Vi måtte jo se ….

Her om dagen var det i alle fall en spendt gjeng som satte seg i bilen for å kikke på enda en eiendom. Og dette er en eiendom som skal selges,og vi har klart sett på både leie og eie.Og vi har veldig lyst å ha et småbruk,der vi kan drive ‘noe’ utifra stedet. Men bilder man ser på finn.no stemmer ikke alltid med virkeligheten,som regel er det enda finere,eller mindre fint enn bildet viser. Så det beste man kan da gjøre er å rett og slett reise for å se. 

 Noen ganger kan jeg virkelig skjønne at noen av de minste barna her blir litt forvirret for vi ser på det ene etter det andre huset.

Og ja, de minste kan jo klart bli hjemme,men så vil jo de så gjerne være med og. Men vi sier at vi skal bare SE på et  hus,og så får vi ‘kjenne’ og se  om dette er en plass vi kunne tenke oss å bo,at her er en plass vi vil trives m.m Det er klart  veldig viktig. 

Og dette var i følge annonsen en stor og flott eiendom..iallefall i følge de fine bildene. Vi kom dit og parkerte utenfor. Og så da allerede at eiendommen var ikke så stor som vi hadde trodd.Men ikke noe negativt i det,men det er derfor det er viktig å å gå å se før man bestemmer seg for å satse på noe.

 

Eiendommen består av bolighus,låve og et lite sidehus/bryggerhus.og en del utmark.

Vi ble tatt i mot av en veldig koselig dame,som pr i dag er eier av eiendommen,men bor ikke der fast.Derfor skal den selges. hun er 6. generasjon…Hun hadde ikke hatt så ofte en så stor familie på besøk… ha ha 

Absolutt et fint,koselig og romslig hus,og hagen er stor og fin,men faktisk ikke så stor i virkeligheten som bildet gav uttrykk for..

En stor og fin låve,men desverre den må restaureres inni både oppe og nede og i tillegg skifte av tak.

en kikk inni bryggerhuset ble det og. Her var det b.l.a en gammel bakerovn.

en flott gang når vi kom inni huset. 

Aron synes det var fint her.

vi gikk fra stue til kjøkken,fra gangen og opp,og ned og bort og bak…vi fikk iallefall sett skikkelig på huset. …og klart her ville jo barna bo like mye som på de andre eiendommene vi har sett på før…

 

Etter visning begynte det å mørkne og ingen hadde spist middag,så da ble det ‘take away ‘ på Mc Donald’s. Og mens vi ventet på at det skulle lages 10 hamburgere så fikk de minste leke litt…det er alltid stas…

‘MAMMA-se på meg då…jeg ruller rundt….’

‘ha ha ,mamma sjekk dette artige speilet da…det både forstørrer og forminsker…’

Vel da sitter vi igjen og må begynne fra Start.

Det var absolutt en veldig fin eiendom,utmarken gikk helt ned til elven, der en kunne bade om sommeren. Veldig fint hus på alle måter,stor og god plass. Landlig og fint,tross greie naboer rundt om.Men det store minuset var låven,det vil koste alt for mye å få fikset.og det blir for kostbart.

for all del vi er verken sær eller kresne,men vi har ulike ‘visjoner ‘ i hode om hvordan vi vil ha det når vi først skal kjøpe. siden vi ønsker å få drive noe utifra det.Og da må det være slik vi tenker i hode. Og uansett skal man kjøpe noe,så må det være ett rett kjøp. i alle fall vi fikk en fin tur,og til dette stedet hadde vi ikke kjørt før heller. 

 

 

 

Følg oss Gjerne på Facebook:’Huset med de 11 Barna’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Har dere fått lån? Endelig.😊 Da er det jo bare å titte rundt. Masse dører som åpner seg. Så koselig.

  2. Det er ikke lett. Selv leter vi også etter et annet hus, på en annen plass. Jeg flytter fra et oppussingsprosjekt, og vil neppe starte opp i det nye huset. Fant et fint hus i dag, men på feil plass 🙁
   Ønsker dere masse lykke til med husjakten <3

  3. ååå så spennende da due: nei det er ikke bare enkelt det der med husjakt altså. nei vi ønsker heller ikke noe voldsomt oppussnings prosjekt.går mye tid og penger til det ja,så skjønner deg godt der ja.
   ja er noe med hus og feil plass og…ha ha er sååå typisk. men tror dere vil finne et fint til slutt,bare ikke å gi opp. masse lykke til,spennende å følge med dere. og tusen takk til snille deg.vi må jo bare tro at det ordner seg til slutt.

  4. ååå nei du Anka: ikke fått noe lån,men vi ser no på salgs hus for det vi…ha ha
   her gjelder det å trosse omstendighetene…ha ha her går vi i god tro…nei planen er å først finne noe vi vil ha,så får vi heller jobbe med det økonomiske etterpå….noe må vi iallefall gjøre…gidder ikke å bare sitte å se på hus og hus uten å gå å se…så får vi bare satse på at ‘lottoen’ slår inn omsider og at vi får noe lån ….men tusen takk for alle gode ord snille deg…:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg