Vi feirer vennskap…

Her i huset har vi valgt å feire det gode, å være venner og vennskap.Vi legger bak oss en dag som feirer det onde,selv om mange sier det er så uskyldig. Nei Halloween er ikke så uskyldig,barna blir kledd i det som hører døden,mørke og det onde til. Mange blir skremt,og mange barn blir lært opp at de skal kaste egg/tomater m.m på hus som ikke vil gi de gotteri. Og hvorfor skal man lære barna slikt. Det er nok av barn som mobber,barn som er slemme med hverandre og gjør ellers slemme ting.

Nei det vil vi ikke lære våres barn,og heller ikke kle de med stygge og skumle kostymer som representerer det vonde og at de skal skremme folk.. nei vi vil heller fokusere på det gode,og gjøre gode ting for og med hverandre.

Så i år som de andre år så har vi valgt å gå på ‘Hallo Venn,’og det er veldig kjekt synes barna. 

Det er veldig positivt at det finnes et alternativ som ‘Hallo Venn’ er. der det fokuseres på å være venner,gjøre fine ting for og sammen med hverandre,at man kan kle seg ut,uten stygge og skremmende masker og kostymer.

Og det har heldigvis blitt flere rundt om i landet som arrangerer Hallo Venn. Og mange foreldre er glad for et slikt alternativt, for mange lar barna få gå halloween,for alle andre barn gjør det,når de egentlig ikke ønsker det.

På Hallo venn skal man gjøre artige og morsomme aktiviteter,og når man har fullført en aktivitet får man gotteri som premie,ellers er det mat,og en samling der det snakkes om vennskap å fokusere på at

det du vil at andre skal gjøre mot deg,skal du og gjøre mot den’

Det er et flott motto å lære barn.

ellers er det pølse og kake,is og brus å få…

 

Her er gjengen klar for en kveld på ‘Hallo venn’

da de kom fikk alle utdelt et kort som de skulle ha hengende rundt halsen.Der kunne de få et ‘klipp’ for hver aktivitet de gjorde. Ellers fikk de en pose til å samle gotteri oppi.

en av aktivitetene var Bowling,her er Aron i aksjon.

og jammen santen traff han de…

På hver aktivitet hang det en lapp om aktiviteten

Og Aron som ville være en svart katt,synes det var kjekt å bygge tårn. Når man hadde bygget ferdig fikk man ett klipp og gotteri.Når de hadde fått så og så mange klipp fikk de is.

William synes og at bygging er artig

Det ble og mer bygging oppe i neste etasje,for der gjeller det å bygge sammen med en venn.De skulle bygge en kopi av en modell…

Men det ble alt for vanskelig for 3 åringen,så han bygget heller store lego på gulvet han…det var mye mer morro.

Man kunne og få ansikts male seg,og Emilie ville være klovn…

William ville være en rev…

Og Leah skulle være en Kanin

Og klart Minstemor var med,men hun sov omtrent hele tiden,bare kun på slutten våknet hun.

og her var det mye spennende å se på …

En annen aktivitet  var å lage fine venne kort,og det kunne man gi til hverandre eller en venn,men her fant gjengen ut at de ville heller lage bursdags kort til storesøster Caroline,for her har jo Storesøster bursdag neste dagen.

Barna her synes i alle fall at de hadde hatt en fin ettermiddag med mange fine og ulike aktiviteter og ikke minst akkurat passe gotteri i posen.Ingen kom herifra verken skremt,eller noe fokus på det vonde. 

 

 

 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK: ‘Huset med de 11 Barna’

 

 

 

12 kommentarer
  1. Hallo 👍 igjen fra blomsterpiken 🌻🌻🌻🌻 Dere er så bra valg gi barna det beste trygge goe JESUS 📿💖 kjærlighet …Takk jesus for denne fam..Salig er de som skaper Fred fordi de kalles GUDSBARN …🎈🎂🎈🎂 SUPER BRA valg dere gjorde..burde flere gjøre..HALLO VENN !!!! flott tiltak…gud velsigne dere …takk for fine bilder …😊😊😊🌻🌻🌻🌻🌻

  2. Hei.
   Lenge siden jeg har besøkt dere på bloggen.
   Flott å se dere igjen, – og så bra at pappa i huset ser ut til å være ganske bra.
   Lykke til med et sted å bo, – Vi ber – Gud ser.
   Herren velsigne dere og være nær dere ALLTID.

  3. ååå så koselig da Anonym: alltid velkommen hit vætt du. joda Pappen er bedre,sånn vektmessig,men er ikke alltid i god form. så han tar det med ro og kjenner på kroppen når den må hvile.Tusen takk for at du står med oss i Bønn.det betyr mye for oss.tusen takk for gode ord Vær velsignet igjen.gode klemmer herfra.

  4. Hæ, det har jeg aldri hørt om at noen har gjort på Halloween… Kastet egg og div. for at folk sier nei til godteri?? Og må man kle seg ut som døden da?? Trodde barna kunne kle seg ut som hva de ville jeg… Jeg et ikke noe fan av Halloween selv, så har prøvd og holde ungene unna det i alle år! Men det er vanskelig for det blir bare mer og mer av det for hvert år både på skolen og gjennom ungdomslag som arrangerer Helloweenparty og div.. Ungene syns det er stor stas selv om jeg aldri har nevnt noe om helloween i det hele tatt opp igjennom så får de det med seg gjennom andre og på skolen!! Og de får kle seg ut som hva de vil, jeg har ikke forbundet det med døden ol. noen gang! Det tror jeg ikke ungene har hørt heller noen gang…

  5. vel Anonym:det er mye hums om gums med den Halloween ja…mye i historien som ikke er noe bra i det hele tatt, og klart mange barn vet ikke helt hva Halloween er,eller hva som feires.men veldig mange barn vet det og. hører mye rundt om kring at egg brukes enda desverre. Og spesielt i Usa. og det er trist. men og at mange satanister bruker Halloween som nasjonal dagen deres.at både djevelen og døden feires. Er mye av det i andre land,men desverre mye i Norge og blitt. Og unger skremmer andre. bare i år var det mange tilfeller der barn hadde skremt eldre mennesker på døren med stygge og fæle kostymer. nei da feirer heller vi det gode og ikke det onde. For bare de stygge kostymene representerer det onde.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg