappen ikke er noe kake menneske)

litt kake ble det og…

På ettermiddag/kveld tok Pappen og de største Barna turen til Oslo med toget-og møtte største jenta,for de skulle på konsert i Oslo Spektrum,og det var absolutt en flott opplevelse for Pappen.

 

så alt i alt ble det en fin farsdag på Pappen her da,tross alt. Men bare det å sette litt pris på Pappen er nok,og ikke minst at han vet at det er 11 barn her i huset som er veldig heldig som har akkurat den Pappen de har.Og at de er glad i han og,selv om ikke de er alltid like flinke til å verken vise eller si det. Men Pappen her vet det likevel han ,og det kan i alle fall han leve veldig lenge på.

Heldige pappen som har så mange flotte barn…

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook: ‘Huset med de 11 Barna ‘

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg